Отговори
# 495
Честит имен ден "на патерици", на всички, които празнуваха вчера. newsm51
Ооо това първото е трепач, даже ми е близко до истината, но в нашия случай трябва да звучи така: юлчета стойте по местата, че тати с ремонта е още до вратата  Laughing /направо ни се замаяха главите с този ремонт/

Както казва ММ - това малкото още не се е родило и колко работа ни отвори, а като се роди, какво ли ще е Joy. ВериМи, страхотно предложение за темата. Ако го включите, аз за него ще гласувам.
Много линкове на онлайн магазини за чаршафи сте сложили, така че сега ще ги прегледам, нали съм на тази вълна.
Трябва пак да питам моя лекар за 45-дневния. Аз също се следя на частно, но като питах последния път, той ми каза, че трябва да се издаде от такъв, който работи със ЗК. newsm78
Относно меренето на тонове съм чувала, че е от 36-та седмица, но откъде зная и аз вече не знам. То четене из нета ли е, питане на приятели, четене на книги за бебета....
бебе2, много ме разсмя. Е, няма такова точно описание Laughing

# 496
radianttt Вчера бях в магазина на Прима Папа - имат много колички на Cam и Peg Perego. Сега са намалени с 30%. Не знам дали всички модели. Намират се на Г.М.Димитров 65 и можеш да им звъннеш 0898/610166.

Мимето 14 супер thumbsup за дръжките.

Да кажа и аз минуси на нашето легло на първо четене http://kasida.bg/_big/chipolinoleglo1.jpeg
- ПДЧ е и фолиото е сложено грубо, особенно на решетките. Като прокарам ръка по тях и драскат. Не са ме порязали, но ако сравнявам с мебелите на Икея, това е много груба изработка. Подматрачната решетка е от дърво и има тресчици. Бебчо там няма да пипа, но все пак. Поне свалянето на решетката ще е лесно с 4 болта отстрани.
- механизма за сваляне на страничната решетката вече не е такъв като на снимката. Представлява нещо като две резета на пружинки, които се дърпат едновременно, сваля се решетката по пластмасови улейчета отстрани на таблите (като държиш резетата) и трябва да уцелиш едни дупчици в улейчетата. Не знам колко ще изкарат и дали няма да се изрони пластмасата.  Щракат ужасно и си трябва нагласяне докато се уцелят точно. Засега се отказваме от идеята повивалника да е върху леглото. Не ми е сигурна тази решетка.
- Чекеджето също не ми се вижда стабилно. Още в инструкцията за сглобяване пише, че ако чекмеджето пада от водачите да се подложат едни шайби, обаче къде и как не пише. Засега не пада, но усещам, че ще имам ядове с него.

Monik@  браво за хубавите новини

Мимето14 люлката може въобще да не я застопоряваш с тези болтове. Чак когато пораснете и повече няма да се люшкате, еднократно ги слагаш и това е.

Mar_bella стискам палци за утре

докато пише човек и още 4-5 отговора. ааа Simple Smile

# 497
  • Телиш/Плевен
някои съобщения не ми се показват навреме, излизат ми по- късно и пропускам много неща (WTF става с този форум напоследък?!?!)
Тъкмо си мислех, че е само при мен това. Tired Дано скоро го оправят, че е много дразнещо така. #2gunfire

Райка, ще чакаме снимките с нетърпение. Heart Eyes

Заглавието на VeryMe съм си го записала и ще бъде пуснато в анкетата, така че ще можете да гласувате за него.  Heart Eyes Надявам се още някой да се включи с идеи за заглавие. Довечера планирам да пусна анкетата с наличните предложения, пък ако след това още някой се вдъхнови, няма да е проблем да добавим и още опции. Hug

# 498
Аа ми тогава да си понапъна мозъка за нещо и аз:
Всички бебета да слушкат- ЮЛИ месец в мама ще се гушкат!
На прага сме на  месец юни, а ЮЛИ с бебето ще има цуни-гуни.
Спинкай кротко мъничко дете, ЮЛИ месец мама ще те носи на ръце
.

