Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 25 605
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
Тц, отказах се. Сетх се че си теле Laughing

ШУБЕ

newsm48

Подстрекател Laughing Само два. Семеен статут? И зодия на жената до теб? Grinning

# 451
Да, за любовници горе-долу ставаме. Разнообразяваме ви в сеска, интересно е. Но иначе за брак не ни предпочитате, и с право.

Звучиш много отчаяно. Напротив и за брак ви искаме. Само да не хойкате Whistling

# 452
Чак пък отчаяно... Просто провокирам.

# 453
Семеен статут? И зодия на жената до теб? Grinning

Ай да видим сега кой е шубето  Whistling Joy hahaha
 Popcorn beer пу, аз на първия ред  Mr. Green

# 454

newsm78
Това пък за кво ти е Thinking

Статута ми е - Гошо хубавеца Mr. Green
Е, тук newsm78 е трудна работата Whistling
Варира Rolling Eyes

# 455

Ай да видим сега кой е шубето  Whistling Joy hahaha
 Popcorn beer пу, аз на първия ред  Mr. Green

Ти пък къде се буташ у шамарите, бе smile3532

Ще видиш..... smile3533

# 456
Да, за любовници горе-долу ставаме. Разнообразяваме ви в сеска, интересно е. Но иначе за брак не ни предпочитате, и с право.

Казах го и преди- жената която иска само и единствено секс от една връзка, според мен още не се е родила. Въпроса е можете ли да дадете повече? newsm78

# 457

Варира Rolling Eyes

Хлъзгаво, хлъзгаво, пързуууууууууулллллл  Joy
Ще се бутам дето искам пък  Crossing Arms

Девичке, на по различно мнение съм, има жени, които искат само секс от една връзка, то е трудно да се нарече връзка, де. Но малко жени са склонни да си го признаят в прав текст, защото това автоматично им лепва етикета "леконравни", пардон "шавливи" на телешки жаргон  Mr. Green

# 458

Варира Rolling Eyes

Хлъзгаво, хлъзгаво, пързуууууууууулллллл  Joy
Ще се бутам дето искам пък  Crossing Arms

Девичке, на по различно мнение съм, има жени, които искат само секс от една връзка, то е трудно да се нарече връзка, де. Но малко жени са склонни да си го признаят в прав текст, защото това автоматично им лепва етикета "леконравни", пардон "шавливи" на телешки жаргон  Mr. Green

Незнам, според мен тогава тези жени се заблуждават, че не им пука и е само за секса. Не казвам че искат брак, но има и чуства, любов, не само и единствено секс. Поне така сочат изследванията, дори и да е започнало само като секс, прераства Wink

# 459

newsm78
Това пък за кво ти е Thinking

Варира Rolling Eyes

За статута не вярвам.  Rolling EyesЛепваш в бързината една снимка да те видим всички  Mr. Green Пък дали си убавец ша преценим. А щом варира да разбираме ли че още си младооо теленце или телешкият ти нрав те е освободил от каквито и да било връзки Mr. Green

# 460

Казах го и преди- жената която иска само и единствено секс от една връзка, според мен още не се е родила. Въпроса е можете ли да дадете повече? newsm78

Ооо има има и такива, Познавам Laughing

# 461
Тия изследвания ги правят в белите страни.
Тука в България жените са по-иначе...

# 462

Кое, кое аз нещо изпуснах Thinking

# 463

Незнам, според мен тогава тези жени се заблуждават, че не им пука и е само за секса. Не казвам че искат брак, но има и чуства, любов, не само и единствено секс. Поне така сочат изследванията, дори и да е започнало само като секс, прераства Wink

Май говорим за различни неща. Аз нямам предвид паралелни връзки, които се точат с години, там е ясно, че има и чувства, и привързаност, нерядко и деца, абе почти семейна идилия. Аз говоря за нещо мимолетно или еднократно и наистина има такива жени, на които не им пука  Peace.
Дай линк към тия изследвания   bouquet

Така е, тука в България повече жени са склонни да изтърпят сума мъжки идиотии, само и само да са със заветния пръстен на ръката, и брачното свидетелство в джоба, като добавим и финансовата зависимост, и картинката става чудна.
В белите страни на мъжете просто им бият шута, като преди това ги оцоцват със стабилна издръжка и им връчват децата за минимум два дни седмично  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 20:44 от Andji_B

# 464
За статута не вярвам.  Rolling Eyes

Що newsm78

Лепваш в бързината една снимка да те видим всички  Mr. Green
Скрит текст:

А щом варира да разбираме ли че още си младооо теленце или телешкият ти нрав те е освободил от каквито и да било връзки Mr. Green
newsm62

Хвърляй боб

Общи условия

Активация на акаунт