Измамниците "Кати Стил"

• 5 932
  • 16
  •   1
Отговори
Eто моя опит от един салон в Пловдив, а  по точно "Кати стил".  Записах при тях 3 месечен курс за 800 лв, ”световно известната” Катя Трайкова дори не ми обясни как се държи ножицата - теория никаква, изключително арогантно и неуважително отношение към мен и към моделите, които довеждах , а когото поисках вниманието за, което съм си платил, ми беше казано - цитирам ”за 800 лева толкова” , след което си поисках парите от нея, и отговорът беше че няма да получа нищо - нито диплома, нито пари. След категоричният и отказ казах че ще сигнализирам компетентните институции, при което последваха заплахи за физическа саморазправа с мен и семейството ми от нейния съпруг Румен Трайков. Да не говорим че купих от тях всички необходими неща за провеждането на курса, като сешоари и прочее без да ми се издаде касова бележка, а при поискването и Румен Трайков каза, че ако искам касова бележка трябва да платя по – скъпо.
Внимавайте къде и на кого си давате парите, защото може и вие да попаднете на такива измамници,както попаднах и аз.

# 1
Мислех, че темата ще е от оплакване на клиент, ама то все тая - когато някой е некоректен, е такъв във всяка сфера.

Аз като бивш, ама много бивш клиент, мога да кажа, че ми бяха крайно неприятни като отношение към клиента, или по-скоро деление на "клиенти" и "клиенти".
Ходих при определена фризьорка и само ЗАРАДИ нея, а не заради великия им салон. Много насериозно се бяха взели. От вратата те хващат за краката, въпросният Румен ти връчва списание в ръцете - щеш, не щеш четеш иначе идва да те пита постоянно дали може да ти предложи друго (списание). Постоянно пробутваха продуктите на Лореал, с които работят, ако откажеш няколко пъти, след това си персона нон-грата, едва ли не ти пък за какво идваш, за едно просто подстригване и боядисване. Много си ни притрябвала като не можем да те доим като дойна крава!

След като фризьорката, при която ходих напусна, не ми е стъпил кракът там.

# 2
  • Пловдив
Много момичета се отказахме от салона заради отношението..сега колкото пъти мина по улицата толкова пъти перосонала са отпред и пият кафета..

# 3
  • София
Не знам салона как работи, защото честно казано дори не съм чувала за него. Но неграмотността ме порази.
Салона, който посещавам винаги ме посреща с кафе, вода, шоколад. Не го намирам за голяма работа. /Клиентите, които идват в моята кантора винаги посрещам с кафе, бонбони, ядки и т.н., като смятам това за напълно в реда на нещата, а не като някаква екстра./ Рядко ми дават списания, защото са изключително точни и няма нужда да чакам повече от минута-две. Това, което е важно а един салон за красота е да не те карат да се чувстваш притиснат да купуваш продукти или да ти налагат мнение за прическа и цвят. Много е неприятно да очакват от теб да купиш нещо. Мен лично ме напряга и бих сменила салона.

# 4
Вярче, не можеш да говориш за класа, а да пишеш като че ли не си завършила втори клас.

Това, че предлагате списания, вода и кафе от магазина не е някакъв невиждан стандарт. А това че всички (???) поздраваяват и честитят на клиента ме кара да се чудя - тези хора нямат ли си работа? Не обслужват ли друг клиент? Или работата на 80% от персонала е само да носят кафета, поздравяват и честитят в редичка  и затова клиентите чакат?

# 5
  • Оптимист по принуда
Момичета,може ли да споделите,дали когато ходите при фризьор,ви издава касова бележка?

# 6
Повечето пъти не. Ясен спомен имам само за един много скъп салон, където имам чувството, че фризьора го беше срам да ми каже цената, та затова ми я донесе на касова бележка...

# 7
  • Оптимист по принуда
Така си и мислех.Явно не само аз имам такива наблюдения.
Затова и на автора мисля,че едно посещение до защита на потребителите ще му е достатъчно.

# 8
  • В полите на Пирин планина
Така си и мислех.Явно не само аз имам такива наблюдения.
Затова и на автора мисля,че едно посещение до защита на потребителите ще му е достатъчно.

Или една жалба до НАП  newsm78

# 9
  • Оптимист по принуда
ЗП действат бързо. За данъчните не знам.Но като се има предвид,че вече случаят е публичен,смятам,че авторът ще разреши проблема си и ще си върне парите,въпреки селските сплашвания.

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 17:45 от demmy26

# 10
Чудесна идея, момичета! Дано авторът ни чете и предприеме действия!  Peace

Между другото на мен и фризьорският и козметичният салон, които посещавам, ми издават касови бележки!  Peace

# 11
  • Оптимист по принуда
В Бг ходя в салон,в който не издават,само на непознати клиенти.Първите няколко пъти издаваха и на мен,докато разберат,че просто съм доволна от тях и не съм 'заплаха'....Да не говорим за курс за 800 лв и да не дадат никакъв документ,те просто си просят проверката.

# 12
Разчистих темата от писанията на маймуница и правописните спорове.
Ако някой желае да продължи дискусията с нормален тон, може да го направи.
Но в момента, в който темата излезе извън добрия тон, ще трия отново.
Приятно писане!

# 13
В Бг ходя в салон,в който не издават,само на непознати клиенти.Първите няколко пъти издаваха и на мен,докато разберат,че просто съм доволна от тях и не съм 'заплаха'....Да не говорим за курс за 800 лв и да не дадат никакъв документ,те просто си просят проверката.
И той не им е единственият курсист, доколкото разбрах!...
Ами да предприема мерки, защото така всеки се измъква безнаказано и после пълним форумите с оплаквания.  Peace

# 14
  • Бургас
От началото на годината обиколих 3 фризьорски салона ,не мога да кажа,че не съм доволна-напротив,но касова бележка в нито единия не са ми издали,само козметичката ми ми издава касова бележка

Общи условия

Активация на акаунт