Благодаря за милите думи! Аз докъде искам да се стигне?
До никъде. Не искам да консумирам нищо, камо ли телешко
Просто искам да знам истината, защо го направи. Това не е ден два, това е година време... Но едва ли ще получа чистата истина. А пък и както каза BIC, има ли вообще чиста и единствена истина?
Незнам. Мислех че най-добре ще е да се видим и да поговорим, но това беше когато се надявах да съм специална, да ми каже че и той както и аз се е борил с чуствата си, че не е искал да се влюби но е станало и сега ще го преодолеем заедно. Но май няма нищо специално в тази работа и съм просто поредната 
Девичке, аз няма да съм мила, дори напротив, ама имаш нужда от едно прагматично сръгване с рога.
Като не искаш нищо, си сядаш на дупето
. Една година казваш, а ти какво прави през тази една година
. Отвръщала си на флирта, еми тогава защо обвиняваш само него? Питаш защо го е направил? Той не го е направил сам, ти си била там през цялото време и даже си участвала. Това, което сте направили, сте го направили двамата.Защо ти е истината, каквато и да е тя? Защо се мъчиш така? Искаш да си специална
Спри да се самосъжаляваш, aka ...
Игрички
, сори, не си дорасла да му играеш играта на телето 
) Пак казвам, не се самосъжалявам, така изглежда може би от страни. Аз съм отворен човек и знам че ако се говори за един проблем, така е по-лесно да се преодолее. Особено в случая, когато няма възможност да спрем да се виждаме (семейно). Така че не съм съгласна, че диалога не помага за преодоляване, ние по принцип можем много добре да си споделяме, приятели сме все пак. Както и да е. Игрички мога да играя и още как, просто не виждам смисъла