Седмокласник здраво учи, няма как да не сполучи! НВО по БЕЛ!

• 49 362
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 855
Благодаря , Русалка  Hug
девойката настоява, че на първи въпрос отговора е А  ooooh!

в училището на сина ми всяко второ дете беше объркало 1 и 10 въпрос. Моя напук тях е улучил....

# 856
  • София
Нееееее, нищо не е направило детето, как ти хрумна това...
Как, ами много лесно  ooooh!, той е цар на тези неща  Mr. Green!
Сутринта му държах реч да внимава и да не бърбори с другите, че да не стане фал.

Иначе да не ви разправям, че днес станах, будя го да се оправя, но виждам, че дънките му са за гладене. Взимам ги, гладя ги и отивам да му ги занеса в стаята. Отварям вратата и шок  Shocked - нашия минал през банята и си легнал  ooooh!. И ми вика "Ми какво, да дремна, докато гладиш". Наистина ми е много енергоспестяващ  hahaha.

# 857
  • Варна
още веднъж искам да благодаря на всички за отзивчивостта и вниманието!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 858
Днес се убеждавам наистина за не знам кой път колко важно нещо е психиката. Дойдоха заедно 2 ученички. По-добрата е дала абсолютния минимум от възможностите си, а малко по-слабата е дала максимума, на който е способна и е изпреварила по-добрата Shocked Просто нямаш ли силна психика, не чакай да си от най-добрите. сега и двете ученички реват Joy

именно! Големият ми син, дето е пълно перде, но определено не е по-подготвен от малкия миналата година се справи повече от добре. А този малък... гад..... дето очакваше , че с тази подготовка ще надскочи летвата на брат си... се е замотал на лесни въпроси. После ми сподели, че е бил много притеснен по време на самия тест.

# 859
  • Варна
Нееееее, нищо не е направило детето, как ти хрумна това...
Как, ами много лесно  ooooh!, той е цар на тези неща  Mr. Green!
Сутринта му държах реч да внимава и да не бърбори с другите, че да не стане фал.

Иначе да не ви разправям, че днес станах, будя го да се оправя, но виждам, че дънките му са за гладене. Взимам ги, гладя ги и отивам да му ги занеса в стаята. Отварям вратата и шок  Shocked - нашия минал през банята и си легнал  ooooh!. И ми вика "Ми какво, да дремна, докато гладиш". Наистина ми е много енергоспестяващ  hahaha.

Вени, така ме разсмя! да ти е жив и здрав! страхотно дете!

# 860
  • Варна
Така си е за психиката, на 1000%!  Peace

Гери, спирайте да говорите за БЕЛ, да се съсредоточва в математиката вече. Само не му говори как се е "издънил", че да не се пренавие и за там. А и знаеш, че и да е под 5.50 пак ще е в желаното у-ще, нали?!  Hug Споко, мамче!

# 861
Моето гардже е направило без грешка теста. Пищи и не вярва, че е възможно Simple Smile

# 862
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Понеже не съм ви следяла много редовно ... има ли деца, които ще кандидатстват в НГДЕК? Как ви се виждат примерните тестове? Моята щерка казва, че са лесни, но и те бяха "опитните зайчета" преди 2 години, когато ги въведоха ...

# 863
  • Варна
Моят син каза, че е му е било много нервно до момента в който са им раздали теста. Сверихме и с официалните отговори на МОН, справил се е без грешка. Сега почва да ме яде съмнението дали всичко е пренесъл правилно Thinking. Дано! Praynig
Ох, до 04.06. дните ми ще бъдат мноооого дълги, а като си помисля, че ще трябва живот и здраве след една година да мина още веднъж по тоя път , ми се изправя косата  ooooh!

# 864
Моето гардже е направило без грешка теста. Пищи и не вярва, че е възможно Simple Smile

Браво!!!!!

Благодаря Деска, той изобщо не подозира за моите терзания... Разбира се, надеждите ми са за петък.  На там гледаме вече.

# 865
резултатите на 4 юни в какъв вид излизат - само оценки, или точки + оценки?

# 866
  • София
Аз съм много против "Калугерът" да не се зачита за верен отговор! Ми верен си е! Какво, като не е писано името му? В разказа няма друг калугер, да му се не види.

# 867
  • Plovdiv
Да се отчета и аз: една грешка на теста, 6-ти въпрос. Така и не ги научи тези подчинени подложни изречения. Тезата и преразказа са под въпрос, в смисъл че нямам "пълна информация". За тях ще разберем на 04.06. Малко ми поолекна. След обяд, докато я чаках да се върне, за да сверим отговорите, направо щях да се гръмна. Но разходката беше важна. Laughing
Аз също съм против "Калугера" да се счита за грешен отговор, дано проверяващите са на същото мнение.

# 868
  • София
То е още малко раничко, ама аз да си питам - знае ли някой формулата, по която точките се превръщат в оценки?

Аз знаех такава преди 4 години, когато големият ми син беше кандидат-гимназист, тя е
1/28*(k+68),
където k е броят точки. Сега дали е същата?

# 869
Нов съм във форума, така че ме простете ме ако греша, но искам да попитам дали някой има наблюдения за преразказа, а по-точно:

"... Минаха много дни. Една сутрин слънцето блесна на небето и снегът
започна да се топи под горещите му лъчи. Метлата падна от ръцете на
снежния човек, сетне паднаха и самите му ръце, търкулна се и главата му с
двата въглена и с късчето морков, което беше неговият последен, десети нос.
Земята просмука разтопения сняг, а от снежния човек не остана нищо.
Само там, където се стопи неговото бяло добро сърце, цъфнаха
веднага три чудни малки кокичета. "

Защото доколкото разбрах е грешно да се преразказват. Според вас колко точки би смъкнало от оценката тази грешка?

Благодаря предварително за отговорите!

Общи условия

Активация на акаунт