Отговори
# 150
Момичета пиша кратко от телефона. Мразя да пиша от тук ама исках да напеша че съм потресена от новините за лъжливите потребители. Знам, че се е случвало и в други теми. Внимавайте като пускате ваши снимки!  А относно името съм с две ръце за Адриана. Именният ден е на Андреевден Simple Smile

# 151
  • Варна
Моника, извинявай, че те поправям, но Адриана празнува на 26 август Св. мъченицш Адриан и Наталия.

BTW, аз още не мога да спра да се "ядосвам" на една позната Наталия, която роди нормално на 26 август и кръсти малката Андриана, което име празнува на Андреевден. Ако беше без Н щяха и мама, и бебе да си имат имен ден на една дата. Но беше важно да е на едната баба Ана.

# 152
Моника, извинявай, че те поправям, на Адриана празнува на 26 август.
  верно лии? Майка ми значи е в заблуда Grinning Нищо де :p

# 153
Относно имената за сега се чудим между Венцислав,Велизар и Владислав.....................

# 154
  • Варна
Относно имената за сега се чудим между Венцислав,Велизар и Владислав.....................
Някой ден ако имам още едно момченце ще е Велизар или Андрей.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (ако не ми дойде друго желание, разбира се)

# 155
Сега доизчетох темата до момента. Това с фалшивата майка... хм... това никак не е добре за това момиче. Представяте ли си, какво й е в главата? Чак ми домъчн Thinking Знаем ли, в какъв свой свят живее?

bebe2, ние возим нашата куджолина от край време в багажника. Нямаме мрежа или друга преграда към купето, защото по време на път, аз току газя през домочадието назад към куфарите за нещо. Пък и тя се е научила да кротува. Като беше малка много й прилошаваше и я возех при мен в краката - там беше май по-леко положението, с времето започнахме да я учим в багажника, но й казвах да лежи. Полека - лека сама разбра, че така й е по- добре. Като сме на прав участък и си седи и гледа навън, но почнат ли завои главичката й изчезваше долу - така разбирахме, че започва да й прилошава и е решила да си легне. Но пък проблема ни беше (и все още е), че с багажа ни е трудно - куфари, сакове и каквото се сетиш върху нас, между нас, в краката ни, в скута ни... само в краката на мъжа ми, който шофира, няма багаж. До кучето слагаме някоя и друга по-голяма чанта, ама като хванем гората и чукарите то всичко му се изсипва на главата на милото и то току се залепи за едната стена на багажника и започне да ни гледа нещастно - като отворим отзад - то клетото застанало на куц крак, не смее да стъпе върху багажа ни, който се е попилял навсякъде. Mr. Green Та последните няколко пъти я взимам пак при мен, че да си използваме багажника по предназначение - натъпкат порядъчно - а на нея й пазя сянка с някоя пътна карта, че сме и без климатик.... Само дето детето е зад мен и то порасна милото и му е тясно, аз уж се залепвам със седалката съвсем напред, а кучето не е никак мъничко... Пък зад мъжа ми никой не може да се побере, защото той шофира полегнал - много дългокрак и строен за колата ни е Mr. Green
А сега идва новото човече и отново започваме да носм кошара и количка... А сред домашните любимци е и майка ми - за нея вече не знам, къде място да намерим. Замислихме се за багажниците, които се монтират над колата, но цените им са по-високи от цялата ни млада двадесет годишна кола ooooh!

За почивката на детенцето с баба, дядо и т.н.... Хм...
Точно тази година майка ми го спомена и аз на момента изстинах. Тя да ми е жива и здрав,а е близо седемдесет годишна - красива, здрава - права, разсъдлива баба е. Няма бръчка, няма болежка (аз съм по-кекава от нея със стави, гастрити и всякакви екстри), пък и при нея живеем, знае как гледаме и възпитаваме и знае, че съм дзвер, ако нещо, за което съм против, някой реши да предприеме без да ме пита. Та на предложението аз само се усмихнах тъпо и бегом да звъня на мъжа ми. Не смеех да откажа директно, за да не я обидя. Все пак заедно сме ги пращали на вилата на баба и дядо, ама то е на половин час по искърското дефиле в Балкана, а морето - ехеееейййй... Пък и майка ми обича шумотевицата, шаранията, хората, комплексите (пусто детето също - мре за навалица, молове и претъпкани плажове), но пък Бояна не е като да не е играла на жестока жмичка с баша си веднъж в центъра на София - на свечеряване в нощта на музеите, когато улиците били претъпкани - щукнала да тичка напред и - 40 минути мъжът ми тича, слиза в подлези, качва се на булеварди, разпитва хора, описва детето, говори с полиция... а тя калпазанката се скрила под една пейка и го чака смеейки се. Такъв пердах е изяла тогава като я гепил, че се завтекли дори хора да я спасяват, а мъжа ми е заплашил че ще почне и тях и хората побягнали  Mr. Green А той не я е докосвал никога и се съмнявам дали ще й посегне втори път в живота, освен ако не направи нещо още по-идеотско някой ден не дай Боже Praynig
Та когато майка ми предложи да вземе Бояна на море си представих точно таази картина, но разбира се с жесток и фатален завършек, какво друго може да си представя една майка, ако не най-страшни хорор сценарии.
Звъня на мъжа ми да го питам, какво да правим и той "НЕ!" НЯмал нищо против, ако е в близост до някой и друг час с колата, а не на десетки хиляди километри от нас. Успокоих се, че не съм аз параноичната и като Пилат си измих ръцете, казвайки съчувствено "Татко й не дава"  Mr. Green

