Отговори
# 135
  • Телиш/Плевен
beb4eto, дано закрепите положението по-скоро и да те изпишат. Hug

tanja_k, много се радвам, че са те изписали. Hug Сега повече почивка и съвсем скоро ще гушкаш бебчетата. Heart Eyes

pival, аз не мисля да ползвам дезинфектант. Peace

И понеже не всички са в групата във Facebook и не са наясно какво се случва, да ви кажа няколко неща за Borisa_koeva и срещата във вторник в София.
Потребителката не е реална и беше решила, че ще е много интересно да ни прави на луди, като се представя за бременна с близнаци. Админите обаче осуетиха плановете й. Laughing Историята е дълга и няма да ви я разказвам цялата, но накратко - видях я в един друг форум да представя чужди снимки като свои (впрочем и снимките, които ни показа тук, са чужди). След като я разкрих там, тя твърдеше, че не е регистрирана тук, а просто била имитирала една реална бременна с близнаци. Явно усети, че и тук сме наясно, че ни прави на луди, та затова предложи мигновено тази среща, но за мен беше ясно, че отрано ще си намери оправдание да не дойде на нея (както и стана впоследствие с поста рано тази сутрин Laughing). Ако върнете назад, ще видите и че версията за срещата беше много зле скалъпена - уж мъжът й щял да ходи в командировка, после пък написа, че имал работа за 4-5 часа и накрая тотално се оплете като пита кога на нас ни е удобно като час, че да знаели те кога да тръгнат. Повече подробности по "случая" може да видите тук, ако някой се интересува.
Среща във вторник няма да има (поне не и такава, организирана от въпросната потребителка). Ако вече останалите се разберете помежду си, е друго. Hug

# 136
Josi с малката ползвах течния прах на медикс алвина сензитив и изпитваше первектно, а струваше смешни пари за 1,5л обаче после изчезна. Без омекотител дрехите ставаха мекички и миришеха много свежо. Ако го намерите препоръчвам с две ръце.
Bi_dee аз съм с две ръце за кафенце само да не е много жега, че хич не ми понася Simple Smile

# 137
  • София
Омекотител съм взела Силан, може би от ДМ и изпрах малко дрехи с него, много приятно ухаеха след това - на чисто и бебешко. Имайте предвид, че не трябва да има никакви ароматизатори в бебешките продукти и затова сигурно ви се струва, че не ухаят хубаво, но не е така.

На баннатата потребителка мога да пожелая добро здраве и щастлив живот, за да не се занимава с подобни циркове в свободното си време Wink

# 138
  • София
Alek_stz, благодаря ти, аз съм сигурна, че скоро мернах бебешки Медикс Алвина, другия път като видя ще взема непременно, защото аз от омекотителите им и течния прах съм много доволна. То и без това като изпера всичко, което съм приготвила за бебка съм сигурна, че няма да ми стигне 1 туба препарат само  Laughing
Piafff, аз при бебешките омекотители не търся аромат, искам омекотяващия ефект само, но наистина не искам и ми миришат на лошо. Този, който взех има доста слаб аромат според мен и няма да е дразнещ като изсъхнат дрехите. Ще видим после де, че не съм почнала още с прането Simple Smile

# 139
ЗДравейте!
Какви са тези мними мами,какво е това чудо ...Направо ме хвърлихте в шок #Crazy

# 140
Здравейте! Май аз си поспивам повечко от всички останали, днес станах в 12ч  Embarassed

Alek_stz i Be_dee, пишете ако решите да организирате среща. След престоя в болницата ми е доста трудно ходенето пеша, но ще измисля нещо. Има и други мами от Стара Загора, които пишат в бъдещи майки от Стара Загора. И те се организират от време на време. Така че, аз съм за, само времето да е по-хубаво Simple Smile

Още нищо не съм прала, но сега подреждаме детската стая и ще трябва да се избършат прозорците и да се закачат пердетата, че чак тогава ще минавам към подредбата на дрешките.
Понеже ние поръчахме сгъваема кошара, още докато я разгъвахме и се опитахме да поставим нивото за новородено се оказа, че не е ушито по размер и идва късо и сега ще чакаме още 2 седмици за ново  #Cussing out На всичкото отгоре в тъпия магазин за толкова некомпетентни, че ме е яд да пазарувам от там, но имат най-голям избор за кошари.

А каква е тази мнима мама и какво удоволствие й доставя да се преструва на бременна. Трябва да потърси лекарска помощ!

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 13:28 от Krassyto_zg

# 141
Ужас мними мами и прочие,при миналогодишните майски мами мисля че имаше подобен ,но по-страшен случай,неприятно е .Аз да се похваля пристигна ни кошарката,матрака,чаршавчетата от Хиполенд.......започвам по-малко да пазарувам HAPPY.................

# 142
tania _k радвам се че при теб нещата са ок и са те изписали . Сега се пази и си почивай и никакви болници повечче.
Сид на мен хемоглобина ми е 102  и Ферофолгамата ми я изписаха 3х1.
И аз не съм от почитателите на Сано Максима - прекалено силно ми мирише. Аз ползвах Тео бебе и Персил -  течен.
Относно Бориса съм възмутена от поведението ѝ.
Лаленце Pival и другите мами - блгодаря за подкрепата  Hug Hug

# 143
Borisa koeva, sexy_girl  и malko_angel4e_ , както и velina koeva от форум мама и бебе се оказват едно и също лице  Peace

# 144
лелеее какви са тези истории  Outta Jointлъжливи и как и се ще на тази жена да се представя за други и да дрънка глупости hahahaи какъв и е мотива да се подиграва   newsm78 май я стяга шапката Mr. Greenдобре че сте я разобличили.

