Депресията

• 141 924
  • 406
  •   1
Отговори
# 270
Аз не съм го взимал,психотерапията ме удовлетворява достатъчно.Като ти стане кофти не се панирай,поискай още,поискай смъртта.Кажи на вътрешния глас да ти докара края,ако не успее значи е по-слабо и ще станеш по- силен от него.

# 271
Егати съвета. А ако вътрешния глас успее, тогава какво? Естествен подбор?  Thinking

# 272
  • София
Доказано е, е голям процент от самоубийствата са следствие на депресия. По-добре да не стигаме до края.

# 273
За това съвети "като поискай смъртта" не са от особена полза. Като ти стане кофти търси аномалиите в мисленето, които са те докарали конкретно до това "кофти", да си играеш на горните предизвикателства в опит да се изкараш по-силен е безполезно.

# 274
Това е силата на мотивацията,ако паднеш духом ще седиш там докъто му позволиш,обвинявайки другите.

# 275
  • София
Или докАто научиш правописа. Mr. Green

Аз днес нещо съм депри. Пих Деанксит сутринта, обаче пак ми е едно никакво, спи ми се, нищо не ми се прави. Иначе сготвих и чистих де.
Няма какво да се мотивирам, защото просто няма какво да правя. Нацъкам СВто по обяви и това е. Ще гледам децата цяло лято и ще тъпея.

# 276
Направил съм грешка от телефона.
Аз Ви давам идеи постоянно как да се справите,аз излизам вече от това,дали ще се вслушате е ваша работа а и слабо ме вълнува,че не вярвате в това Simple Smile На мен ми помогна!

# 277
  • София
И ние сме чели книжки и сме чували за мотивация и позитивно мислене, споко.

Но може би наистина трябва да потърся терапевт.

# 278
Сладур си обаче Simple Smile
Започни психотерапия,аз започнах и намерих проблема си,сега е ред да се справя,правилно мислиш,радвам се.Успех с психотерапевта Simple Smile

# 279
  • Пловдив
Много съм доволна от приема на този магнезий на последък
 http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Magnesium-High-Absorption-100 … ;sr=null&ic=1
едно ми е релаксирано ....
 Very Happy

# 280
Мамо Галя Simple Smile Аз съм с магнезий на сибирско здраве,две пия вечер и се чувствам отлично,заспивам като ЧИПНАТО БЕБЕ Simple Smile

# 281
Може ли да се пият антидепресант и магнезий?

# 282
  • София
Може ли да се пият антидепресант и магнезий?

Да, могат. Магнезият е хранителна добавка, която има "благотворно действие върху общото състояние на организма".

# 283
# 284
     Само искам да добавя,че магнезия се усвоява по-добре външно,т,е, използва се магнезиево олио,с което можете да се намажете на определени места по тялото. За предпочитане е ходилата.

Общи условия

Активация на акаунт