Тогава си говорехме с него, че живот и здраве след година две като каже, че има летен лагер от училище, какво правим - един ден трябва да я пуснем... И двамата веднага видяхме картината - "Как си мила, обаждаме ти се от София" а седим на съседния къмпинг с бинокли към детския лагер  Joy Joy Joy

# 156
Здравейте мами и от мен  Hug аз в последно време се отървам със спането и днес пак станах в 15,00  Blush но се чувствам добре!

За праха за пране аз имам чувството че течните не перат както трябва и ще си взема този на Сано максима прах.За дезинфектантите не съм чувала  newsm78  

Много е кофти някой така да се подиграва с нас (Бориса Коева) това си е сериозен проблем и според мен.  Пази боже от луди хора  bishop

Лале в дъжда ти си нашия детектив   Sunglasses А ти сега в софия ли си .Ако вторник ще си тук можем да излезем защото да отлагаме срещата  Hug

Памперсите ги обмислям ама каквито хвана Simple Smile ще взема малък пакет та да видя как ще е бебо първо .

Бързо оздравяване на мамите и да се пазите както всички казват не остана.

А талисманчетата ни най скоро време да са си в къщи при мама и тати .

Хубав ден!   bouquet

# 157
да споделя и за нашето именце.Ние първо си мислехме че е момиченце и се бяхме спрели на Ивайла и Асияна ,но като казаха момче направо се стреснах то замомче подчти нищо не ми харесва та решихме Ивайло като повечето деца ,но както казва Lady April  това си е моя Ивайло.

Аз се казвам Арина (ударението е на първото А !)
и до сега освен баба ми и една танциорка не познавам друга с това име Simple Smile

# 158
  • Телиш/Плевен
Лале в дъжда ти си нашия детектив   Sunglasses А ти сега в софия ли си .Ако вторник ще си тук можем да излезем защото да отлагаме срещата  Hug
Не, аз съм си от Плевен и нямам почти нищо общо със София. Казах, че ще съм там, защото мислех, че никоя друга мама няма да се съгласи за тази среща и за бориса щеше да е твърде удобно да се измъкне от ситуацията. Peace

За имената май съм казвала, ама като пак е на дневен ред въпроса - Боряна ще се казва дъщеричката ни. Heart Eyes Аз гледам да не свързвам имената с хората, че иначе става страшно. Laughing Ето, една от бившите на ММ се казва Боряна. Но сме си го харесали и избрали това име и ще е то. Heart Eyes

# 159
  • Варна
Ето, една от бившите на ММ се казва Боряна. Но сме си го харесали и избрали това име и ще е то. Heart Eyes
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Аз съм казала на моя мъж, че ако някой ден разбера за някоя бивша с името, което избрах, ще го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 160
  • Телиш/Плевен
Ето, една от бившите на ММ се казва Боряна. Но сме си го харесали и избрали това име и ще е то. Heart Eyes
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Аз съм казала на моя мъж, че ако някой ден разбера за някоя бивша с името, което избрах, ще го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy

# 161
Диана чар напомни ми за какво щях да пиша още сутринта Hug
Нашата дебеланка се вози в багажника без мрежи и прочие, но ако е в града оставям водача да стърчи от багажника, че иначе няма удържане. От бебе си е свикнала там и колата винаги се съобразява с нея. Иначе ако е много багажа се вози в краката ми, а предните лапи качени на седалката и муцуната през прозореца. С нея ли сме клинатика е безмислен. Ще видим септември как ще сме с две деца и куче.

# 162
И аз така, като избрахме Симона и викам на ММ ти да не си имал някоя Симона че  #2gunfire #2gunfire

# 163
  • София
Да се присъединя и аз към бременните мозъци, че цял ден искам да ви напиша нещо, ама като почна и забравям. За памперсите за болницата исках да ви кажа. Като бяхме на отворени врати в МД ги попитах, понеже в сайта им прочетох, че искат памперси в затворен плик. Обясниха, че на ден ни трябват по около 4 памперса, та спокойно можем да си купим какъвто пакет искаме и преценяваме, че ни е изгоден, да отделим определена бройка за болницата, да сложим в плик и да запечатаме с тиксо. Това значело "затворен плик" и така и смятам да направя, затова като начало взех пакет с 94бр. Е, дано нямаме проблеми с материята и да не се дразни на бебка кожата от тях.

# 164

Велизар  Peace

Общи условия

Активация на акаунт