# 145
Абе, мацки да ви питам аз. С предната бременност нямах такива проблеми. По принцип нямах гъдел, но последните 1-2 години не могат да ме пипнат в областта на кръста...примирам от гъдел и мога да ступам някого Grinning Та моят хулиган в момента е напречно и ме побърква от вече месец два. Седя, седя и като почне бунт в мене аз започвам да се хиля  hahaha абе досега беше смешно, ама днес вече се чудя накъде да се завъртя, набарал ми е една зона където ама много ме е гъдел и не стига, че беше само от едната страна, сега чувствам как ме гъделичка и от двете страни. Побърква ме Grinning Хем ми е смешно, хем ми е трагично newsm78

Хих, аз съм си била винаги така. Особено по лявата страна на корема и удивително предимно вечер. Та това новинкото е по-деликатно, протяга се полека, обръща се с финес. Но Бояна - първата ми рожба - е тя ме пребиваше направо Simple Smile . Ни спях, ни седях - ритници, подскоци, крошета... та най-деликатното от нея беше да се извърти рязко,при което аз подрипвах и от болка и от неистов гъдел отвътре в корема Grinning . Тогава с удивление разбрах, че мога да усещам гъдел и така. Ковфузно се получаваше, при срещи и събрания - наоколо останалите сериозни обсъждат нещо, а аз... току подскоча с кикот или прогрухтяване в опит да не се изсмея с глас. И то нееднократно. Най-доброто, на което бях способна беше да се опитвам да изглеждам невъзмутимо като в същото време физиономиятя ми се е разтеглила в глупашка усмивка и аз само се помествам и кривя на стола, а лицето и ушите ми са почервенели от напрежение Grinning

# 146
Благодаря ви за гласуването за моята чуденка за имената. И на мен сякаш Адриана ми харесва повече, но го свързвам с една позната, която не ми е особено приятна, и, пусто, това ме спира сякаш.
Относно имените дни - не знам кога празнуват носителите и на двете имена, но предполагам, че в нета има инфо.
Относно праховете - Сано Максима! Изключително приятен, нежен и дълготраен аромат плюс чудесно изпиране.
Дезинфектанти никога не съм ползвала и нямам намерение.
И аз днес правих палачинки (щерката ги обожава), като в последствие двете направихме е палачинкова торта по измислена от нея рецепта. След това готвих, прах и чистих и вече се скапах тотално. Изпратих детето с баща му за риба, взимам един душ и се хоризонтирам:-D

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 16:43 от Мимоза2

# 147
  • Там някъде
beb4eto, дано закрепите положението по-скоро и да те изпишат. Hug

tanja_k, много се радвам, че са те изписали. Hug Сега повече почивка и съвсем скоро ще гушкаш бебчетата. Heart Eyes

pival, аз не мисля да ползвам дезинфектант. Peace

И понеже не всички са в групата във Facebook и не са наясно какво се случва, да ви кажа няколко неща за Borisa_koeva и срещата във вторник в София.
Потребителката не е реална и беше решила, че ще е много интересно да ни прави на луди, като се представя за бременна с близнаци. Админите обаче осуетиха плановете й. Laughing Историята е дълга и няма да ви я разказвам цялата, но накратко - видях я в един друг форум да представя чужди снимки като свои (впрочем и снимките, които ни показа тук, са чужди). След като я разкрих там, тя твърдеше, че не е регистрирана тук, а просто била имитирала една реална бременна с близнаци. Явно усети, че и тук сме наясно, че ни прави на луди, та затова предложи мигновено тази среща, но за мен беше ясно, че отрано ще си намери оправдание да не дойде на нея (както и стана впоследствие с поста рано тази сутрин Laughing). Ако върнете назад, ще видите и че версията за срещата беше много зле скалъпена - уж мъжът й щял да ходи в командировка, после пък написа, че имал работа за 4-5 часа и накрая тотално се оплете като пита кога на нас ни е удобно като час, че да знаели те кога да тръгнат. Повече подробности по "случая" може да видите тук, ако някой се интересува.
Среща във вторник няма да има (поне не и такава, организирана от въпросната потребителка). Ако вече останалите се разберете помежду си, е друго. Hug

Е, не това вече ме разби  ooooh!

# 148
  • Варна
Мимоза, нопълно те разбирам за това, че кофти човек може да те спре от дадено име. Но пък съм и сигурна, че само 2-3 дни след раждането, за теб ще има само една Адриана и това ще е твоята.

Аз много мислех между няколко имена и тъкмо взема решение и се разколебавах. Просто никое не беше за моето бебе. И последната стъпка в избора беше малко смешна вероятно.........просто си отворих листата с приятели във фейсбук и си записах на листче имената на всички приятелки и познати, на които се възхищавам за нещо. Бяхо 4-5 момичета и хоп - изникна съвсем ново име, което не ми беше хрумвало, а всъщност ми харесва. И това, че познавам момиче с това име, която харесвам, ми влияе.  Peace

# 149
  • Пловдив
Ние сме си харесали Калоян от много време и май така ще се казва. Много често срещано взе да става ....

Общи условия

Активация на акаунт