Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с детето на автора?
Как реагират членовете на форума на ситуацията?
Какви са основните етапи на лечението на детето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с детето на автора?
След 10-дневен прием на антибиотици, синът на автора разви висока температура и малки сини петна по тялото. Педиатърът препоръча кръвни изследвания, които показаха много висок брой левкоцити, предполагащи левкемия. След интензивна терапия и химиотерапия детето е в ремисия, но продължава поддържаща терапия.
-
Как реагират членовете на форума на ситуацията?
-
Какви са основните етапи на лечението на детето?
-
Какви трудности среща авторката при лечението на детето?
за съжаление ще сме на тръни цял живот. Ние от ноември миналата година сме спрели лекарства и всичко, но постоянно живеем в страх. То не че гаранция има като са на химио и лекарства, но така по лаишки ме успокояваше. От как не вземаме лекарства, ми е адски притеснено почти до параноя някаква. Ето тези дни като се разцъфтяха дърветата, и моето дете го хвана сезонна алергия (но той си я имаше и преди). И като взе да се сополиви, да кашля и явно това го поизмори малко или много, а и лекарствата за алергия го успиваха. И почна да си ляга в 4 след обяд. Аз меко казано психясах. Почнах да проверявам за синки, за подутини, за какво ли не. Той е вече на 11г и е голям. И ми се скара, че съм преигравала и да го оставя на мира. Но мога ли....Ходихме на месечните рутинни прегледи и казаха, че е наред всичко. Лошото е, че и след тях пак не мога да се успокоя...