Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 25 678
  • 762
  •   1
Отговори
# 300

Благодаря за милите думи! Аз докъде искам да се стигне?  newsm78 До никъде. Не искам да консумирам нищо, камо ли телешко  Whistling Просто искам да знам истината, защо го направи. Това не е ден два, това е година време... Но едва ли ще получа чистата истина. А пък и както каза BIC, има ли вообще чиста и единствена истина?  newsm78 Незнам. Мислех че най-добре ще е да се видим и да поговорим, но това беше когато се надявах да съм специална, да ми каже че и той както и аз се е борил с чуствата си, че не е искал да се влюби но е станало и сега ще го преодолеем заедно. Но май няма нищо специално в тази работа и съм просто поредната   animal085

Девичке, аз няма да съм мила, дори напротив, ама имаш нужда от едно прагматично сръгване с рога.
Като не искаш нищо, си сядаш на дупето  Peace. Една година казваш, а ти какво прави през тази една година  newsm78. Отвръщала си на флирта, еми тогава защо обвиняваш само него? Питаш защо го е направил? Той не го е направил сам, ти си била там през цялото време и даже си участвала. Това, което сте направили, сте го направили двамата.
Защо ти е истината, каквато и да е тя? Защо се мъчиш така? Искаш да си специална  Shocked Абе, еййй, момиче, та ти вече си специална, за съпруга си, за децата си и т.н., не може да си специална за целия свят. И нещо друго, чувства заедно не се преодоляват, чувства се консумират заедно  Peace Mr. Green
Спри да се самосъжаляваш, aka ...
Скрит текст:
Buy a pair of shoes and get over it  Mr. Green

Игрички  newsm78, сори, не си дорасла да му играеш играта на телето  Peace
 Hug

# 301

Благодаря за милите думи! Аз докъде искам да се стигне?  newsm78 До никъде. Не искам да консумирам нищо, камо ли телешко  Whistling Просто искам да знам истината, защо го направи. Това не е ден два, това е година време... Но едва ли ще получа чистата истина. А пък и както каза BIC, има ли вообще чиста и единствена истина?  newsm78 Незнам. Мислех че най-добре ще е да се видим и да поговорим, но това беше когато се надявах да съм специална, да ми каже че и той както и аз се е борил с чуствата си, че не е искал да се влюби но е станало и сега ще го преодолеем заедно. Но май няма нищо специално в тази работа и съм просто поредната   animal085

Девичке, аз няма да съм мила, дори напротив, ама имаш нужда от едно прагматично сръгване с рога.
Като не искаш нищо, си сядаш на дупето  Peace. Една година казваш, а ти какво прави през тази една година  newsm78. Отвръщала си на флирта, еми тогава защо обвиняваш само него? Питаш защо го е направил? Той не го е направил сам, ти си била там през цялото време и даже си участвала. Това, което сте направили, сте го направили двамата.
Защо ти е истината, каквато и да е тя? Защо се мъчиш така? Искаш да си специална  Shocked Абе, еййй, момиче, та ти вече си специална, за съпруга си, за децата си и т.н., не може да си специална за целия свят. И нещо друго, чувства заедно не се преодоляват, чувства се консумират заедно  Peace Mr. Green
Спри да се самосъжаляваш, aka ...
Скрит текст:
Buy a pair of shoes and get over it  Mr. Green

Игрички  newsm78, сори, не си дорасла да му играеш играта на телето  Peace
 Hug

Благодаря за искреността, но не мисля че нещата са толкова черно-бели (и шкафа ми с обувки ще го потвърди  Wink ) Пак казвам, не се самосъжалявам, така изглежда може би от страни. Аз съм отворен човек и знам че ако се говори за един проблем, така е по-лесно да се преодолее. Особено в случая, когато няма възможност да спрем да се виждаме (семейно). Така че не съм съгласна, че диалога не помага за преодоляване, ние по принцип можем много добре да си споделяме, приятели сме все пак. Както и да е. Игрички мога да играя и още как, просто не виждам смисъла  Peace

Скрит текст:
There's more than meets the eye  Wink

# 302

Hug

Ъъъ, това беше доста грубо  ooooh!

# 303
Игрички  newsm78, сори, не си дорасла да му играеш играта на телето  Peace Hug

smile3521

newsm10

# 304

Hug

Naughty
Вярно е!

# 305
На девичката и е друг проблема.... smile3506

Скрит текст:
Дева

Вие имате толкова много недостатъци, че е прекалено лесно да бъдат изброявани без човек да си дава  много зор. Например - всеизвестни сте с вашия комплекс за малоценност. Всъщност това не е просто комплекс, но и напълно реалната истина, ако трябва да бъдем искрени. Целият ви живот е предначертан  само в това да служите, да бъдете дясната ръка, изтривалка без чувство за собствено достойнство. Нека да добавим и че във вас има едно особено напрежение, което ви кара да се контролирате до смърт, защото ненавиждате всичко, което може да наруши вашия скучен и малък живот. Вашата мания за подреденост и дребнавост граничи с невроза, което е нещо доста плашещо, като му станем свидетели. Стаята ви винаги трябва да е в идеален ред, до такава степен, че на човек да му стане неудобно. Между другото вие сте напълно наясно с тези си две черти. Наистина ли е необходимо да продължавате така? По-добре не, за да не се окажете някакъв вид нерегистриран психопат (нещо като Лудата Дева), което е нещо, което не бихте искали да сте. Поне не и на всяка цена, нали? И като капак на всичко винаги се люшкате от едната крайност в другата и това е просто капката, която прелива чашата ( или сламката, която чупи гръбнака на камилата).

# 306

Hug

Знам, предупредих, че няма да съм мила.
Девичке, нищо лично, правиш впечатление на силно и оправно момиче, а аз така се дразня като видя някоя жена като теб да преживява толкова болезнено даден мъж.
Айде стига де, толкоз ли е уникален, огледай се, той е просто един мъж, един от многото  Peace

# 307
Айде стига де, толкоз ли е уникален, огледай се, той е просто един мъж, един от многото  Peace

Мажи Mr. Green замазвай Wink
"просто един мъж"
 smile3532

# 308

Скрит текст:
Дева

Вие имате толкова много недостатъци, че е прекалено лесно да бъдат изброявани без човек да си дава  много зор. Например - всеизвестни сте с вашия комплекс за малоценност. Всъщност това не е просто комплекс, но и напълно реалната истина, ако трябва да бъдем искрени. Целият ви живот е предначертан  само в това да служите, да бъдете дясната ръка, изтривалка без чувство за собствено достойнство. Нека да добавим и че във вас има едно особено напрежение, което ви кара да се контролирате до смърт, защото ненавиждате всичко, което може да наруши вашия скучен и малък живот. Вашата мания за подреденост и дребнавост граничи с невроза, което е нещо доста плашещо, като му станем свидетели. Стаята ви винаги трябва да е в идеален ред, до такава степен, че на човек да му стане неудобно. Между другото вие сте напълно наясно с тези си две черти. Наистина ли е необходимо да продължавате така? По-добре не, за да не се окажете някакъв вид нерегистриран психопат (нещо като Лудата Дева), което е нещо, което не бихте искали да сте. Поне не и на всяка цена, нали? И като капак на всичко винаги се люшкате от едната крайност в другата и това е просто капката, която прелива чашата ( или сламката, която чупи гръбнака на камилата).

Незнам за другото, но това вече наистина е грубо.  ooooh!Познавам деви и мъже и жени, с някои съм и по-близка Whistling, но определено нямам такива наблюдения.

