От коя марка детски обувки сте доволни

• 228 193
  • 1 767
  •   1
Отговори
# 1 260
Аз започнах да се оглеждам за обувки/боти за есен-зима. Загледах на Timberland, но лични впечатления от марката нямам. До сега не съм купувала за мен, съпруг или деца. Основно забелязах, че са с връзки, масивни подметки. На мен ли ми се струват, че са тежки  newsm78
Тези които имат по- голям опит от моя, биха ли споделили дали да очаквам намаление на есенно- зимни модели или по- скоро на летни  newsm78

# 1 261
  • София
Не са тежки, но не бих казала, че са им някакви гъвкави подметките. Обаче чети отзивите внимателно, някои модели са им по-големи, други по-малки, понякога половин, понякога цял номер.
В момента няма ли намаления на есенно-зимни?

# 1 262
Няма, поне преди няколко дни когато гледах. Но аз гледах няколко марки освен на Timberland.
Anel_Dust спомням си, че беше дала линк с боти на Timberland, пишейки, че не се развързват на всеки 10 крачки. Прегледах 40 страници назад, обаче не намерих линка  Mr. Green

# 1 263
# 1 264
Благодаря.  bouquet

# 1 265
Голяма част от Тимбърленд шиеха/правеха в Гоце Делчев.
Детски със сигурност правят. На детето съм взимала боти / бяха супер/.
Сега като направиха магистралата за Гърция пътя вече не минав през Усойка. Но пък в магазина в Гоце Делчев може да се провери.

# 1 266
  • Варна
И аз ги заглеждам. Миналата зима имахме такъв модел, но на Palladium. https://www.amazon.com/gp/aw/d/B0076ZT94U/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8 … mp;th=1&psc=1 Много бях доволна, но за жалост ги няма в английския амазон, а сега нямам кой да ми ги прати от Щатите и ако поръчам с доставка ще ми излязат златни. Колкото и да ми харесват 70$ за боти + минимум 40$ доставка вече ме замислят. Лека и гъвкава подметка, не пропускат, вълнени отвътре, вдигат се на ботуш, защитени пръсти.

Ще чакам отзивите ви за Timberland, но ако ми излизат една цена ще поръчам Palladium. Поне тях познавам, а и тук споделяте за тежки подметки на Timberland.

Hope For Two, някакви кординати на този магазин/цех?

# 1 267
  • София
Не тежки, просто не са силно еластични, т.е. не може да сгънеш обувката на две с 2-3 пръста(както показваха тук преди на  рихтер например, но моето дете е на 10 години и не търся подобно нещо) Wink Обувките са леки, удобни, здрави, сухи, издръжливи, моят общо взето си изкара по-студените есенни дни и почти цялата зима с тях, татко му също си взе такива и той беше много доволен, но за неговия вкус са само за по-здрав студ...
Иначе в момента ги гледам, че са една идея по-евтини, отколкото аз ги купувах миналата година.

# 1 268
Явно съм изтървала намалението на есенно зимните обувки/ботуши. Баш номерата, които ми трябват са изчерпани.

# 1 269
  • Някъде по Дунава
На малкия (4г) купувам Чипо и Clibee, а на каката (8г) Понки.

# 1 270
Ние сме по-малки - на 2,5 г. Засега взимаме пантофки Renbut, с дишащи подметки са и рядко й се изпотяват крачетата и за детската ясла ни устройват.
А миналата зима имаше апрески на Moneta - не се подхлъзваше, и не пропускаха. Те са от по-евтините марки, но ни свършиха работа до детската и обратно  Simple Smile

# 1 271
  • Once there was a Hushpuppy...
Напоследък много купувам на една фирма Франк Уокър, има ги в Хуманик Peace
Доволна съм.
Адидас също от време на време. И от техните винаги сме доволни.
Понякога за тичане пред блока взимам от ХМ или от Дайхман кецове или гуменки.

Когато беше по-малък съм купувала много от Колев обувчици.
Имали сме и от тези на Чипо, от сандалите им винаги, ама винаги сме били доволни.
За разлика от едни затворени зимни обувки за 59лв. мин. година. Протекоха, намокриха му краката само след около 2 месеца носене. Като, уточнявам, че не ги е носил на сняг. За сняг винаги купувам апрески.

# 1 272
  • в Кошера
И за двамата вземам от в 90% от случаите Camper.
Също Timberland и UGG за зимата.
Спортни - Nike.

# 1 273
Tyra
от къде ги купуваш?

# 1 274
Напоследък всичко без тренировъчните му маратонки са Primigi и Bama, естествено от намаленията.
Сандали носи само и единстено ако са туристически с пръсти отпред , защото не се знае кога ще излезе уговорка за футбол  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт