Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 25 518
  • 762
  •   1
Отговори
# 540

bouquet

ест пак ще закъснея.......

newsm62

# 541
Хрумна ми един въпрос към мъжките теленца тук. Тъй като вече почти единодушно стигнахме до конклузията ЧЕ изневерявате (или поне флитрувате доста сериозно), въпроса ми е ЗАЩО? Какво ви кара да го правите? Неправилен избор на поливинката, разнообразие, за спорта, за самодоказване? Интересно ми е дали наистина е нещо от зодията, или просто мъжка черта?
Умозаключението ти се базира на подсъзнателната илюзия с опция за предполагаема реалност във въображаемия, блуждаещ, фиктивен въпрос, че си стигнала до предполагаемо (само от теб) - виртуално заключение, както и несъществуващо реално, единодушие - че всички мъже правят така. (тук не е ясно "какво")
Според мен - не трябва да се намесвам в тези, дълбоко погрешни представи във въображението ти! Както казват - надеждата умира последна.

Късно е, на доста чаши вино съм, така че не ми се остроумничи. Затова казвам директно- с изключение на Анита, всечки мъже на мацките тук са залитали от пътя, флирт, секс каквото и да е. Знам, че не е само телешка черта, но все пак, питам КОЕ КАРА ТЕЛЕЦА да изневерява. Защо го прави. Просто въпрос.
Не мога да не се съглася с BIC, "намираш" "отговорите" на база свои предположения Peace.

Еми от както чета тази тема (и предишните 10) 90% от жените които пишат тук са се сблъскали с изневеряващ (било физически или чрез флирт) телец. Аз затова зададох въпорса, отговори нямам. Тоест само Парфьон ми даде нормален отговор

Ако искаш един частен телешки отговор на въпроса си - "variety delights".

И пак е относително...
По-подробното обяснение беше: "Като по-млад се водех изцяло от ...си. В рамките на една година намирах поне 2-3 жени за тотално неустоими. Започнах да изпитвам чувства доста по-късно. Винаги ще съществува нещо, което изглежда по-добро и привлекателно, въпросът е то отговаря ли на потребностите ти."
Някъде беше написано, че всичко в поведението на телеца говорело, че е влюбен, и бяха изброени погледи, въздишки и т.н....Друг път Peace.

А ти как ги интерпретираш тогава тези неща?

# 542
Всеки има своята истина за живота  Hug

... Hug.......

Peace

за снощи ще кажа само едно.....и ви разбирам и не ви разбирам....нито една от вас...(понякога и момчетата).....

МОЯТА истина се съдържа по малко в мненията на всички ви........но да не навлизаме пак във философии....все пак темата е за забавление  Mr. Green

така,че няма да се разберем за РУСИЧКАТА сори Joy Peace

Ще си я поделим... макар че, аз съм на принципа - "Джоуи не дели храна"  Mr. Green
Но пък точно тази тема има нужда от повече руси души  Hug

Ако искаш един частен телешки отговор на въпроса си - "variety delights". И пак е относително...
По-подробното обяснение беше: "Като по-млад се водех изцяло от ...си. В рамките на една година намирах поне 2-3 жени за тотално неустоими. Започнах да изпитвам чувства доста по-късно. Винаги ще съществува нещо, което изглежда по-добро и привлекателно, въпросът е то отговаря ли на потребностите ти."
Някъде беше написано, че всичко в поведението на телеца говорело, че е влюбен, и бяха изброени погледи, въздишки и т.н....Друг път Peace.

thumbsup

Ох, тази позиция е толкова лесно смилаема и в същото време има потенциал за един доста философски разговор  Crazy
Но днес категорично отказвам да мисля и да анализирам....и без друго ставам все по объркана с всеки ден, особено четейки тук  Crazy

# 543
Хрумна ми един въпрос към мъжките теленца тук. Тъй като вече почти единодушно стигнахме до конклузията ЧЕ изневерявате (или поне флитрувате доста сериозно), въпроса ми е ЗАЩО? Какво ви кара да го правите? Неправилен избор на поливинката, разнообразие, за спорта, за самодоказване? Интересно ми е дали наистина е нещо от зодията, или просто мъжка черта?

