Отговори
# 120
  • Там някъде
Добро утро, мамчета!
За имената и аз да си кажа - Адриана и Дея (извинявайте, но с бременния ми мозък ми излетя кои мами питаха)! Страшно много ми харесват тези имена!
За памперсите - от мами покрай мен оставам с впечатление, че са най-доволни от Памперс и аз поради липса на каквато и да е база за сравнение съм се спряла на тях. За болницата съм взела накакъв мини пакет (май бяха 20 броя), но килограми 3-6. Аз също от единичката не намерих малък пакет. Утре смятам да ходя да купувам единичката най-големия възможен пакет. В тоз ред на мисли в Кауфланд от утре има -17процента на Памперс, така че ако още някоя мама се е спряла на тях може да се възползва.
Ние вчера пак бяхме на пазар - вече съм оборудвана с нощници и гащи за болницата (многократни, че в еднократните не влизам  Embarassed ), козметика за бебо (в крайна сметка реших Бюбхен) и някои други дребни нещица.
За праха за пране - аз също съм си купила Сано Максима. Ползвала съм други продукти на Сано и съм доволна, дано и с праха да е така!
Багажа за болницата смята да го стягам идната седмица да си ми е готов и да няма изненади!

# 121
Добро утро мамчета  Hug И аз като  Lady April мисля като влезна в девети месец да пера и да гладя, за да са свежички. За имената аз съм за Адриана  Heart Eyes. Нашата бебка ще се казва Деа (на латински означава "Добрата Богиня"), това име ни е слабост с ММ още като бяхме студенти преди 6-7 години и не сме мислили за друго.
Мамета имам един въпрос, може ли да се пазарува от Икеа онлайн  newsm78 търся в сайта им, ама нещо не намирам

# 122
Добро утро Hug
Тази сутрин "сготвих" мекичета от закъсвалнята, че така и не се научих да ги пържа и все ги прецаквам. Пратих домочадието на разходка и сега съм в активна почивка.
Моника и мен ме сритва госпожицата долу в шийката. Даже онази вечер след три последователни удара ревнах от болка , но малко остана още ще изтикаме.
Май в Стара Загора сме най-несериозните за среща Crossing Arms мацки вземете измислете нещо Wink
За това колко трябва да рита бебчето хич не броя, но и моята кифла не се спира. По скоро понякога се надявам само да спре за малко да си поема въздух.
За памперсите с каката ползвах само Памперс първо белия и после синия. При всяка смяна на марката беше подсечени и изрината. Пази боже пък ако баща и вземеше по погрешга от турския памперс. Голям зор беше докато се научи да ги различава. Всичко опира до бебе и до кожата му
И още исках да пиша ама като забравих какво ooooh! бременна работа

# 123
  • Телиш/Плевен
Мимоза2, на мен Адриана ми харесва повече. Heart Eyes

Сид, и на мен ми е изписана Феро-Фолгамма 2х1 и си я пия вече кажи-речи два месеца. И аз видях какво пише в листовката, но все пак е изписана от лекар, така че си спазвам това, което ми е казано. Peace

За покупките - на мен като че ли най-накрая ми дойде меракът и сега само чакам ММ да си дойде и започваме с пазаруването. Heart Eyes Даже започнах да се заглеждам по дрешките, а нали ви бях казала, че това ми е най-досадното нещо на света. Blush Та за мен е голям напредък. Grinning За памперсите и аз още не съм решила, но май клоня към babylove на DM. Ще видим. За количката също имам колебания, но ще я купуваме след раждането, та имам време да умувам още малко. Laughing

Хубав и усмихнат ден на всички!!! Hug Hug Hug

# 124
alek_stz и аз си чакам мекичките  Laughing ама чакам още малко да се размрази тестото хихи. Тази седмица го дават хубаво времето, ако искаш да си организираме среща вече Simple Smile

# 125
Какво става тези дни с форума? Два поста съм писала в новата тема, а нито един го няма Shocked, както констатирах току що.
За имената - на мен Аделина ми харесва повече.
Скоро и аз ще започна да пазарувам по-активно. На ремонта му се вижда края /поне се надявам/

# 126
Beb4eto ,в коя болница си? И аз поради това че съм на системи (в Селена заради контракции) не отидах на пловдивската среща, за което много сужалявам. Аз 33седм.и 4ден и силно се надявам да издуржим до 36седм.
Бързо възстановяване
Здравей аз сега съм в болницата в Асеновград защото тук в АГО работи моя близка и се чувствам по спокойна.  Слагат ми всеки ден система с Магнезий и по  цял ден пазя леглото.  Ще издържим не се съмнявай още малко остана.  Стискам палци всичко при теб да е наред.

# 127
Сид и на мен ми изписаха желязото 2х1, аз на своя глава по 1 пия, хемоглобина за сега ми е добре, но той и не беше много нисък в началото.
Обсъждате праховете, някой ползвал ли е този? Нещо ми го хвалеха в един магазин  newsm78
Скрит текст:
А този Сано Максима-от него течен ли взимате или от сухия?Пера по принцип с ариел или персил, но винаги течни, защото сухия прах на слънце избелва, та се питах дали и Саното няма да избели.

# 128
  • София
Връщам се от ДМ. Ей как ме ядосаха! Аз по принцип не обичам да ходя в тоя магазин, ама на! Винаги като отида, в който и магазин на ДМ да е, е празно, няма хора и охраната върви след мен все едно съм егати крадлата! Това е много унизително! Та казах ви вече, че вчера ходих и видях памперси на Пуфис в джъмбо пак 94бр за 24лв размер 2-5кг. Вчера обаче нямаше как да ги нося, защото отивах на работа и нямаше как да ги мъкна с мен, затова мислех да ги купя днес. Отивам и гледам - няма този размер, разрових на рафта, пообиколих, накрая отидох да питам една касиерка дали имат евентуално да са свършили на рафта и да ми извадят от склада ако може. И тя като взе да ме убеждава, че такъв размер на Пуфис изобщо нямало, била съм се объркала! 10 минути се разправяхме, накрая ми писна и и казах, че ще си помисля тогава какво да правя и я отпратих. Егати! Направо ме изкара луда! Аз съм сигурна какво видях! Както и да е. Взех същите, ама от 3 до 6кг, предполагам, че не е кой знае колко голяма разликата. Купих също течен прах Тео бебе (има отстъпка от цената на 20% на касата) и омекотител Медикс Алвина за бебета. Всички други бебешки омекотители ми миришеха лошо, буквално нямат хубав аромат, ами лош, а ми се иска поне одеалцата и пелените да изпера с омекотител, да са мекички и пухкави.
Ох изписах цял ферман, ще ме прощавате.  Hug

# 129
Здравейте мамчета, мен ме изписаха днес. Закрепихме положенирто и вкъщи плътно на легло. Ако има проблем(надявам се да няма) пак обратно. В сряда съм на преглед и да ги видим колко са пораснали. Аз си купих Сано течен.

# 130
  • София
И аз мисля да ползвам Максима Сано - гел обаче - не съм фен на праховете, забелязала съм, че остават и повече следи по дрехите понякога.

Мисля да се перат нещата към края иначе, защото се губи ефектът на "стерилизиране" с ютията, ако от сега се изперат и изгладят.

# 131
  • Пловдив
 josi_josi, аз бях пробвала май бебешкия омекотител на Семана и не беше лош.

tanja_k, браво! Дано нямаш скоро проблеми  Hug

beb4eto, бързо да закрепите положението.

# 132
  • София
pival, ако видя някъде на Семана ще го пробвам, но имаше няколко марки в Дм и всички миришеха лошо. Семана нямаше.

# 133
  • Пловдив
Офф, не помня точно марката  Embarassed (а уж с тази цел го пробвах), но май беше на Семана... Ленор също имат бебешки.

Аз питах, ама да си повторя въпроса: Ще използвате ли дезинфектант за бебешките дрехи? Аз мисля периодично да им слагам

# 134
 На повечето пише да се гладят на слаба ютия, малко ме притеснява да не съсипя нещо в стремежа си да дезинфекцирам.
На мен също почти всички омекотители в момента ми миришат гадно Confused

Общи условия

Активация на акаунт