Re: Размисли и страсти за деца, родени чрез АРТ - 5

• 17 673
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Ееее, видяхте ли, дори по фактурите така я водят - стирка Wink

Амини, нали легенди се носят за кларкса, че който влезе в чифт тяхни обувки, остава там завинаги, та реших да пробвам вярно ли е. Аз чанта кожена си купих от тях - много е стилна и елегантна и кожата е страхотна.

# 481
Звезда - Честит Рожден ден! Да си много здрава и обичана!

Благодаря на всички отговорили ми за слънцезащитата. Ние миналата година ползвахме Мустела 50+ , обаче много гъст този крем  ooooh! и ми се искаше да го сменя. Вчера питах в аптеката за спрей, за да пръскам и мажа по-лесно , но аптекарката ми заяви, че спрейовете са за деца над 3 години и не е подходящ за нас. Нищо не купих и реших да питам вас. Моето дете е много бяло и е невъзможно да я опазя без да я мажа. Днес бяхме на ваксина и ЛЛ от вратата ме пита дали я мажа. Тя също потвърди, че спреят не е подходящ за възрастта ни. Та ще купувам нещо ,ама още го мисля  newsm78

# 482
  • София
моите мъже само Кларкс носят напоследък, големия е много доволен, малкия не може да си каже, ама износи два чифта вече.
аз нещо не мога да си харесам, ама аз нося тип маратонки, та затова.
иначе сандали май по-затворени ще взема, че да не се спъва, ей такива:
http://www.clarks.co.uk/p/20357986

# 483
Аз исках да са възможно най-отворени и да са естествена кожа, да не спарват в жегите, че Пенчо капризен. Дъщеря ми само с такива отворени съм я отгледала от бебе и никога не се е спъвала или поне нямам такъв лош спомен. Гледам, че и фиксчето точно с такъв тип сандали шетат у дома - не е споменавала да се спъва момчето й.

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 16:02 от Надежда :)

# 484
Ей мъ на! Прах килим на 4 крака и после тапицерия на дивана, след това и на кафе, поразходих се и из Главната, дружката ми стигна до извода, че ще пренося  Mr. Green
Звезди, честито помъдряване и разкрасяване, да си много усмихната още поне 50 години   bouquet

# 485
Моме, как ше переш килими на четири крака, че и тапицерия Crazy ooooh! Laughing

# 486
Моме  #Crazy килими ще переш  ooooh!
стегна ли багажа  newsm78

# 487
Мече, чакай - има още 7 дена, тя смята и да преносва hahaha

# 488
тя май иска до абитуренската вечер да си го носи  Joy Joy Joy
моме, я си кажи  Hug

# 489
# 490
Напротив, правя всичко, за да излиза, но е мързелив като баща си  Crossing Arms В същото време като ми тръгнат контракции вечер, се сещам, че още не съм готова психически  Mr. Green Луда работа! Днес казвала ли съм колко ми е жега?

# 491
  • София
моме, а на прегледи и тонове ходиш ли или разчиташ на чай и народни методи  newsm78

# 492
моме, ама то детето май чака да се настроиш психически  Hug

# 493
И аз чистех и перях наред, пода бърсах 10 пъти вечерта преди да родя.
Подготвяхме стаята за бебока и тъкмо привършвахме подредбата в 1.30 рано сабахлан, когат към 3.00 настана суматохата с изтичането на водите...реши да се ражда по-рано малкия, че да не му спя сама в стаята Mr. Green

Момичета, в чуденка съм пак как да обличам мънечкото да не го претопля или простудя? Самчо по боди къс ръкав и дълги ританки или къси гащета и чорапки, а отгоре тънка пеленка? Малък е още и много ме е шубе...

# 494
На тонове ходя веднъж седмично, на преглед бях преди 17 дни последно. Ще полегна да поспя, че сутринта се излюпих в 7  ku-ku

Общи условия

Активация на акаунт