Тъй като съм абсолютно убедена, че нито едно от телетата няма да си признае, смятам аз да ти отговоря на този въпрос. След толкова време, истината за мен е че телеца не обича истински никой друг освен себе си. Те са абсолютни егоисти, що се касае до задоволяване на някакви потребности и абсолютно им е все тая дали ще наранят някой. Не ме нападайте сега, че вашите телета, са много мили и много им пука за вас. Това е тяхната игра. Омайват ни, държат се както трябва, но си правят точно каквото си искат. Затова изнаверяват, защото обичат само себе си и не им пука след това кой как се чувства.
Всичко останало, като търся перфектната и т.н. са само куп извинения, зад които се крият.

# 544
Някак подходящо... по телешки  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=Li70K3fY_HM

Хубав ден от мен  Hug
Отивам да тренирам, явно доста енергия ми се е насъбрала, да я използвам в правилна насока.

# 545

Тъй като съм абсолютно убедена, че нито едно от телетата няма да си признае, смятам аз да ти отговоря на този въпрос. След толкова време, истината за мен е че телеца не обича истински никой друг освен себе си. Те са абсолютни егоисти, що се касае до задоволяване на някакви потребности и абсолютно им е все тая дали ще наранят някой. Не ме нападайте сега, че вашите телета, са много мили и много им пука за вас. Това е тяхната игра. Омайват ни, държат се както трябва, но си правят точно каквото си искат. Затова изнаверяват, защото обичат само себе си и не им пука след това кой как се чувства.
Всичко останало, като търся перфектната и т.н. са само куп извинения, зад които се крият.

Еми да ти кажа и аз клоня на към тази теория. Благодаря ти че отговори директно на един директен (и в моите очи нормално формулиран) въпрос. Аз не мога да изграя тази игра които някои хора тук играят. Двусмислени фрази, скрит сарказъм, дървено философстване, това не е моят стил. Не обичам излишно усложняване. Казвам директно какво искам, какво имам в предвид и какво мисля, без увъртане... И грешката ми е че очаквам това от другите...  Peace

# 546

Еми да ти кажа и аз клоня на към тази теория. Благодаря ти че отговори директно на един директен (и в моите очи нормално формулиран) въпрос. Аз не мога да изграя тази игра които някои хора тук играят. Двусмислени фрази, скрит сарказъм, дървено философстване, това не е моят стил. Не обичам излишно усложняване. Казвам директно какво искам, какво имам в предвид и какво мисля, без увъртане... И грешката ми е че очаквам това от другите...  Peace

И аз обичам директността. За съжаление телеца не, защото в повечето случай е омотан от лъжи .Затова не обича въпроси, нито пък обича да дава истинските им отговори. С времето се научих да не му казвам нещата право куме в очи, а да го почвам от далеч. Както каза една друга съфорумка, да му постилам, че като падне да му е меко и удобно Laughing

# 547

Еми да ти кажа и аз клоня на към тази теория. Благодаря ти че отговори директно на един директен (и в моите очи нормално формулиран) въпрос. Аз не мога да изграя тази игра които някои хора тук играят. Двусмислени фрази, скрит сарказъм, дървено философстване, това не е моят стил. Не обичам излишно усложняване. Казвам директно какво искам, какво имам в предвид и какво мисля, без увъртане... И грешката ми е че очаквам това от другите...  Peace

