Помогнете да реша секцио или нормално раждане

• 14 667
  • 318
  •   1
Отговори
# 165
Аз раждах секцио ПО ЖЕЛАНИЕ и не съжалявам за избора си, болки нямах никакви,само лек дискомфорт, сега се едно не съм раждала, да не кажа , че в момента, в който ми махнаха конците се чувствах както преди да забременея.
Аз станах на другия ден и не седнах повече.
Всичко е много индивидуално мене ме беше страх от нормалното, а и като слушах как крещят жените докато бях в реанимация, а нито една от секцио не крещя, несъжалих за избора си.
Според мен прецени ти какво искаш неслучай кой какво ти казва все пак ти ще раждаш.
Успех  bouquet

И аз така - секцио по желание! Не съжалявам и за секунда за избора си. Ако трябва пак да раждам - пак така ще родя.

# 166
И аз съм за нормалното раждане Peace.Следващия път живот и здраве пак така ще родя Laughing

# 167
ЗА естествено раждане, въпреки че родих планово секцио по мед. причини.

# 168
моля, дайте мнения кое от двете предпочитате!!
На този въпрос могат да ти отговорят майки , които са преминали и през двата вида раждания  Peace.Аз раждах нормално .

# 169
Естествено, че нормалното раждане.Секцио САМО по медицински показания  Hug  Peace
Подкрепям Peace

И двата пъти раждах нормално.
След първото раждане имах страшно много разкъсвания и много трудно се въстанових , но и за миг не съм се колебала как да раждам вторият път.

# 170
На този въпрос могат да ти отговорят майки , които са преминали и през двата вида раждания 
thumbsup

и аз раждах нормално. предположих, че все пак не е толкова страшно и така се оказа  Wink

# 171
За нормално-но аз така родих.
Мисля,че всички майки,които са раждали нормално-ще ти кажат нормално,тези със секцио-секцио.
Най -добре сама си прецени.Много е важно,каква нагласа имаш-има ли "шубе",до колко?,има ли вариант за секцио по медицински причини?
Много са въпросите.Обмисли ги-и слушай най-вече себе си и сърцето си. Peace

# 172
Аз раждах секцио ПО ЖЕЛАНИЕ и не съжалявам за избора си, болки нямах никакви,само лек дискомфорт, сега се едно не съм раждала, да не кажа , че в момента, в който ми махнаха конците се чувствах както преди да забременея.
Аз станах на другия ден и не седнах повече.
Всичко е много индивидуално мене ме беше страх от нормалното, а и като слушах как крещят жените докато бях в реанимация, а нито една от секцио не крещя, несъжалих за избора си.
Според мен прецени ти какво искаш неслучай кой какво ти казва все пак ти ще раждаш.
Успех  bouquet

Това мога да напиша и аз. Peace

# 173
Изборът наистина трябва да бъде твой, иначе има много за и против, които да споделим, но ... предполагам, че са ти ясни.

# 174
  • София
За нормалното раждане. Секцио само по медицинско предписание.
Peaceподкрепям

И аз,макар че родих секцио...след цяла нощ опити за нормално.

# 175
Нормално раждане Peace.Съвсем не е толкова страшно.

# 176
Аз съм изцяло за секциото. Първото ми раждане беше много тежко-разкъсвания, кръвоизливи и какво ли още не. Пък и случих на ужасни лекари, които в чудо се видяха с мен.Добре че бебчето се роди живо и здраво. Сега пак съм бременна и изтръпвам при мисълта какво ме очаква. Аз ще настоявам за секцио, но понеже съм си "едричка и широка"-както казват лекарите, май пак ще ме пуснат нормално,въпреки че имам показания за секцио. Но не разбирам, защо трябва да изживявам  тези болки, и този стрес+ пълната упойка при шиенето, която я има и при секциото.
А що се отнася до възстановяването след раждането-до 2седмици не можех да сядам от болки, към 3-та седмица получих разшиване, а кръвоизливите в очите ми бяха до към 1месец+вдигане на диоптъра.
Така че никой не може да ме убеди в преимуществото на нормално раждане. Въпреки че имам дружка дето и 2те раждания и бяха като песен-бързи лесни почти безболезнени.

# 177
  • Му Кинд Оф Плаце
предпочитам да не раждам.  Crossing Arms
Защо тоз въпрос  newsm78

# 178
Аз лично съм за нормалното раждане.Родих  нормално и се възстанових много бързо.

# 179
Ако няма медицински показания, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО нормално!!!

Общи условия

Активация на акаунт