Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 48

• 29 261
  • 743
  •   2
Отговори
# 630
Тренировката ми за днес  Simple Smile
15 минути крос по пресечен терен
И това видео http://m.youtube.com/watch?v=T_zu59G19hk ТRX 6 exercises to 6 pack abs
6-те упражнения по 30 секунди всяко, направих 3 серии . Почивките между тях не съм засичала, но бяха колкото да сменя позата  Peace

# 631
Привет.
Преди малко се върнах от фитнес. Нямах много сила,защото съм станала в 5, но си направих тренировката. Идвам да се похваля с моята дъщеричка-днес получи първия си медал. Heart Eyes
http://prikachi.com/images.php?images/118/7369118R.jpg
И с мама:http://prikachi.com/images.php?images/119/7369119q.jpg

# 632
  • Пловдив
Меридка, браво на детето! Страхотно е! И мама също   bouquet Hug

# 633
ЗдравеЍте!

ЧРД, АЍа! Пожелавам Ти много здраве и воля!
Чика Лока, прекрасни резултати, браво!Много добре изглеждаш!
За днес отчитам крака и корем. Доволна. Наскоро увеличих сериите, но трябва да потърся и да включа и нови упражнения. Тези, които правя са и основните и наЍ-важни ( клекове, тяга, напъди,тръстери и т.н), но мисля малко да разнообразя за сега, а след месец да прегрупирам мускулните групи.
Хапването ми е под всякаква критика. ММ като си е вкъщи и съм като на ваканция. Mr. Green Оправдания, оправдания..... Mr. Green Joy . Но маЍ си отядох, че днес вече нямам желание за нищо нережимо. Mr. Green С тренировките поне съм на 100%.
Лека вечер!

# 634
Никога не мога да запомня достатъчно пълно на кого какво да коментирам  Embarassed

Честито на празнуващите и бързо подобряване на тонуса и физическата способност на другите!!! Hug
Аз продължавам да жертвам физ. упражнения в името на хубавата кожа Naughty После ще търся баланса и на този проблем.

Скрит текст:
Приемам препоръки за добър тениращ крем за тяло, предстои ми скоро плажно ходене и не искам да съм 100% бяла, че много ми се виждат капилярчетата  newsm78

# 635
chica_loca, супер изглеждаш, браво!
Айаnewsm59 и от мен! Да си жива и здрава!
Loriyn, за половината време, през което ще скачаш на този трамплин, можеш да направиш супер интензивна и много по-ползотворна тренировка. Според мен е безсмислен.
\\\Фъстъчка\\\, за жалост некадърността в България е задължителна практика  Tired Добре,че си се сетила за алтернатива. Аз също не съм особено голям почитател на Инес, но уважавам това, което прави.
Merida, браво на малката, много сте сладки и двете!
Последните три дни се чувствам точно както bob4enka го е описала, не тренирам, ям безумно много макар и хубава храна, като пред МЦ подобаващо и имам необяснимо меланхолично настроение през повечето време. Иска ми се от утре да се стегна и вляза в релси. В началото на лятото всяка година го имам този проклет внезапен спад на сили и динамика в живота като цяло, напълно противоположно състояние сравнение с всички хора около мен. Та ще видя с какво мога да се мотивирам за утре да се опитам да възвърна сили и енергия за тренировка и нормални количества храна.

# 636
Красиви и спортни съфорумки, благодаря ви за прекрасните пожелания. Да ви се връщат!  Hug  bouquet

Мерида, браво на дъщеря ти! Прелестни сте и двете!

Фъстъчке, много добре звучат впечатленията ти от Инес. Дано сестра ѝ успее да ти помогне!

Бобченка, за какво отбиване на номера говориш - 6 км са си супер разстояние, особено като знам, че ги взимаш почти на спринт!  Flutter

И днес продължих с ФБ рунд 4 - ден 24: http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Cardio-Workout-at … Burn-Fat-Fast/ht/

# 637

Loriyn, за половината време, през което ще скачаш на този трамплин, можеш да направиш супер интензивна и много по-ползотворна тренировка. Според мен е безсмислен.

Аз така или иначе си спортувам вкъщи от три години най-редовно по мин. три пъти седмично, като редувам корем, крака и ръце с тренировките на Billy Blanks, Debbie Siebers, Jackie Warner, напоследък с Tracy Effinger. Това, че не пиша в темата не означава, че не го правя или че не съм наясно. Въпросът ми беше конкретно свързан с трамплина, който искам да добавя към останалите тренировки, за да правя интензивно кардио и анти-стрес. Но така или иначе в друг форум има цялата тема по въпроса с много хубави съвети за тренировки върху трамплин. Успех и във вашето спортуване.

# 638
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добавям 100 клека СТ в тоалетната на работа.

Айа отбивка е, защото бяха на пътеката, а там не е като навън, дори не се задъхвам много и дишам през носа, докато като ги бягам навън, влизат много по- добре. Освен това, се поглезих с бягането, вместо да се разбия с един блек джек, например, за 30те минути, които имах.  Tired Ще наваксам, няма да се дам.

Къде из4езна Diva!отдавна не се е разписвала, дано вси4ко е наред.

______Freya_______ аз изпадам в такива състояния, около октомври, когато тук непрестанно вали и се стъмва в 15:30 и знам,4е ме 4ака дългата, гадна зима. Но сега от по4ти месец е слън4ево тук, 4е и плажуваме, излизам в отпуска от едната от работите на 20ти и вси4ко уж трябва да е топ, ама..... 4е и ревах един 4ас на един филм и мъжът ми се филмира, 4е съм забременяла.  Crazy

# 639
Мерида просто сте невероятни и големи сладурани с дъщеря ти  Heart Eyes
Loriyn ти защо се разсърди така. Аз например също не разбрах, че трамплина ще е добавка към вече правещи се тренировки. Може и да си споменавала, но явно и аз съм пропуснала. Не виждам кое те обиди. Нещо ми се върти из главата, че преди време пак беше питала за този трамплин и пак беше реагирала по същия начин. Понеже са малко хората имащи точно този уред в къщи и помня, че никой не ти отговори и тогава. И реакцията ти беше много груба. Съжалявам, но аз съм много злопаметна.  Даже ако не ме мързеше щях да се върна назад и да намеря кога беше питала пак. Съжалявам че не намираш отговор на въпроса си. И аз не намирам често, но не обвинявам никого тук  Wink

Последна редакция: пн, 02 юни 2014, 22:51 от vici75

# 640
Благодаря.  bouquet
ПОжелавам си / Ви  много такива поводи за гордост!  bouquet

# 641
Мерида просто сте невероятни и големи сладурани с дъщеря ти  Heart Eyes
Loriyn ти защо се разсърди така. Аз например също не разбрах, че трамплина ще е добавка към вече правещи се тренировки. Може и да си споменавала, но явно и аз съм пропуснала. Не виждам кое те обиди. Нещо ми се върти из главата, че преди време пак беше питала за този трамплин и пак беше реагирала по същия начин. Понеже са малко хората имащи точно този уред в къщи и помня, че никой не ти отговори и тогава. И реакцията ти беше много груба. Съжалявам, но аз съм много злопаметна.  Даже ако не ме мързеше щях да се върна назад и да намеря кога беше питала пак. Съжалявам че не намираш отговор на въпроса си. И аз не намирам често, но не обвинявам никого тук  Wink

Влизаш в американски форум да питаш- всички ти обясняват.
Питаш в руски форум- всички питат теб.
В български форум питаш- всички ти обясняват колко си прост.

Ами кажи, че не знаеш или че не си тренирал върху трамплин и това е. Естествено, че очаквам да ми отговорят хора, които имат опит в това нещо, а не събирам мнения по принцип и по обща преценка. Какво значение има как тренирам? Човек може да тренира по различни начини, които са ефективни за него. Това е форум, имам питане, влизам питам, но не, все трябва да има някой, който да обяснява, че не може така. Не знам дали е злопаметно или злобарско.

Съжалявам, извинявам се за постта и благодаря за коректните отговори, които все пак получих и тук.

Ами върни и точно искам да намериш какво съм питала и как съм реагирала, защото в момента си насосваш. Да, питах преди около 10 дена и си остана само питането ми, но ти го намери все пак. Явно ви устройва варианта, едни и същи хора с едни и същи тренировки да се придумвате едни други. Изобщо какво ли ми трябваше да ви обяснявам, хайде със здраве  ooooh!

едит: дори мога да ти помогна, ето тук съм питала http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=782440.msg28284758#msg28284758

Последна редакция: пн, 02 юни 2014, 23:14 от Анонимен

# 642
Мерида, толкова сте прекрасни  Peace Усмихнахте ме  Heart Eyes

# 643
Нещо ми се върти из главата, че преди време пак беше питала за този трамплин и пак беше реагирала по същия начин.
Peace
Даже се чудя за какво изобщо обърнахме внимание Wink

# 644
Нека не се караме в темата - някой беше казал, че е най-позитивната тема във форума! Предполагам, че е така. Аз самата следя само тази тема и някоя и друга, която ми попадне.

И имайте предвид, че понякога не можем да усетим тона на отсрещната страна и се заформят недоразумения.

Много ми харесвате всички, следя ви с голям интерес и се възхищавам на всяка една от вас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт