Отговори
# 480
Предложения за нова тема :
Юлчета, стойте по местата, с тате още бистрим имената!
Обратното броене наближава - до ЮЛИ мъничко остава!
Подготовката при нас кипи, че скоро Юлче ще ни се роди!

# 481
Вчера обаче се позабавлявахме в банята, но без съществената част, ама като няма риба и ракът е риба  Laughing От тук нататък трябва да сме доста изобретателни, докато отново можем да правим секс.
Ех че хубаво... аз не мога да се отърва от натрапчивата мисъл че ако се набутаме и двамата в душ кабината ще останем приклещени вътре и малкия ще ни  сгащи в тази тъй конфузна ситуация....
Пък ММ няма нищичко против кръгло-квадратните ми прелести, просто на мен ми пречат. Даже и по без чувал ме харесва, което имайки предвид гледката на коремчето ми от близо е повече от показателно Laughing

# 482
Аз затова не обичам душ кабини, хваща ме клаустрофобия, обичам да ми е широко и да си шляпам с водата на воля  Grinning
За тоновете аз следващата сряда съм на консултация и тогава ще ги записваме за пръв път с АГ-то, иначе в болницата ми правиха записи всеки ден. А някой може ли да ми обясни, с каква цел се правят тези записи?

# 483
Предложения за нова тема :
Юлчета, стойте по местата, с тате още бистрим имената!
Обратното броене наближава - до ЮЛИ мъничко остава!
Подготовката при нас кипи, че скоро Юлче ще ни се роди!

Ооо това първото е трепач, даже ми е близко до истината, но в нашия случай трябва да звучи така: юлчета стойте по местата, че тати с ремонта е още до вратата  Laughing /направо ни се замаяха главите с този ремонт/

# 484
  • Телиш/Плевен
Ей, няма да унивате точно сега.  Naughty Я веднага да се усмихнете всички!!! Hug Ето, почти е лято Heart Eyes [hahaha или в моя случай емотиконките са: Close Tired ooooh!, но това е една друга тема Laughing], трябва да сте заредени само с положителни емоции. Hug Hug Hug

pival, няма да го мислиш кантара.
Картинката на Сид е много мила и показателна за цялата ситуация с килограмите. Heart Eyes

bebe2, благодаря ти, че за пореден път внасяш такова ведро настроение в темата. Joy Макар че аз малко се и натъжих - тези дни ММ си идва от командировка и аз отрано точа лиги, ама май е по-добре да си кротувам, че си се чувствам баш като хипопотам. Tired

Миме, много хубави предложения за заглавие, веднага си ги записвам и чакам останалите да се вдъхновят и да дадат своите предложения, за да пуснем скоро анкетата. Hug

Аз да се похваля - резултатите от микробиологията ми са отлични и съм много щастлива. newsm44

Успех на всички, които имат прегледи днес!!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 485
Здравейте и от мен,
Аз вече не ходя на работа и ще имам възможност да следя темите по-редовно. Да се включа по част от тях - вчера направих поръчка от сайта на абубу, днес получих потвърждения и утре ще очаквам дрешките. Надявам и на живо нещата да са хубави като на сайта. Преди това се бях отказала да пазарувам онлайн след последната поръчка, с която поръчах дрешки 100% памук, но самата им материя е доста "лигава" и очаквам след като ги изпера да се разтегнат.
Иначе за желязото намерих спасение в ампули тотема. От няколко месеца хемоглобинът ми падаше при всяко изследване, пих малтофер, сорбифер, но от тях се чувствах ужасно, заради страничните ефекти. С тотема нямам този проблем и и хемоглобинът ми стана 109.
Иначе видях, че на 1 юни ще има намаления в чиполино - http://chipolino.com/blog/bg/?p=3010. Ние трябва да вземем легълце и количка и може би ще изчакаме до тогава, за да видим нещата, на които сме се спряли дали няма да бъдат намалени някъде.
Колебаем се между три модела колички - hauck malibu XL, Jane muun и една количка на Cam, която страшно много ми харесва на външен вид, но е с малки задни гуми и това ме притеснява за софийските улици.
За легълце вероятно ще се спрем на Икеа, от там взех и спални комплектчета. За козметика се спрях на Мустела, въпреки че ми препоръчаха повече Веледа.

На мен миналата седмица (32 г.с.) ми пуснаха тонове за първи път, другата седмица пак.
Хубав ден от мен Simple Smile

# 486
Ех много съм щастлива писах на сайта от който си купихме леглото дали могат да ми продадат само дръжки и те ми отговориха - ДА, че и даже цената е страхотна за 6бр. ми искат само 7,20лв а в тези сайтове които ми предложихте вариантите които бях харесала само едната дръжка беше на тази цена  Mr. Green
Ох след малко тръгвам на преглед, че ще ходя пак с майка ми. Не знам какъв е този наш късмет но когато ни дадат дата за преглед и винаги ММ се пада командировка  ooooh! а не ми се пътува сама и затова с мама  Blush
VeryMe и твоя вариант за заглавие става, предполагам че има и други юлки, които още са в ремонт  #Crazy

# 487
Ех много съм щастлива писах на сайта от който си купихме леглото дали могат да ми продадат само дръжки и те ми отговориха - ДА, че и даже цената е страхотна за 6бр. ми искат само 7,20лв а в тези сайтове които ми предложихте вариантите които бях харесала само едната дръжка беше на тази цена  Mr. Green
Ох след малко тръгвам на преглед, че ще ходя пак с майка ми. Не знам какъв е този наш късмет но когато ни дадат дата за преглед и винаги ММ се пада командировка  ooooh! а не ми се пътува сама и затова с мама  Blush
VeryMe и твоя вариант за заглавие става, предполагам че има и други юлки, които още са в ремонт  #Crazy

Ами аз на шега го казах това с ремонта  Embarassed
Успех на прегледа, и приятна среща с бебка  smile3531

# 488
Мерси VeryMe.
Само да споделя и още нещо тук обсъждахме + и - на колички, но аз да кажа какви са минусите на леглото което купихме ако някой се е спрял на него да си знае http://slonbalonbg.com/lorelli-leglo-liulka-trend-plus-white-and-violet-2013.html
1. Лилавото изобщо не е същото като на снимката ( това е нищожен недостатък за мен) много по-бледо е!
2. Кой го е измислял не знам, но за да смъкнем подматрачната рамка след време (сега я сложихме най-горе) трябва да се разглоби почти цялото легло.
3. Опцията Люлка е измислена така че ако искаш да не се люлее леглото трябва постоянно да се навират едни болтове с гайка, който се намират под подматрачната рамка и не знам как ще ги слагам. А да не говорим че единия е се пада от страната на леглото която е до стената и все едно всеки път да местиш цялото легло за да го навреш. Многооооооооооо тъпо  ooooh!
Но пък иначе си е много готино и бебешко в стаята  Heart Eyes Blush

# 489
Здравейте момичета,

Идвам за отчет преди да се трупясам в леглото, че много се изморих след снощното гости(още веднъж мерси за пожеланията!!) и след прегледите тази сутрин, които започнаха в 8 до....сега.  Shocked
гр.
Бебонко е добре, малко по-голям но моят лекар с неговия апарат няма как да го измери точно. Гледа се коя част на тялото на кое отговаря, но каза че върви около 2600-2700гр.
Дата за секцио ще ми определи другата седмица, защото иска да види графика и не знам си какво си още + малко да проследи тоновете. После ме прати на тонове(на друго място), но бебо беше заспал и висях 30 минути на запис и после ме пратиха да се разхождам и да пия кафе и айде пак на запис. СУпер досадно е между другото цялото това нещо, но към края трябвало всяка седмица да се прави. Както и да е, тоновете са добре и от тук нататък ще ги мерим всяка седмица.
--> За тези, които питаха. Всеки определя различно кога се мерят тонове, но в 9ти месец е задължително, въпреки че не се покрива от ЗК. Тоновете за София варират като цена, но са около 15-20лв. Важно е да се проследяват накрая, защото ако нещо не им хареса може да се наложи по-скорошно раждане.

Ами това е засега от мен. Отивам да полегна и после ще ви доизчитам подробно.
Бебе2 много ме разсмя с тази ти история. Напомня на нашия последен опит. Аз лично се чувствам изключително НЕсекси с тоя шкембак и тия странни потъмнели гърди.

Хубав ден на всички!

P.s> Успех на всички с прегледите днес!

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 13:50 от Monik@

# 490
  • Варна
Мимето, много благодаря за коментарите за леглото  bouquet Ние сме избрали същото, но без да е трансформиращо и без скрин, само легълцето 60 на 120 - Лорели Матрикс. И на мен ми направиха впечатление в магазина тези болтове, а при нас бебешкото легло ще е заклещено между нашето и стенатал, така че пак ще трябва да се мести цялото. Но то май люлеещата функция няма нужда да се спира първите месеци, а после директо я махаме. Иначе в друг магазин бях гледала кошара, която вместо тези болтове имаше една ръчка, но пък самото легло не ми хареса.

Момичета, аз реших да послушам съветите ви и днес пуснах изследване за белтък в урината. Единият ми крак продължава да е по-подут от другия и то видимо, а на другия ми крак пък ми изтръпва постоянно безименния пръст, но само като ставам от леглото, все едно ток ме удря. Резултатът е - следи от белтък. Урината обаче не беше първа, тэъй като се сетих чак към 10 часа, но пак си беше концентрирана. Имам проблем с уринирането тези дни, като количество, явно си задържам вода. Кръвното обаче е добре, благодарение на Допегита, даже 2 дни си стои ниско. Днес ми е едната дата зап прегвледв болницата от двете, които ми се полагат след изписването и се обадих да попитам, но понеже вече беше обяд и ми казаха, че лекарите си тръгнали, но може да отида утре щом имам оплаквания. Утре сутрин се изстрелвам натам, но силно се надявам да не ме приберат пак, още повече, че сега ще трябва и да плащам. Стискайте ми палци.

# 491
Здравейте и от мен! Аз днес бях на ЖК, но съжалявам хиляда пъти, че отидох. Чаках половин час за има няма 3 минути в кабинета. И ми каза да отида в понеделник да ми напише 45 дневния. А защо ме извика тази седмица никой не разбра  #2gunfire
Avencis, на мен преди 1 седмица ми прилоша, направо загубих съзнание за няколко минути. Трябва да ядеш редовно и да имаш винаги вода и шоколад под ръка. Не се преуморявай! Докторката каза, че рязко ми спада кръвната захар.
Arin4eto, според мен не спирай магнезия предварително. Точно той е, за да нямаш контракции. Има случаи, в които го спират и на следващия ден раждат. Аз мисля да си го пия до средата на 9-ия.
Bebe2, посмях се с глас. Картинката е точно, както си я описала, но на мен не ми пука, че вече съм като хипопотам. Просто след последния път, 2 дни след това влезнах в болницата и сега и двамата ни е страх.
Мимето, темите са супер, особено първата, тъй като за нас отговаря идеално. Още водим спорове.
А след ЖК, отидох да видя една приятелка, която роди преди 26 дни. И гушках малката бебка  baby_neutral За първи път се докоснах до толкова малко същество  Hug Чувството е невероятно!

Прекрасен ден на всички!

# 492
  • Пловдив
 Mar_bella, добре си направила за урината. Дано не се налага да лежиш.

# 493
  • Бургас
Здравейте всички! По-бодро моля - такова слънце се е облещило, как да му се муси човек! Дори и моят папагал се влияе от хубавото време. Наскоро се научи да имитира смях и сега ми се хилка от другата стая  Laughing А пък аз смятам да подремна и не знам как ще се разберем с него.

Благодаря за поздравите по повод моята награда. Днес я оползотворих, то не боляло! Аз съм малко по-срамежлива и идеята да се снимам в парка, докато минават хора не ми допадаше особено, но се получи много приятно! Щерката дойде с мен да ми прави компания, забавлявахме се искрено. Сега нямам търпение да ми изпратят снимките! И разбира се, че ще се похваля, но във ФБ-групата  Sunglasses

# 494
  • София
Здравейте мами,
честито на всичко за новите придобивки, хубави резултати и добри новини! Аз от 2-3 дни тук се чувствам като идиот, защото освен, че много работа имам и едвам успявам да ви прочета отгоре - отгоре, а и някои съобщения не ми се показват навреме, излизат ми по- късно и пропускам много неща (WTF става с този форум напоследък?!?!)
Пфф ето исках да напиша нещо, ама в тая лудница около мен съвсем забравих, и заглавия бях измислила, ама и тях не помня. Успях да видя тези на Мимето и всичките ми харесват, ще гласувам за някое от тях най- вероятно като пуснете анкетата.
Хубав ден на всички  newsm76

А, да - bebe2, колко добре само си описала и моите "любовни" нощи  Laughing предполагам, че всички сега сме като разгонени хипопотами, само дето по- трудно се справяме  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт