Я пийни едно пернишко кафе

Уууппппссссссссс, сори, нацелихме нечии рогца
Споко бе, пиле, нали знаеш, нищо лично, не рипай толкоз

В тоя живот съм преминала през толкова грозно-болезнени неща...и съм цяла и все още се усмихвам.... Едно теле, пък било то и породисто, няма да успее да ме съкруши 

. Преди изобщо нещо да се случи помежду ни, си писахме най-невинно и незаинтересовано по работа няколко години. Интересен персонаж ми беше по мейла, но без въобще да се вживявам. В един момент какво го избъзиках по повод негов мейл и той захапа веднага, 5-6 мейла "по работа" и хоп в скайп. Още на втория ден писане прочетох "когато се видим", казвам си, "Моля, когато се видим
. Постепенно се стигна дотам да си кажем, че става сериозно, първо бях предупредена за разликата във възрастта, после започна да дава идеи да се огледам за нещо по-наблизо, при което се счупих от воле. Казах си, в тази игра няма да вляза, за мен отношението е всичко. Помолих го да не си го променя, или ако все пак го направи, да знам причината. Тогава се оттеглих. На следващия ден се започна с 5 минути обяснения, след което се обади и аз му казах, че ми е ударил студен душ с думите си. Той призна, че не иска да се интересувам от друг, но е удивен колко бързо се случват нещата. Казах му, че и аз съм удивена от това, но го приемам и се радвам да се случва.
. При следващият "профилактичен преглед" ме беше попитал, "Приемаш ли ме такъв, какъвто съм?" Изобщо имам чувството, че стабилността на намеренията на жената насреща много се цени
. Не знам дали това е случаят с твоя човек, но направих асоциация
.
. Диагноза - биче
. 

. След това информирай заинтересованите страни за решението си и действай смело по изпълнението му. Моето впечатление е, че има нещо и в двете ти връзки, което не те удовлетворява съвсем и затова се луташ.

. След това информирай заинтересованите страни за решението си и действай смело по изпълнението му. Моето впечатление е, че има нещо и в двете ти връзки, което не те удовлетворява съвсем и затова се луташ.

... не за друго, обичам разкази, а когато са нови и нечетени е по-интересно
... не за друго, обичам разкази, а когато са нови и нечетени е по-интересно
и и за искреността ти