като забъркате секс и вярност
и го поръсите с ЛЮБОВ
Става - тюрлюгювеч на веселият готвач Написала съм физическа вярност, не вярност по принцип, бъркаш туризма с емиграцията
За мен липсата й не е проблем
, но в случая на fiolio от нея се изисква такава, но без да се дава същото в замяна.Ми, двоен аршин, такова поведение би ме предизвикало да го окича с такъв чифт прекрасно разклонени рога, че и елените на дядо Коледа ще му завидят
Иначе е неин съпруг и баща на децата, доколкото разбирам семейството му е приоритет, но проявите на ревност могат да са скапващи.Писала съм го и друг път, при продължителни отношения, малко жени могат да го отиграят само секс, без да намесят чувствата.
За да се чувства телето комфортно,му дадох пълна свобода. Заведения, гости , партита и незнам си още кво. В началото го пусках с думите: Имам ти доверие. После вече го пусках с думите: предупреждавай в колко часа да ти пускат смс-и

Но след последното му залитане му казах точно туй с рогата. Направо му го обещах
Иначе да семейни сме с две деца.
Относно коментара на BIC, че се разнообразяваме и двамата. Той да. Аз за съжаление не мога да се похваля с неговата свобода. Да видим до кога

, а баш де, ама как става номерът? 

Не съм искала, не съм кръшнала. За сега държа фронта
как каляват противника