Фризьорски Курс Пловдив

• 4 563
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте!
От известно време мисля да изкарам фризьорски курсове.
Разгледах доста предложения в интернет и общо взето като цени и времетраене, варират от 2 до 3-4 месеца, а като цени видях от 250лв до 1500лв за тримодулен в Пепе, например.
Има ли дами, занимавали се, интересували се, какво Вие бихте препоръчали и като цяло какви са ви наблюденията.
Предварително благодаря, за оказаното съдействие.
  bouquet

# 1
Eто моя опит от един салон в Пловдив, а  по точно "Кати стил" аз записах при тях 3 месечен курс за 800 лв, ”световно известната” Катя Трайкова дори не ми обясни как се държи ножицата - теория никаква, изключително арогантно и неуважително отношение към мен и към моделите, които довеждах , а когото поисках вниманието за, което съм си платил, ми беше казано - цитирам ”за 800 лева толкова” , след което си поисках парите от нея, и отговорът беше че няма да получа нищо - нито диплома, нито пари. След категоричният и отказ казах че ще сигнализирам компетентните институции, при което последваха заплахи за физическа саморазправа с мен и семейството ми от нейния съпруг Румен Трайков. Да не говорим че купих от тях всички необходими неща за провеждането на курса, като сешоари и прочее без да ми се издаде касова бележка, а при поискването и Румен Трайков каза, че ако искам касова бележка трябва да платя по – скъпо.

# 2
Лелееее не ми е минавало през ум, че може да има подобни ситуации.
А после не продължи ли другаде, смисъл курс или друго?
Като цяло положителни впечатления някъде ?

# 3
Здравейте, някой има ли информация за учебен център "Мелани". Бих искала да изкарам фризьорски курс, но никъде не мога да намеря мнения за този учебен център  Rolling Eyes . Благодаря! Simple Smile

# 4
Темата е стара. Някой с актуална информация за Пловдив?

Общи условия

Активация на акаунт