BTW за  newsm07 детските креватчета като тръгнахме да гледаме и ММ каза, че има много некачествени по магазините. даде ми карт бланш да си харесам визия и след това дадохме моделите на дърводелец. Още не са дошли, но като дойда ще ви кажа дали си е заслужавало и дали са станали по-качествени  Peace

# 499
eeee пак заваля да му се и невиди   umbrella добре че днес ме домързя да излизам
Аз досега гледах с какво мога да се мажа за да не ме хапят комарите понеже тука по Пловдив вече си има доволно. Та установих че най добре да е нещо бебешко 0+ ама те са много малко опции. има едно Чико и едно Бочко. Останалите ми се струват прекалено агресивни. Вие как се справяте?

# 500
  • Телиш/Плевен
Понеже се активизирахте, пускам анкетата по-рано от предвиденото, но с уговорката, че ако още някой има предложения, ще бъдат включени. Можете да променяте вота си по всяко време. Peace Приятно гласуване! Hug

# 501
Съмамчета, ето нещо което може да ви е интересно - подготовка за раждането: http://-spam070-/2014/05/19/%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BF%D0%BB%D0%B0 … %BD/#.U33z-na_g8G

Иначе в Raya toys имали 15% намаление на всичко.

Съжалявам, че не давам заглавия за следващата тема, но съм много бездарна Sad

# 502
  • Пловдив
Момичета, върнахме се. Конецът държи и шийката си е 11 мм. Много ме натиска с главата и усещам едни боцкания... Петрова се надява да устискам до 36-а и сигурно ще ме приемат.. Малчо е 1870 Simple Smile

# 503
Pival,чудесни новини!:)
Мonik@,нещо линка не работи:(

# 504
Да питам и тук някой има ли актуално инфо за д-р Бойка Иванова, д-р Пламен Масларски и д-р Параскева Христова. Тримата са педиатри.

# 505
  • София
... аз не мога да се отърва от натрапчивата мисъл че ако се набутаме и двамата в душ кабината ще останем приклещени вътре ....

Хи-хи, това е една от причините да нямаме душ-кабина  Laughing

Сид, ти избра ли педиатър във вашия район? Ако да - препоръчай, моля!

Avencis, ето едно предложение против комари, което съм ползвала за детето: http://apteka.framar.bg/30021547/%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B5%D0%BB% … %B0%D1%80%D0%B8-6

Тези лепенки можеш да ги залепиш и върху кожата, и върху дреха. Отблъскват комарите и за деца е много сладко, но не знам ти дали би се накичила с такива. Има и гривни против комари:
http://apteka.framar.bg/30033116/%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BD% … 0%BD%D0%B8-%D0%BC

# 506
Леле, какви хубави заглавия сте написали за новата тема, всички ми харесват. То колкото повече наближава време, толкова по-вдъхновени сте   bouquet. И за името и за ремонта ми харесва (все познати ситуации), и за гушкането, и ... Бих гласувала за всички  Simple Smile

Сега съм на тема бебешка козметика, хем ми се иска да не е много химия (тя медицинската си е такава, поне по слънцезащитните продукти съм установила), иска ми се нещо лекичко.

# 507
Тони, ползвала съм ги тея лепенки и не мисля че са ефикасни поне мен не са ме опазили. Иначе нямам никакъв проблем да се накича Grinning А гривната бях си взела една от ДМ силиконова тя май действаше ама пак в комбинация с аутан. По отделно май не се получаваше работата. пффф тея смотани комари все ми тровят живота. Ще си взема пак гривна и някое бебешко мазило пък да видим. А после за бебе за количката и за вкъщи ще взема на Чико утразвуковите, братовчедка ми каза че вършат страхотна работа

# 508
Отчита ми линка като реклама и не става Sad(
Отидете на сайта на babysling - bg . com (Без растоянието) и после намерете уебинара.

Авенсис: Какви са тези ултразвукови на чико?Може ли линк?

Пивал : Браво !!

# 509
Моник - ето линк макар че питането не е към мен http://www.onlinetrading.bg/product/prenosimo-ustroystvo-protiv- … -chicco-1890.html. Ние ползваме това от 3 години - то е най-широко обхватно от различните варианти - много е добро и работи, но за него трябва да си купиш и презареждаеми батерии

Общи условия

Активация на акаунт