Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 48

• 29 609
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мама Мил 50 гр пилешко е малко, поне 100  Peace Ина4е закуската добре ми се струва  Peace

# 61
Ау, супер, че има още желаещи за чистене на мазнини!

Аз смятам да правя отчета си веднъж дневно, че да е по-организиран и да е по-лесно за следене.

Полар, купувай суров мед. Там няма шменти капели.

# 62
  • Пловдив
Феичка, какво имаш пред вид под "суров мед"? Аз друг вид не знам... А за мед от портокалов цвят поне на мен ми звучи много китайско, сигурно щото в Бг няма портокали и няма как да се набави /не, че искам, де. Между другто има огрона разлика във вкуса на меда според това от какво е събиран, даже и цвета му е различен. Много интересно. Сигурно и микронутриентите са различни.

# 63
# 64
Запис с предстоящи след малко корем и бедра с Румяна. Още се подготвям психически.  Laughing

Много се смях на нападите на госпожицата от преди няколко страници. Че то аз с 3месечния си стаж на тренираща ги правя явно по - правилно.  Shocked
Ако и това показва на клиентките си като техника няма да си докарат нищо друго, освен зловещи болки в колената.  :stop:javascript:void(0); Stop

И аз обикновено закусвам овес с кисело мляко, понякога и само овес със сирене. Знам мнението на повечето за млечните, но аз без сирене ще умра. Обожавам го, особено на филийка пълнозърнест хляб с резен домат и риган, мммм.  Blush Но не прекалявам уж.

Често пропускам и разните снак'с ама.. не ми се ядат плодове.  Crossing Arms Дайте идея за нещо следобедно освен ядки и плодове.. хич не ги понасям.  Crossing Arms

# 65
Мери, за пореден път страхотна  Hug  Heart Eyes

Да отчета днес с Get Lean Intervals от ChaLean Xtreme, 42мин. с 2x5кг. гири
Понеделниците времето никога не достига, тъй като използваме почивните дни за скитане и къщата е самата прелест  Mr. Green
В неделя се покатерихме до един манастир и в неговата околност открихме чудно местенце със останки от стара християнска базилика. Утре може да метна някоя снимка  Wink
Ако успея ще ви дочета по-късно  Hug

# 66
  • Canada
Феичка, какво имаш пред вид под "суров мед"? Аз друг вид не знам... А за мед от портокалов цвят поне на мен ми звучи много китайско, сигурно щото в Бг няма портокали и няма как да се набави /не, че искам, де. Между другто има огрона разлика във вкуса на меда според това от какво е събиран, даже и цвета му е различен. Много интересно. Сигурно и микронутриентите са различни.

По-скоро испански или някъде от този район, където се отглеждат портокали. А суров, може би защото има и пастьоризиран. Трябва да видя на фермерския пазар дали има домашен мед. Фея, благодаря за идеята  Hug

# 67
Атлас,
половин кофичка кисело мляко;
200 г кисело мляко с броколи (на мен ми е супер вкусно)
50 г сирене/кашкавал/извара, може и с някакви подправки сирене и извара + малко кис.мляко
1-2 яйца
задушени зеленчуци
1 банан с половин авокадо, какао/рожков, 5-6 орехчета - страхотен десерт!
За друго не се сещам.

Отчитам горна част с Румяна  Peace
Междинното ми хапване не е за споделяне  Laughing
Сега си хапнах гъби с малко сирене, 2 яйца + салата домати и краставици и рупам от орехите, които трябва да станат на ядково мляко (цял ден си чакат реда?!)  Mr. Green

Това чудо http://detoxinista.com/2014/05/healthier-french-silk-pie-vegan-paleo/ много ми хвана очото  Crazy Heart Eyes

# 68
  • Stavanger,Norway/ Varna
Атлас каква я стори ти. Някои хора са в абстиненция (мле4ни и ядки), а ти с тези хлеб4ета, риган, сирене и доматки ми докара сега безсънни нощи при все вси4ката риба, която туку що погълнах.  Crazy
И ЛЮба ми върти разни селски хлябове по фейс  Whistling Crossing Arms

# 69
Ух, ама извинете ме. Тогава няма да казвам какво имам за вечеря.   Blush
Умирам си за въглехидрати аз, някакво въглехидратно чудовище ще да съм била в някой минал живот.  Mr. Green
Истината е, че съм още на режим за отслабване от Румяна и имам такива вкусотийки са ми позволени. Иначе сигурно вече щях да съм зарязала всичко.

Отчитам си аз тренировката за корем и бедра, ама многооооо тегаво ми беше. Още ми треперят ръчичките.
Правя само по 1 кръг, че пиша дипломна след работа и страдам от хронична липса на свободно време. Още 1 месец ще е така и после уж обратно в редиците на сериозните. Лятото дойде пък аз съм до никъде. Имам още поне 5 кг. за сваляне.  Tired
Много съм досадна, изчезвам за тази вечер.  Mr. Green

# 70
Запис на 5-та страница с отчет за деня
Първо https://www.youtube.com/watch?list=HL1400249146&v=ZW-37R3I_2k , а после и https://www.youtube.com/watch?v=SmcLB9ObdOM

# 71
Я да видим като си напиша какво съм изяла, дали ще ми хареса Simple Smile

Закуска
Пържен пушен бекон - 3 резена
1 сварено яйце
3 филийки франзела, намазани с маслинова паста

Междинно
Парче кекс + чай

Обяд
Пилешко на скара с печени картофи и салата

Следобяд
Пилешко, няколко парченца и зеленчуци

Междувременно
Няколко шепички белен слънчиглед

Сега трябва нещо да вечерям newsm78

Още не съм тренирала, някъде към 23ч..

# 72
Това може да бъде от полза, спомням си, че скоро говорихме за дневници. http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063 - точка 5.2

# 73
Здравейте, честита ни темичка, Мери благодаря  Hug

Отчет: кростренажор 15 мин, 30 минути Джаки и стреча на Шон. Чувствам се супер Simple Smile
В Западен парк София, видях че са направили площадка за трениране, страхотна идея, надявам се да намеря сили да излезна да тренирам навън Simple Smile (ама ще ми трябва и компания Thinking),
Страхотна идея за менютата. Аз много съм напълняла. Е, с 2 кг, но се чувствам като плондер. Ще ви следя менютата, също може и да споделям свои.
На много момичета менютата ми се струват малки, аз гладна не мога да стоя, но прекалявам с "полезности",
А Шанс, твоето ми се струва много  newsm78  (аз не съм разбирач, да не ми се обидиш),
Ето моето: закуска - две варени яйца,кашкавал,маслинки,сирене по малко, Обяд - миш-маш. Следобед - 50 гр. кашу, вечеря - зелена салата с риба тон. вода - малко. три кафета с мляко, Това е моето диетично меню, минимума ми. Ако ли не- ще съм гладна и няма да имам сили. Какво мислите, има ли нужда да променям нещо?

# 74
  • Canada
Атлас, ти ако си въглехидратно чудовище, аз съм въглехидратна ламя  Joy

Днес се размазах с тренировката за гърди трицепс и рамо от Р90Х. В по-лоша форма съм от миналата седмица, но пък правих само чисти лицеви, с изключение на тези на една ръка.  Crazy
Ето ми я тренировката:
Скрит текст:
Slow-Motion 3-In-1 Push-Ups
In & Out Shoulder Flys
Chair Dips
Plange Push-Ups
Pike Presses
Side Tri-Rises
Floor-Flys
Scarecrows
Overhead Triceps Extensions
Two-Twitch Speed Push-Ups
Y-Presses
Lying Triceps Extensions
Side-To-Side Push-Ups
Pour Flys
Side-Leaning Triceps Extensions
One-Arm Push-Up
Weighted Circles
Throw The Bomb
Clap or Plyo Push-Ups
Slow-Mo Throws
Front-To-Back Triceps Extensions
One-Arm Balance Push-Ups
Fly-Row-Presses
Dumbbell Cross-Body Blows

Ами,  Зизу, и твоето ми се вижда малко. Шанс си е добре, само дето тоя кейк може да го комбинира с плод, а и също мисля, че суровият бекон е по-добър.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт