Имате ли любовник и защо?

• 43 903
  • 252
  •   1
Отговори
# 195
Сексът е в главата. При всички, не само при теб. Поне според специалистите  Simple Smile
Така че каквото там си направиш, това излиза, ако му зададеш, че разнообразие можеш да получиш само от страничен човек, наистина така ще бъде. 

# 196
  • София - Рим и обратно
Добре бе, в главата бил... Добре, на теория добре звучи, но наистина ли не ви се е случвало да изпитате истинско привличане от същество от мъжки пол, което не е Съпругът  newsm78. НА мен пък това ми изглежда нереално, простете. Да не ви трепне нищо под лъжичката никога от никой мъж? Това е даже антибиологично, неестествено... Аз дори периодично сънувам, че съм влюбена в някой, който реално не познавам, но е нов Embarassed. Просто природа.
Уточнявам - разграничавам усещането от действието Simple Smile.

# 197
Не виждам проблем да се чете менюто  newsm78
Понякога може да ти се прииска и да си хванеш багажа и да зарежеш всичко, но ще го направиш ли, освен ако нямаш някаква основателна причина?
През главата на човек може да минат много неща, включително страшни и ужасни, от нас зависи да отсеем важното и истинското.

# 198
  • град-държава
... но наистина ли не ви се е случвало да изпитате истинско привличане от същество от мъжки пол, което не е Съпругът  newsm78. НА мен пък това ми изглежда нереално, простете. Да не ви трепне нищо под лъжичката никога от никой мъж? Това е даже антибиологично, неестествено...
Каквото и анти да е, не ми се е случвало - дори в мокрите ми сънища, главен герой е мъжът ми 
Е, случвало ми се е да ми подскочи от някоя рок звезда...  Embarassed Mr. Green
Аз мъжете, ако това, което масово крачи по нашите улици може да се нарече мъже, изобщо не ги отразявам, освен в някои фрапантни случаи на натрапчиво отблъскване и клоунски вид.
Та до този момемт, вече 9 години не се е случило да закова поглед в друг мъж, какво остава да бъда привлечена. Знам ли, може и на мен да ми е сбъркано нещо, от друга страна като типичен скорпионски представител съм изключително сексуална, но това при мен не може да се изрази по никакъв начин без наличието на силни емоции и чувства. Аз обичам съпругът си, обичам е най-семплия възможен израз на това, което чувствам към него.
Аз самата искам да бъда обичана безусловно, защото аз мога и обичам по този начин. Изневярата за мен е долнопробна проява на страх и предателство. Ако искаш да обичаш и последваш друг човек, поеми отговорност - всичко останоло не подлежи на толерантно отношение, що се отнася до мен.

# 199
Реших да се включа и аз в тази тема.
Срещнах в началото на годината един мъж , с който имаме доста голяма разлика. Прекарвахме доста време заедно в залата където тренираме . Той е със семейство аз също.
Обичаме половинките си и се грижим за тях , но имаше някакво странно привличане между нас. Когато решихме да се видим , и двамата се чувствахме странно.
Изживяването беше чудесно , нямахме абсолютно никакви планове за бъдеще съвместно . След това обаче аз се почуствах зле. Мислех постоянно за него . Ако не се чуехме през деня аз изпадах в криза. Липсваше ми, някак си постепеннон чуввствах ,че всичко е било за едната нощ. След като преживях всичко и дадох равносметка за себе си реших ,че съм сгрешила и извадих поука от случилото се . Не съм имала намерение да си признавам , защото причина за изневяра няма. съпругът ми е чудесен , грижи се за нас , нямам никакви забележки дори в леглото. Може би единствен упрек към него е ,че от към ангажименти е мого затрупан и отделя малко от времето си да прекарва с нас . Това ме нараняваше в повечето случаи.
Аз се дистанцирах от другия , това не го направих защото го исках , страдах , незнаех защо се случи всичко това . от една страна силното привличане и страст , което беше споделено , а от друга чувствах го на хиляди километри от мен.
В един разговор , споделих , че това не е за мен. надцених се и не можех да се спарвя нито с мислите нито с чувствата си. Сложих край.
Получих следното обяснение . "знаеш каква е ситуацията , не се привързвай , не очаквай нещо да се случи." Всичко е много хубаво за да свършва тук и сега.
Помисли , защото и двамата имаме нужда от това.
Дистанцирането му било продиктувано от лични проблеми , с които не искаше да ме занимава , а и заради мен , защото смятал ,че не може да ми позволи да направя някоя погрешна стъпка и да нараня семейството ми.
наистина се чувствах ,че летя в облаците . Забравих за моите задължения , носех се по течението и се приземих .
Сега отново сме заедно. Без някакви планове до кога и как.
Всяко начало има край

# 200
  • София
Добре бе, в главата бил... Добре, на теория добре звучи, но наистина ли не ви се е случвало да изпитате истинско привличане от същество от мъжки пол, което не е Съпругът  newsm78. НА мен пък това ми изглежда нереално, простете. Да не ви трепне нищо под лъжичката никога от никой мъж? Това е даже антибиологично, неестествено... Аз дори периодично сънувам, че съм влюбена в някой, който реално не познавам, но е нов Embarassed. Просто природа.

