Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 26 715
  • 762
  •   1
Отговори
# 255
Три търкания имахме в тази насока......

Склонен съм да му вярвам.... не напълно!
По телешки  Thinking ми звучи близо до истината Peace
Не е от телешка солидарност Peace

# 256
Може би не съм най-правилния човек да даде мнение за изневярата ( дори и моята да е само мислено), но мога да кажа че просто понякога се случва, да се влюбиш в друг, да залитнеш Sad Колкото и да обичаш човека до теб и да си сигурен че искаш да остарееш с него. Някои неща за съжаление просто не могат да бъдат контролирани от разума. Виж, изневяра за спорта, за секса, това вече е съзнателен избор...  Така че погледнете монетата и от тази страна, преди да съдите...
Но с разума си можеш да контролираш кога да си тръгнеш ...дори да си влюбена ... Hug

Е да, но не ми е лесно Sad Разкъсвам се от вътре Sad

# 257
Може би не съм най-правилния човек да даде мнение за изневярата ( дори и моята да е само мислено), но мога да кажа че просто понякога се случва, да се влюбиш в друг, да залитнеш Sad Колкото и да обичаш човека до теб и да си сигурен че искаш да остарееш с него. Някои неща за съжаление просто не могат да бъдат контролирани от разума. Виж, изневяра за спорта, за секса, това вече е съзнателен избор...  Така че погледнете монетата и от тази страна, преди да съдите...
Но с разума си можеш да контролираш кога да си тръгнеш ...дори да си влюбена ... Hug

Е да, но не ми е лесно Sad Разкъсвам се от вътре Sad
На мен ли го казваш ... Sad

Нооо, за добро или лошо, аз съм : "Мъжете ценят не красотата, а смирението и покорството. Това не можах да им предложа!"  Sunglasses
А за "Укротяване на опърничевата" даже на Телеца не му стигна търпнието  Laughing

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 20:51 от Норе

# 258
И човек, който разсъждава така, се категоризира като мъжкар  smile3532  оооо да това е образно казано ти ако си го приела буквално начи си  яко вав филма                           

# 259
Три търкания имахме в тази насока......

Склонен съм да му вярвам.... не напълно!
По телешки  Thinking ми звучи близо до истината Peace
Не е от телешка солидарност Peace

Laughing BIC да знаеш че моя мъж има много да те черпи Mr. Green

# 260
Laughing BIC да знаеш че моя мъж има много да те черпи Mr. Green

Wink
Пий едно и за мен Peace

# 261
Я да видя какво става тука бе... newsm78... hahaha

А ежедневните тренировки Thinking знаеш ли Wink как каляват противника smile3508

да бе знам.....(кое беше противникаnewsm78 Peace Joy hahaha

Скрит текст:

# 262
А слънцето как го разбирате в кой знак е?

слънцето е основния знак...
в твоя случай слънце-Телец..... Wink Grinning както и в моя hahaha

# 263
Ох, по темата с Телетата мога да кажа само ЗАЩО НЕ СА ДЕВИ, да им се не види  Crossing Arms #Cussing out Crossing Arms

newsm10

моето е... hahaha

# 264
А за "Укротяване на опърничевата" даже на Телеца не му стигна търпнието  Laughing

hahaha....май на повечето телета им е трудно с лъвовете  Wink Peace

# 265

hahaha....май на повечето телета им е трудно с лъвовете  Wink Peace
Трудно е меко казано  Laughing Правилната дума е невъзможно   Mr. Green Hug

Ох, по темата с Телетата мога да кажа само ЗАЩО НЕ СА ДЕВИ, да им се не види  Crossing Arms #Cussing out Crossing Arms

newsm10

моето е... hahaha

Имах предвид зодията, не непорочността  Laughing Mr. Green

# 266
Той държи на теб! На семейството си!
Обича ви..... ще се грижи за вас.... но ТИ няма да получиш... точно това, което искаш....

И какво искам според теб?

Да бъдеш неговото момиче.

Ето затова най-вече ме е страх да се върна! Мисля, че ще мога да преценя залъгват ли ме, но май само си го мисля... а това за мен е отврат, усетих подобно отношение за известно време... НЕ, НЕ .. ДА СИ ТЪРСИ ПЕРФЕКТАНАТА НА ДРУГО МЯСТО!!!

След седмица може да ви посвам реклама за само теле Wink Grinning  Mr. Green

# 267
Имах предвид зодията, не непорочността  Laughing Mr. Green

мхм....и аз зодията имам предвид....асц му е Дева  Wink

Hug

# 268
Имах предвид зодията, не непорочността  Laughing Mr. Green

мхм....и аз зодията имам предвид....асц му е Дева  Wink

Hug
Ооо, завид, завид ! Twisted Evil Hug

# 269
С риска отново да ви прозвучи като самосъжаление, ще ви кажа че хич не е толкова добре да си дева. Завиждам на телето че се отдава на чуствата си и е щастлив... Поне изживява насладата, а девата, докато го преболедува вътрешно се смазва... И освен милите хора от този форум, никой не разбира за битката която тя води със себе си. Така няма наранени... Освен самата тя  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт