Седмокласник здраво учи, няма как да не сполучи! НВО по БЕЛ!

• 49 400
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 75
  • дядовата ръкавичка
И моят е от енергоспестяващите. След курса излезе уж за 2 часа и се прибра след четири. Реши за 20-на минути миналогодишния изпит по математика и сега отмаря пред телевизора.

ЧРД на момчето на G.D.! Да е здрав, щастлив и успешен!

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 21:27 от Айяла

# 76
G..D.. Честит рожден ден на твоето момче. Нека животът му е изпълнен с усмивки и положителни емоции.
Аз до последно ще ходя на училище. Миналата седмица не ходих, влизах избирателно в часовете. Другите госпожи не са правили проблем, казвали , че това е масова практика при седмокласниците. Последният ми пробен по БЕЛ в МГ-то е с най - висок резултат от всички, на които съм ходила - 94т.

# 77
G..D.., Честит рожденик, здраве му пожелавам и сбъднати мечти !

# 78
  • В тъмната гора.
Мисля, че в тази тема ще нищим изпита в сряда и бързам да се запиша. Simple Smile

Peace добре, че си на линия

# 79
G..D.. Честит рожден ден и от мен! nbirthday  bigdance2

# 80
  • София - Рим и обратно
Да се запиша и аз в "инфарктната" тема Crazy...
Гледам, че масово няма да ходят децата във вторник, а пък ние тогава ще правим класно по БЕЛ Laughing. Луда работа. Генерална репетиция преди изпита в сряда Mr. Green.

Честит празник G..D..  bouquet. Здраве и късмет на момчето!

# 81
  • Plovdiv
Мили майчета, следя Ви цяла година, но много рядко успявам да се включа в темата. Чувствам Ви близки, тъй като и аз се "пържа" на същия огън. Моята седмокласничка много израсна тази година. Не толкова на бой, колкото психически и виждам огромна промяна в нея. Последните дни, с моя помощ, хвърля страшно много усилия и се надявам, и се моля, те да се увенчаят с успех. Куца ни концентрацията и съсредоточването при решаване на тестовете, което води до глупави грешки, които доста ме притесняват. Тя ме успокоява, че на изпита ще е различно. Много се надявам да е така. Споделям с Вас, защото все повече се психясвам и колкото и да си повтарям, че толкова много усилия няма как да не дадат резултат, душата ми е свита.
Искам да си пожелая, да пожелая и на Вас, спокойствие, вяра в децата и късмет на изпитите, за да могат да оберат плодовете на положения труд.
Е, споделих.

# 82
Маями, благодаря!
В класа на детето има само един отсътстващ.

# 83
  • Варна
Скъпи майчета, с които бяхме заедно цяла година, пожелавам на вас и децата ви много здраве, късмет, спокойна душа, аналитичен ум в деня на изпита.
Да бързат бавно, да са спокойни и както казва моята голяма 21 годишна дъщеря, която е минала през цялата офанзива на изпити от 4 до 12 клас:
"Когато отиваш на изпит, чувствай се, все едно отиваш на контролно в училище."
"Спокойствие и само спокойствие" - както казва и Карлсон от покрива... Simple Smile
Благодаря за хубавите думи, ganis. Точно тях ще кажа на седмокласника, изпращайки го в сряда. Благодаря и за математическата , и за психологичната подкрепа към нас, майките. Надявам се да бъдеш с нас и в изпитните дни - със сигурност ще имаме нужда от хора със здрав разум и самообладание.   bouquet

# 84
Момичета, пишете със скоростта на светлината.

Късмет на всички кандидат-гимназисти. Ние във вторник ще учим до 11:30 часа и ще ни пуснат по-рано. Взехме и служебната бележка и сега тръпнем в очакване на изпита.

# 85
  • София
Привет на всички майки.

Моят син ме сюрпризира с изкривяване на врата и от вчера е със специална яка. Много му е трудно да пише с нея, добре че му позволяват да я маха от време на време, поне матурите да изкара.

Много внимавайте децата ви в каква поза четат!

# 86
 завършващите в София тази година са 9922-ма, а обявените свободни места са 7906 бр!!!
Къде отиват, да учат останалите?!

# 87
  • София
в непрофилираните паралелки. Изкаралите двойки на поне единия изпит няма да останат без училище, просто няма да са в профилираните паралелки.

Бре, много голям наборът! Миналата година беше 7 000 някъде.

# 88
  • София - Рим и обратно
Голям не, а огромен. А те ограничават места, вместо да увеличават Sad.

# 89
завършващите в София тази година са 9922-ма, а обявените свободни места са 7906 бр!!!
Къде отиват, да учат останалите?!

Незнам дали в тази бройка са включени и частните училища. Познавам много деца, които учат в частни училища и ще продължат в такива. Така че места ще има за всички, въпросът сега е в кое училище ще ме приемат и по кое желание?

Желая на всички на първо класиране и по първо желание!!!

Общи условия

Активация на акаунт