На мен ми се е случвало. Досега съм оставала само с мисленето, но допускам, че това няма да е така винаги.

# 201
...Може би единствен упрек към него е ,че от към ангажименти е мого затрупан и отделя малко от времето си да прекарва с нас...

Доста важна причина. За съжление много мъже пренебрегват това и смятат, че други неща са по-важни от тяхното лично присъствие и участие в семейните отношения...

# 202
Здравейте
Чисто нов съм във форума, но като изчетох всички писания, реших и аз да се включа. Никога не съм обичал да споделям лични неща със случайни непознати, но и това време явно дойде.
 Женен съм от 13 год. и имаме две прекрасни дечица. Имахме огромен срив в отношенията година и половина след като се роди първото. Бременност, аборт... Аз бях подивял, как така ще маха дете... Тогава тя ми призна, че имала опасения, че може да не е от мен. Първо ми призна за един, няколко пъти, след това за друг-един път... И така нещата тръгнаха на криво. Аз се отдръпнах от нея, но останахме да живеем под един покрив. Тя съжаляваше и правеше всичко възможно да се върне старото време. Аз съответно си "отмъстих" с няколко, като дори я запознах с едната, която ми беше спечелила сърцето и дори обмислях да се обвържа с нея. Но на тази среща жена ми показа класа, като направо я "разби" в разговора които проведоха. И ... Останах с жена си. Така се появи на бял свят второто ни дете. Всичко щеше да потръгне, обаче, имам чувството, че жена ми намрази секса след тия истории. Вече го прави едва ли не по задължение, и все по рядко, като аз вече не се и опитвам да й обяснявам, ами мисля да й намеря заместничка в леглото. Това е. Никога не съм предполагал, че това може да ми се случи, но.... дядо боже ще умре от смях, ако знаеше за нашите планове. За съжаление!
Успешен и усмихнат ден!
Shocked Като гледам идеално сте се намерили да сте си лика прилика.

Ти на нея, тя на теб заместник...да ви се не нарадва човек...
По този повод се сещам за един виц - Купил мъжа в къщи котка и я кръстил Мими - на любовницата, за да не се обърка някой път с имената на жената и любовницата. Прибира се в къщи, а жена му купила куче - Борис Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 15:07 от anedi

# 203

На мен ми се е случвало. Досега съм оставала само с мисленето, но допускам, че това няма да е така винаги.

Какво толкова чудно има да ти се случи? Или пък нереално? Чукай на дърво, че въздух лесно се гълта.
И на мен ми се случи. Но си седя на д-то Simple Smile

# 204
  • София
Скрит текст:
Добре бе, в главата бил... Добре, на теория добре звучи, но наистина ли не ви се е случвало да изпитате истинско привличане от същество от мъжки пол, което не е Съпругът newsm78. НА мен пък това ми изглежда нереално, простете. Да не ви трепне нищо под лъжичката никога от никой мъж? Това е даже антибиологично, неестествено... Аз дори периодично сънувам, че съм влюбена в някой, който реално не познавам, но е нов Embarassed. Просто природа.

Какво толкова чудно има да ти се случи? Или пък нереално? Чукай на дърво, че въздух лесно се гълта.

Чак пък да чукам на дърво  Laughing  Леко съм минала възрастта за такива мелодрами. А и не ме е страх особено от коликите.

# 205
Скрит текст:
Добре бе, в главата бил... Добре, на теория добре звучи, но наистина ли не ви се е случвало да изпитате истинско привличане от същество от мъжки пол, което не е Съпругът newsm78. НА мен пък това ми изглежда нереално, простете. Да не ви трепне нищо под лъжичката никога от никой мъж? Това е даже антибиологично, неестествено... Аз дори периодично сънувам, че съм влюбена в някой, който реално не познавам, но е нов Embarassed. Просто природа.

Чак пък да чукам на дърво  Laughing  Леко съм минала възрастта за такива мелодрами. А и не ме е страх особено от коликите.

Ха така  Wink Я, кажи само кога се минава възраста за мелодрами , да знаем де....

# 206
  • София
Това няма връзка с темата.

ПП От името на колко човека пишеш? Освен ако не говориш за себе си в мн. ч., де.

# 207
Това няма връзка с темата.

ПП От името на колко човека пишеш? Освен ако не говориш за себе си в мн. ч., де.

Не разбрах за кого се отнася.
Конкретно - нямам любовник, защото семейството "отива на кино". Не е от нещата, които приемам и не бих оцеляла в такава ситуация.

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 10:47 от anedi

# 208
  • тук-там
Ха така  Wink Я, кажи само кога се минава възраста за мелодрами , да знаем де....

Някой така и не дорастват до нея, умствено, де!  Peace

# 209
  • София
Ето за такива подобни ситуации като тази при adelavladova2 говоря. Хора, които се срещат и след това продължават да се виждат във фитнеса, службата, семинарите и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт