Отговори
# 375
  • Варна
Pival, имам право на 2 прегледа на точно определени дати, но общо взето като попитах така мш се отговори, че ми стана ясно, че не е много желателно да се възползвам от това си право. А при Аг-то прегледа ми е чак на 6 юни, което е твърде далеч. Той не е на разположение и дори телефона сш не ми е дал, та няма и как да му се обадя да му обясня какво става. Хич не му дреме.

За чая от глухарчета май съм чувала, ама не беше ли от корени от глухарче newsm78

# 376
  • Пловдив
Pival, имам право на 2 прегледа на точно определени дати, но общо взето като попитах така мш се отговори, че ми стана ясно, че не е много желателно да се възползвам от това си право.

Ползвай си тези прегледи.Няма желателно,нежелателно.След болница винаги съм си ползвала безплатните прегледи,посочени в епикризата.

# 377
Документите за раждането се издават не по-рано от 30 дни преди термиина. Не вървят с 45 дневния болничен.

# 378
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=865961373421009&id=115 … 821&source=48
https://m.facebook.com/Ivet.bg/photos/ms.865961370087676.8659613 … e=1&source=48
Днес ги видях много са сладурски ама къси ми са искам нещо дълго че се чудя много за изписването аз с какво да съм

# 379
  • Пловдив
Благодаря за отговорите мамчета лека и спокойна вечер на всички   bouquet Hug

# 380
Добър вечер момичета.Да се похваля и аз днес си взех 45-дневния  Sunglasses утре съм за тоновете на беб .

Болките
и аз ги имам даже днес го питах каза че е нормално ,но накуцвам и трудно ставам сутрин  Laughing
Sweetpie  дето вика за отдолу и аз съм странна тази сутрин като си правих тоалет една подута и разширена дето се вика (цъфнала) и се стреснах викам да не би да е тръгнал малкия ама Не е Simple Smile

За дългите потници от женския си взех ама е над коляното иначе ще си взема тези два потника по съвет на една майка да са по дълги я послушах

http://vmzona.com/newsite/int.php?page=product&cat=21&su … ;lp=1&lang=bg

Вери ми Бързо оздравяване !

За пребирането на корема с колан ри някои има обратен ефект както спомена една мама мускулите буквално мързелуват освен коремни преси трябва да се птренират и вътрешните мускули.Културустите го практикуват за да имат по прибрани кореми . Ето как :
заставате на ръце и крака на пода(кучешката) с изправен гръб ,корема се отпуска след ,което се гълта и се задържа за няколко секунди и така се прави серия да речем по 10 пъти да се повтори и после заставате до стената с изправен гръб и пак го гълтате като изпускате въздух при гълтане и оемате при отпускане Simple Smile

Хубава вечер и бързо оздравяване на мамите!!!  Hug

# 381
Здравейте, маменца!
Бяхте говорили за стерилизатори, електрически и за микровълнова и т.н., но нищо не си спомням дали някой беше ползвал течност за студена стерилизация и дали е доволен. Колко време отива 1л от препарата, че по моето време варяхме в едни тенджери едно чудо беше...  ooooh!?

# 382
♥Elfita♥  имам въпрос към теб.Търсих по темата но не намерих за моя случай , а видях че и ти си писала за това в една тема за фалит на фирма.След като родя най-вероятно фирмата ще фалира в която съм тя е  на брата на ММ .Та въпроса ми е какво ще се случи с майчинството ми ? Имам 12 месеца прекъснат трудов стаж до момента и съм осигурявана на минимална работна заплата.Във фирмата съм от два месеца а до тогава не знам още колко ще станат не се знае кога но ще обявят фалит докато съм в майчинство,а нез знам какво ще се случи.Благодаря ти предварително Simple Smile   bouquet

# 383
  • Пловдив
Добро утро.Днес сме на чай с мляко.Кръвно,мръвно,всичко да е под контрол

delizabeth,не съм ползвала стерилизираща течност,но не ми се иска.След нея според мен трябва да се изплакват.Макар че може би пише да не се изплаква.

arin4eto_93,ще получаваш обезщетение от НОИ докрая на 410 те дни.За втората година няма да получаваш.Трябва да си намериш фирма за втората година,за да взимаш 340 лв
Но тъй като фирмата ще обяви фалит,не знам кой ще ти подава декларациите в НОИ.Все пак зависи дали и ще има нужда.Зависи в кой момент ще обяви фалит.Ако е след 135 я ден от началото на 45 дневния болничен,няма да имаш други декларации докрая на първата година и това,че няма да има кой да ти подава декларациите не е проблем.Вариант ти е също още сега,преди 45 дневния,да се прехвърлиш в друга фирма
Ето линк кое кога се подава,за да се ориентираш и помислиш какво да правиш https://docs.google.com/document/pub?id=1KPU8R-sanXbT60mDbIHQ8lt … H0xAkrF6mSpvRQEw4

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 08:32 от ♥Elfita♥

# 384
Момичета пише ми едно момиче, което иска да я добавя казва се desssska, казва че е с термин 19,07,2014 същия като на Borisa, но чака момченце.Само че в писмото си ми е написала че е женена от 07,06,2014  newsm78 дали е печатна грешка или .........Какво ще кажете да я добавям ли? До сега няма нито една публикация във форума, а е регистрирана от 28.07.2011г!

# 385
  • Пловдив
Мимето,кога е регистрирана във форума?Може датата на сватбата да е объркана

# 386
Мимето,кога е регистрирана във форума?Може датата на сватбата да е объркана
добавих го по-горе 28.07.2011!

# 387
  • Пловдив
Щом е регната толкова отдавна за мен е ОК.Все пак не можем да се опазим от всички тролове и психопати във форума.Обществено място е.Единствено във ФБ групата може да се слага някаква граница на реални хора

# 388
  • Пловдив
Добро утро и от мен   bouquet
Дано всичко е наред с всички мами с кръвно и други проблеми Simple Smile
Аз ще поизляза нещо не ме свърта вътре тези дни Simple Smile
Слънчев ден на всички  Hug

# 389
Така добавих го момичето!
Днес чакаме да ни доставят обзавеждането са бебешката стая, утре съм на преглед и да си взема 45 дневния болничен и почвам да пера дрешки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт