Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 25 691
  • 762
  •   1
Отговори
# 315
Аз знам коя съм и колко струвам и нямам нужда да се доказвам на никого...

Peace

Peace
Лично аз не критикувам личността ти, та аз дори не те познавам.
Критикувам конкретното ти поведение в конкретната ситуация с конкретния мъж, защото мисля, че можеш и заслужаваш повече  Peace.
Извинявай, ако съм била груба, не съм целяла да те обидя, а просто да те поразтръскам  Hug. Методите ми невинаги са от най-нежните, my bad  Mr. Green

# 316
Я да видим сега кой е кандидат за качване на козия рог, кой, кой, кой   newsm78

smile3506

smile3507

# 317
Остави го БИК, той страда от някаква фрустрация която го яде и го прави циник. Какво иначе търси по женските форуми, да обижда хора които дори и не познава...

Да обиждам?
Това са черти от хороскоп за дева!
Ако те засягат - значи има истина Peace

А ти какво правиш по форуми? (феърплейски въпрос)

# 318
Остави го БИК, той страда от някаква фрустрация която го яде и го прави циник. Какво иначе търси по женските форуми, да обижда хора които дори и не познава...

Да обиждам?

Ей, рогатото. Сопри се малко  bouquet

# 319

Да обиждам?

На феърплейски въпроси винаги отговарям: аз търся място да споделя болката ми, защото нямам с кого. Но аз нямах в предвид какво търсиш по ФОРУМИТЕ, а по ЖЕНСКИТЕ форуми. Все пак аз четех тук още като бремемнна...

Дразни ме отношението ти към мен. Не съм някаква овца, успещам неприязъна в постингите ти. Запазвам култура, не реагирам на такива неща. Но има граници. Ако нямаш какво да кажеш, просто замълчи...  Peace

# 320

Наистина симпатизирам на темата. Това че някои хора имат различни мнения от нашето или не съвпадат с нашите виждания, може само да ни помогне. Именно тези хора са ценни в разрешаването на някакъв въпрос, защото могат да те накарат да си зададеш въпроси, които до сега не ти е хрумвало или да погледнеш проблема от друг ъгъл Peace

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 13:27 от fiolio

# 321

Да обиждам?

Телец: дребнав, досаден, подлизурко и доносник.
В живота си се ориентира накъдето духне вятъра и изпълнява всички указания на началството. Изкарва се алтруист (а ако е жена - мъченица), а всъщност презира всички, считайки се за център на вселената. Обича богатството: трупа го стриктно и неуморно. Готов е да свали последната риза, но не от себе си, а от ближния. Семейството си тероризира от детството си до дълбока старост, въпреки че външно изглежда ласкав и любезен. Не се доверява на никого, даже на себе си.

Из хороскопа на един телец... Толкова черно-бяло ли е? Едва ли!

# 322
Аз знам коя съм и колко струвам и нямам нужда да се доказвам на никого...

Peace

Peace
Лично аз не критикувам личността ти, та аз дори не те познавам.
Критикувам конкретното ти поведение в конкретната ситуация с конкретния мъж, защото мисля, че можеш и заслужаваш повече  Peace.
Извинявай, ако съм била груба, не съм целяла да те обидя, а просто да те поразтръскам  Hug. Методите ми невинаги са от най-нежните, my bad  Mr. Green

Peace

# 323
Дразни ме отношението ти към мен. Не съм някаква овца, успещам неприязъна в постингите ти. Запазвам култура, не реагирам на такива неща. Но има граници. Ако нямаш какво да кажеш, просто замълчи...  Peace

smile3521

Виждам!
Личи от далеч.

Теб така мога да те нагъна, че..... ooooh!
Но не СЪМ такъв Peace
ПОРАДИ това ще си замълча.

# 324
Добре вече се чувствам виновна Sad. Аз повдигнах темата за проблема на Passionate_virgo

# 325

Виждам!
Личи от далеч.

Но не СЪМ такъв Peace

Ей, телето обикновено мълчи в такива ситуации. Thinking Първо си мъж, второ си теле. Спри се Praynig

# 326
Дразни ме отношението ти към мен. Не съм някаква овца, успещам неприязъна в постингите ти. Запазвам култура, не реагирам на такива неща. Но има граници. Ако нямаш какво да кажеш, просто замълчи...  Peace

smile3521

Виждам!
Личи от далеч.

Но не СЪМ такъв Peace

Просто ти подадох огледало с хороскопа... А сега наистина ще :  smile3505

Peace

# 327
Добре вече се чувствам виновна Sad. Аз повдигнах темата за проблема на Passionate_virgo

Глупости, няма защо! Това е форум точно за това- да споделяме. Който може, помага, който не, си чеше езика...

# 328
Ей, телето обикновено мълчи в такива ситуации. Thinking Първо си мъж, второ си теле. Спри се Praynig

Mr. Green
Имаш опит, ли Laughing
Споко Peace
Аз не съм тръгвал Wink изобщо..... Wink

# 329
Ъъъъъ, аз такова. Да разчупя леда Grinning Ще ви разкажа в началото какво ме потресе в мойто теле. Много го беше страх от кучета. Казвам беше, защото с времето му помогнах. Сега също го е страх но не реагира така панически. Та толкова го беше страх, че всеки път като ни приближаваше куче той заставаше зад мен и се криеше. Понякога и мен ме е било страх, защото ни се е случвало улични псета да ни душкат, но той всеки път упорито ме хващаше за единият ръкав и ме слагаше пред него да го пазя Laughing

Общи условия

Активация на акаунт