Момичета, не че телешкото съсловие има нужда от защита Laughing, но няма да се съглася с вас - не телеца, не мъжете, а всички живи хора обичат ПРЕДИМНО и само себе си. Нека бъдем честни. Та, вие сте женени - вашите мъже, които твърдите, че обичате ( иаз вярвам, че е така) как биха реагирали на вашите заигравки??? Няма ли да си помислят, че обичате само себе си.  Stop Take it easy, всички сме такива - All men are heroes, in their dreams. За съжаление, реалността не е точна такава. Да не си приписваме качества, които не притежаваме  и да не искаме другите да ги.  Hug Hug Hug

# 548
Русо,русо  Crazy О, да, да, да!
Кифли,кифли  Crazy О, да, да!
Ай да се качваме у ГоУфо и дим, дим, дим, дим, дим да ни няма. Mr. Green

Скрит текст:

Wink

# 549
Скрит текст:

Ти осъзнаваш ли, че сме ограничени от форум?
Оххх, горкия, почти те съжалих  Mr. Green

Скрит текст:
Пууу, за малко да те хвана  Mr. Green На следващата обиколка Wink

# 550

Момичета, не че телешкото съсловие има нужда от защита Laughing, но няма да се съглася с вас - не телеца, не мъжете, а всички живи хора обичат ПРЕДИМНО и само себе си. Нека бъдем честни. Та, вие сте женени - вашите мъже, които твърдите, че обичате ( иаз вярвам, че е така) как биха реагирали на вашите заигравки??? Няма ли да си помислят, че обичате само себе си.  Stop Take it easy, всички сме такива - All men are heroes, in their dreams. За съжаление, реалността не е точна такава. Да не си приписваме качества, които не притежаваме  и да не искаме другите да ги.  Hug Hug Hug

True, true... Естествено въс всеки един от нас има една здравословна доза егоизъм. Но аз (отново говорейки стрикно за мен) бих искала моята доза да е повече като телешката. Тогава нямаше да се раздирам вътрешно а щях да се отдам и насладя на един хубав секс с моето теле вместо да се съобразявам с колко хора ще нараня ако се отдам на изкушението...

Така че който не ми вярва да ме пише в графата "какви-бяха-там-светици"...  Аз си знам за мен... Peace

# 551

Мога да се съглася с теб, но само до някъде. Не са малко и жените и мъжете, които изнаверяват, но го правят само след огромни терзания, последвани от големи угризения и съжаление спрямо партньора до себе си. И ако допуснем теоретично, че  всички мъже и жени им се е случило да кръшнат, то със сигурност не са като изпуснати както телето. Огромна част от тях ще изпитват и угризения. Докато телето е абсолютен непукист той незнае какво е това угризение и за всичко си има обяснение и извинение. Сори ама едно е да залитнеш един път два пъти след 20-30 годишен брак. И съвсем друго е да го караш през просото, щото видиш ли търся "перфектната".

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 11:58 от fiolio

# 552
Русо,русо  Crazy О, да, да, да!
Кифли,кифли  Crazy О, да, да!
Ай да се качваме у ГоУфо и дим, дим, дим, дим, дим да ни няма. Mr. Green

Скрит текст:

Wink

BIC телето преди всичко има класа. Моля те недей така Shocked

# 553
BIC телето преди всичко има класа. Моля те недей така Shocked

То newsm78 класата не пречи на глупостите Mr. Green
Телето може да прави, какво си поиска Wink

# 554
Мога да се съглася с теб, но само до някъде. Не са малко и жените и мъжете, които изнаверяват, но го правят само след огромни терзания, последвани от големи угризения и съжаление спрямо партньора до себе си. И ако допуснем теоретично, че  всички мъже и жени им се е случило да кръшнат, то със сигурност не са като изпуснати както телето. Огромна част от тях ще изпитват и угризения. Докато телето е абсолютен непукист той незнае какво е това угризение и за всичко си има обяснение и извинение. Сори ама едно е да залитнеш един път два пъти след 20-30 годишен брак. И съвсем друго е да го караш през просото, щото видиш ли търся "перфектната".
Ама недей така, кой е казал, че търсят перфектната  Whistling Не рядко просто се забавляват. Оправдания колкото щеш ... Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт