От коя марка детски обувки сте доволни

• 228 191
  • 1 767
  •   1
Отговори
# 1 275
  • в Кошера
Tyra
от къде ги купуваш?

Camper, Timberland и Nike от монобрандовите магазини (в Сердика най-често, че там ги има и трите), UGG от Kicks (МОЛ София) или Collective (Парадайз).
Nike има във всеки мол, а Camper, освен в Сердика, има и в България МОЛ.  Peace

# 1 276
Elefanten от Deichmann - всякакви обувки от тази марка. Издръжливи и надеждни, нямат мърдане, и зимни обувки, и летни сандали.

Препоръчвам!

# 1 277
  • Once there was a Hushpuppy...
И аз купувах и съм доволна много от Елефантен, когато детето ми беше до 30 номер Peace

# 1 278
Elefanten от Deichmann - всякакви обувки от тази марка. Издръжливи и надеждни, нямат мърдане, и зимни обувки, и летни сандали.

Препоръчвам!
в дайхман предлагат елефантен?  newsm78 Embarassed

# 1 279
# 1 280
  • Варна
Къде другаде продават освен Дайхман?
Аз също бях от доволните на Елефантен, но след покупката на кожени сандали това лято, които се оказаха без дишаща подметка и със сандал за 2 минути навън мокър крак... приключих с елефантен!

# 1 281
Никъде другаде. Жалко за сандалите, то какво ли не развалиха вече...

# 1 282
  • Точно където трябва
Някой ще ми препоръча ли свестни пантофи за детето? Искам да не запарват крачето, да са с мека подметка . Отделно че и е широк крака и нищо не и става.

# 1 283
  • Варна
Zeazoo. Естествена кожа, носим ги на босо или с чорап и няма никакъв проблем с изпотяване или неудобство, гъвкава подметка, за която имаш избор пак каква да е като се предлагат няколко, а има вариянт и мека-кожена подметка. При поръчка освен номерация се пише и размера на самото краче (дадено е как да се измери), т.ч. обувката наистина да е за това краче независимо особеностите му. Друга домашна обувка аз лично няма да купя. За навън също сме имали техни и бях много доволна. Дават доживотна гаранция на обувките си и явно са преценили, че могат да го правят.

https://www.zeazoo.com/shop/home/502-slippers-204a.html такива имаме ние с ластик като този път си поръчах и друг цвят с други апликации, че ми писна да гледам точки Wink

# 1 284
  • София
Аз харесвам Zetpol, но големи номера трудно се намират.

# 1 285
Много благодаря за информацията, аз все го подминавам този магазин, а то имало и хубави обувки  Peace
само дето модела боти който взех от германия миналата година на разпродажба, тук се предлага за нов  при това за цена 3пъти по- висока  ooooh!  newsm78

# 1 286
Искам да попитам запознатите как се променят изискванията спрямо обувката с израстването на крачето на детето. В момента е 26 номер и  на Кларксовете петата е почти твърда, с мека предна част, има едни Старт Райт, които са си чисто дърво, дори и Рихтер есеннозимни са доста по несгъваеми. Това са все обувки от които съм била безкрайно доволна до момента. Мога ли да разчитам на производителите , че си знаят работата и от каква обувка има нужда краче на 3г. Благодаря! bouquet

# 1 287
  • Countryside
Не разбрах въпроса какъв е?  Thinking Ако сте доволни от определена марка купувайте пак от същата, аз поне така процедирам. За момента фаворити са ми Кларкс, Геокс и Зизу. Маратонки не бих купула вече, може би на Геокс, по-мекички ми изглеждат, но все пак мисля че има разлика от модел до модел при един и същ производител.

# 1 288
Ако трябва да купите следващ номер с 1 см ли ще е по-дълга стелката или с 0,5 см?

# 1 289
  • Countryside
Ако трябва да купите следващ номер с 1 см ли ще е по-дълга стелката или с 0,5 см?
Зависи колко е пораснало крачето, а и различните марки имат различен запас. Даже в моделите на една и съща марка понякога има разлика. Има и номера половинки на някои марки, които са точно с тази цел. На въпроса, аз бих купила следващ номер с 1см, то обикновено разликата в номерата е около 1см, най-много 1.5см.

Общи условия

Активация на акаунт