Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 25 668
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
ам....съм на работа...не м'ой се занима'ам с преводачи... smile3533

# 376
Хайде де BIC дай съвет как да го разкарам сръч Mr. Green

Бе, аз newsm78 да не съм ти готварска книга!
Я марш в кухнята Mr. Green
女性 !  ooooh!

Naughty

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 18:15 от Passionate_virgo

# 377
Упражнихме си езиците, дадохме си полезни и безполезни съвети... Аз съм аут. Не виждам смисъла повече, това не изкарва най-доброто в мен на лице  Peace

# 378
Хайде де BIC дай съвет как да го разкарам сръч Mr. Green

Бе, аз newsm78 да не съм ти готварска книга!
Я марш в кухнята Mr. Green
女性 !  ooooh!

ふくらはぎがふくらはぎです smile3534

# 379
# 380

మీరు పరిశీలక హోదా నాకు కోల్పోతారు అనుకుంటే

и аз го мога...........

Party Party Party Crossing Arms

bg

# 381

и аз го мога...........

Party Party Party :xarms

hahaha Ааааа твойто много изчанчено Joy

# 382
ами...простичко е... newsm78

нещо като "телешка супа" сготвена от "жената" дома.....по фейсбукски... Joy hahaha

హే హే ..... ఇంకా బల్గేరియా నివసిస్తున్న

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 18:36 от Ani Ta

# 383
hahaha Ааааа твойто много изчанчено Joy

На нептунски е Wink

# 384

Игрички  newsm78, сори, не си дорасла да му играеш играта на телето  Peace
 Hug

Ъъъ, това беше доста грубо  ooooh!

Naughty
Вярно е!

Щеше драматично да ме учудиш ако не го беше казал  hahaha Hug

# 385
Излиза, че ние, Телците, ви даваме нещо, което вашите мъже не ви дават. Какво е това нещо, аджеба, айде кажете го, та и аз да си обясня някои неща. Аман от нещастни семейни жени вече. Обяснения искам - първо, второ, трето...

# 386
Излиза, че ние, Телците, ви даваме нещо, което вашите мъже не ви дават. Какво е това нещо, аджеба, айде кажете го, та и аз да си обясня някои неща. Аман от нещастни семейни жени вече. Обяснения искам - първо, второ, трето...
1. Играете го влюбени
2. Карате жената да се чувства специална
3, Уж гоните, а после обръщате играта
 Peace

# 387
Играем го влюбени?
Що за отговор? Какво значение има какви го играем, да не би това по някакъв начин да ви въздейства? Играли сме го влюбени? Е, и? Вие, ако не искате да не отразите, както и да го играем, все ще е тая.

На мен просто ми намирисва на чиста и проста женска шавливост и нищо повече.

# 388

За другите незнам, лично аз не съм сигурна че хлътнах по телето, а по човека. Оказа се че страшно много си приличаме, мислим еднакво, говорим едно и също, де да знам, сорт соулмейт. Не че с мъжа ми го нямам това, но просто с телето беше фрапиращо. На всяка втора дума "и аз така" Simple Smile С половин дума се разбираме. Пък ако трябва да изтъкна спецоалнп телешка черта: ПОГЛЕДА  #Crazy

# 389
Играем го влюбени?
Що за отговор? Какво значение има какви го играем, да не би това по някакъв начин да ви въздейства? Играли сме го влюбени? Е, и? Вие, ако не искате да не отразите, както и да го играем, все ще е тая.

На мен просто ми намирисва на чиста и проста женска шавливост и нищо повече.

Не очаквай точно от мен да се правя на света вода ненапита  Mr. Green Но са малко жените, коиито могат а устоят на ОНЗИ поглед, казващ повече от хиляди думи .... (или поне на нас така ни се иска да бъде)  Peace

Общи условия

Активация на акаунт