Re: Размисли и страсти за деца, родени чрез АРТ - 5

• 17 278
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
[size=14pt]Ванчееее,  Честито, да са ти живи и здрави бебките  bouquet Много ви се радвам Grinning бъдете щастливи заедно  Hug[/size]

# 16
Йееее, Ванчее newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Просълзих се чак от умиление. Да са ти живи и здрави нежните душички Praynig а ти да се възстановиш бързо! Много хубави имена имат Heart Eyes Heart Eyes

# 17
Честити девойки МАМО bouquet

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 12:06 от sladko

# 18
И тука честито Ванче.
Ох, казах аз, че бебета ще има   newsm44

# 19
Ванче честито! Мойте ги родих на 16.04. Да са ти живи и здрави!

# 20
Честити дъщерички , Ванче!  Hug
Прекрасни имена ! Heart Eyes

# 21
Супер новина!
Да са живи и здрави Божана и Анжела и да растат здрави и палави!

Сънчи  Heart Eyes

# 22
Ванче, Честито ти прекрасни принцеси, да те радват и слушат много  Hug Hug Hug
Добре дошла в отбора на лудите калинки  hahaha hahaha hahaha

# 23
Ванче честито  Hug
Имената са страхотни,бързо възстановяване и само хубави моменти със принцесите   bouquet

# 24
Наистина е отбора на лудите калинки  ooooh!   не ме оставят на спокойствие все нещо искат мрън,мрън  спасението е на вън със количката ама то не може по цял ден . И сега пак мрънкат само искат внимание да им обръщам,да говоря ,пея и т.н ...... 

# 25
От сутринта съм меко казано луда калинка. Явно вчера простудихме децата и от сутринта единия е с много висока температура. Платихме си на педиатър, който нищо не видя - каза нищо му няма, а детето продължи да вдига още по-висока температура. Повикахме друга педиатърка - е, тя видя червено гърло и стичане на секрети. Сега сме на антибиотик, а как се пият лекарствата и колко сме киселиии, просто не е за разправяне. Миличкия, направо е парцал. А другия ревнува и чак пищи да проси внимание ooooh!
Скопосахме ги завлийчетата баш преди рожденния ден Twisted Evil

# 26
  • Пловдив
то много калпаво времето  Tired дано се оправи бързо детенце  Praynig при вас във Варна явно още се намират педиатри, които се съгласяват да идват по домовете, тук нещо като ги преслушвам бият отбой  Confused

# 27
  • UK
Привет кифли!
На 16.05 в 18.30 станах мама, чрез спешно секцио на 2 бебки- Божана-2 кг и 48 см и Анжела-1,5 кг и 44 см.

Страхотна новина! Честито да са ви живи и здрави и скоро всички у дома   bouquet Hug

Завиждам ви, че децата ви спят навън и в количките, моите са все на опаки, искат и спят, ама само на тишина и в леглата си Crazy

Ееее Наде нашата педи ли беше отървала положението Hug Да се оправят бързо юнаците  Hug

Сънчи  Hug

Аз 2 дни бях пълна почивка свеки пое децата и аз като хаймана по цял ден навън, що места обиколих, да не ми мине котка пътя, ама другия уикенд пак Mr. Green

# 28
Браво на свеки. И ти си човек, а ма ха Simple Smile.
Наде, топване в леген до кръста с хладка вода, прави чудеса с висока Т.
Защо му е дала АБ само за червено гърло и Т  newsm78

# 29
Браво Коконче, като ти е паднало, възползвай се Party
Не е нашата, аз нашата веднъж я потърсих навръх нова година, като едното ми момче го беше хванало грип с повръщане и много висока температура и бяхме луднали из къщи и тя ми вдига телефона след двучасови опити да се свържем с нея - като ми вика - само казвай по-бързо. Е бърза бях ooooh! До там бях с нея по въпросите относно болести. То не че момчетата са боледували до сега, но не бих я потърсила, па още повече и да й платя Crossing Arms

Оф човек като е изморен, е способен да хитрува. Навечеряхме се и рекох на мъжа - ако прибереш масата, ще ти направя масаж и той щастлив прие офертата Crazy

Общи условия

Активация на акаунт