# 309

Скрит текст:
Дева

Вие имате толкова много недостатъци, че е прекалено лесно да бъдат изброявани без човек да си дава  много зор. Например - всеизвестни сте с вашия комплекс за малоценност. Всъщност това не е просто комплекс, но и напълно реалната истина, ако трябва да бъдем искрени. Целият ви живот е предначертан  само в това да служите, да бъдете дясната ръка, изтривалка без чувство за собствено достойнство. Нека да добавим и че във вас има едно особено напрежение, което ви кара да се контролирате до смърт, защото ненавиждате всичко, което може да наруши вашия скучен и малък живот. Вашата мания за подреденост и дребнавост граничи с невроза, което е нещо доста плашещо, като му станем свидетели. Стаята ви винаги трябва да е в идеален ред, до такава степен, че на човек да му стане неудобно. Между другото вие сте напълно наясно с тези си две черти. Наистина ли е необходимо да продължавате така? По-добре не, за да не се окажете някакъв вид нерегистриран психопат (нещо като Лудата Дева), което е нещо, което не бихте искали да сте. Поне не и на всяка цена, нали? И като капак на всичко винаги се люшкате от едната крайност в другата и това е просто капката, която прелива чашата ( или сламката, която чупи гръбнака на камилата).

А ти направо си като балсам за изтерзаната й душа   ooooh!

Мажи Mr. Green замазвай Wink
"просто един мъж"
 smile3532

Я да видим сега кой е кандидат за качване на козия рог, кой, кой, кой   newsm78, айде не се блъскайте, за всички ще има  Mr. Green

# 310

Скрит текст:
Дева

Нищо общо с мен! Пак казвам: there's more than meets the eye. Незабравай че това е анонимен форум и тък се изграждат мнения които не винаги имат нещо общо с реалността. Anyway, не изпитвам нужда да убеждавам никого... Аз знам коя съм и колко струвам и нямам нужда да се доказвам на никого...

Peace

# 311
[quote author=Andji_B link=topic=781996.msg28223396#msg28223396
Я да видим сега кой е кандидат за качване на козия рог, кой, кой, кой   newsm78, айде не се блъскайте, за всички ще има  Mr. Green
[/quote]

newsm43 newsm47

# 312
БИГ не сам сагласен с твоята теория за девите жени вникнал си доста отгоре отгоре и си ги подценил нешто

# 313

Скрит текст:
Дева

Вие имате толкова много недостатъци, че е прекалено лесно да бъдат изброявани без човек да си дава  много зор. Например - всеизвестни сте с вашия комплекс за малоценност. Всъщност това не е просто комплекс, но и напълно реалната истина, ако трябва да бъдем искрени. Целият ви живот е предначертан  само в това да служите, да бъдете дясната ръка, изтривалка без чувство за собствено достойнство. Нека да добавим и че във вас има едно особено напрежение, което ви кара да се контролирате до смърт, защото ненавиждате всичко, което може да наруши вашия скучен и малък живот. Вашата мания за подреденост и дребнавост граничи с невроза, което е нещо доста плашещо, като му станем свидетели. Стаята ви винаги трябва да е в идеален ред, до такава степен, че на човек да му стане неудобно. Между другото вие сте напълно наясно с тези си две черти. Наистина ли е необходимо да продължавате така? По-добре не, за да не се окажете някакъв вид нерегистриран психопат (нещо като Лудата Дева), което е нещо, което не бихте искали да сте. Поне не и на всяка цена, нали? И като капак на всичко винаги се люшкате от едната крайност в другата и това е просто капката, която прелива чашата ( или сламката, която чупи гръбнака на камилата).

Незнам за другото, но това вече наистина е грубо.  ooooh!Познавам деви и мъже и жени, с някои съм и по-близка Whistling, но определено нямам такива наблюдения.

Остави го БИК, той страда от някаква фрустрация която го яде и го прави циник. Какво иначе търси по женските форуми, да обижда хора които дори и не познава...

Никой никога не трябва да е предубеден, поне това ме е научил живота...  Peace

# 314

Скрит текст:
Дева

Нищо общо с мен! Пак казвам: there's more than meets the eye. Незабравай че това е анонимен форум и тък се изграждат мнения които не винаги имат нещо общо с реалността. Anyway, не изпитвам нужда да убеждавам никого... Аз знам коя съм и колко струвам и нямам нужда да се доказвам на никого...

Peace

Не го приемай лично.  Peace Сигурна съм че никой не иска да те засегне или нарани. Просто поглеждат нещата и от друг ъгъл.
И още нещо. Понякога грубото им отношение на телетата си е напълно характерна тяхна черта. Ще му мине.

Общи условия

Активация на акаунт