Север-Юг по БТВ-тема 14

• 27 814
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте!

Аз пък едно не мога да разбера: защо Гюней хем твърди, че се е отказал от Джемре, защото Кузей също е влюбен в нея и той му го дължи заради саможертвата му, хем се заяжда с него, че Кузей е признал любовта си? Не мога да я разбера и тази "Кузейска" гордост: може да умирам от любов, но щом брат ми е бил първи - няма да я "погледна" повече   newsm78

# 451
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мацкии! Весел петък!  Hug

По въпроса за темата - не мисля, че трябва да има прекалено много теми. За Перла вече е имало отделна тема, а съдбата й ни е известна. Север-Юг след края на филма ще си крета едва-едва, както се случва с други теми, и накрая съвсем ще изчезне, което е тъжно. Но обединени от един актьор филмите придобиват друг вид.
Но както кажете. С новата тема ще пусна анкета, за да реши мнозинството.
Нямам против да направя две отделни теми, но наистина не виждам смисъл.

И аз мисля, че обединена от нашия любимец тема е най-добрият вариант. Всеки може да си пише за всички негови филми.

# 452

Таралежка, и аз тази гордост не я разбирам, по-скоро закостенели принципи.
Ако някой е гледал Отдаденост, там жената беше първо с малкия  брат, после се жени заголемия, после пак преоткрива любовта си към малкия брат и накрая осъзнава, че голямата й любов е големия брат, от когото са и децата й. И той всичко й прощава, но сценаристите я убиха.
И двамата братя не можеха да се гледат, но постепенно се изгладиха нещата м/у тях.
При турците много драма, много сълзи...

# 453
   Здравейте!  wavey
Много е абитуриентско вече. Божурите са цъфнали.
Петя, няма начин да не стискам палци и за нашия голям и малък абитуриент!
Благодаря за хубавите постове на всички! По списъка – всички, защото понякога и отделно казано изречение, „отваря” очите.
ORS, напълно споделям написаното за Гюней. Неговата деградация, започнала отдавна, има вече много външен израз.
Малко му трябва, за да направи нещо голямо.
За темата: не мога да преценя всички обстоятелства. Аз лично не мога да гледам два сериала едновременно. Много са ми големи обемите. Когато завърши „Кузей Гюней”, тогава бих започнала друг.
Но ще чета в темата, ако има такава за „Перла”. Анкетата ще реши най-добре.
Марги, ще липсваш. Но, където и да си, приятно прекарване.
Хубав ден и до довечера!

# 454
Аз бих искала не само за Къванч и за другите актьори от С/Ю да се пише.
След С/Ю - планове и проекти на КТ и останалите актьори от екипа на филма.
Включването на всички сериали на КТ, ще разводни темата.
но виждам , това е само мое мнение, така че, ще се подчиня на мнозинството.

# 455
И аз мисля, че обединена от нашия любимец тема е най-добрият вариант. Всеки може да си пише за всички негови филми.

Темата за Перла изгуби от липсата на толерантност спрямо различните мнения. Мен ме изритаха още в началото, защото не харесвам Сонгюл. Темата за Двама завинаги съвсем изчезна. Север-Юг, преди да започне по бтв почти се беше загубила. Сравненията на актриси, играли с Къванч, се дамгосват, защото не му било тук мястото. Ако темата е за Къванч, всичко около него няма да е спам, както и партньорките му. Пък и ще спестим ефирно пространство  Laughing
Аз казах мнението си, сега оставям на вас да решите.  Hug

Не знам, както решите. Алиска, разбирам те и теб.  Hug

Здравейте!

Аз пък едно не мога да разбера: защо Гюней хем твърди, че се е отказал от Джемре, защото Кузей също е влюбен в нея и той му го дължи заради саможертвата му, хем се заяжда с него, че Кузей е признал любовта си? Не мога да я разбера и тази "Кузейска" гордост: може да умирам от любов, но щом брат ми е бил първи - няма да я "погледна" повече   newsm78

И аз се чудя за същите неща, пък и какво значи, бил първи като нищо не се е случило освен няколко целувки.  Rolling Eyes

Ваня, те сега спират Север-Юг, така че тук ще останем само няколко човека. Защо да не коментираме Перла? Когато тя приключи, пак ще продължат Север-Юг есента.

# 456
Аз бих искала не само за Къванч и за другите актьори от С/Ю да се пише.
След С/Ю - планове и проекти на КТ и останалите актьори от екипа на филма.
Включването на всички сериали на КТ, ще разводни темата.
но виждам , това е само мое мнение, така че, ще се подчиня на мнозинството.

Според мен това би било добре, защото, ще даде голям диапазон за споделяне докато пишейки само за КГ през летните месеци темата, ще замре по простата причина, че няма да има какво да се обсъжда по тематиката на темата.
Направете името на заглавието така, че да Ви дава възможност за обсъждане на всички актьори от КГ преди, сега и в бъдеще.
Лично аз не бих писала в друга тема за Перла, защото няма да го следя от-до по тв то а само понякога ако го засеча а и не обичам да пиша в много теми.
В края на краищата както решите, ако ли не наесен с песен. Grinning

# 457
Здравейте!

Чиста манипулация от страна Гюней. Добре познава брат си и знае, че Кузей си има принципи, които не би нарушил, като този да не бъде с бившата на брат си. Защо пък не добричкият Гюней да се изкара като още по-добър отстъпвайки гаджето си? Хем заплашва Кузей, че ако посмеят с Джемре да бъдат заедно ще им се стъжни, хем се бие в гърдите, че се е отказал от любовта си заради него. Няма оправия с този.

# 458
Имам и друго предложение и то е да не пипата засега заглавието на темата само за летните месеци но всеки да си пише за когото и каквото си иска-за сериала КГ, за актьорите му когато намери инфо, за Перла, за Киво и въобще за всички актьори. По този начин би могло да се завържат интересни дискусии и темата да е жива през отпускарския сезон.

# 459
Имам и друго предложение и то е да не пипата засега заглавието на темата само за летните месеци но всеки да си пише за когото и каквото си иска-за сериала КГ, за актьорите му когато намери инфо, за Перла, за Киво и въобще за всички актьори. По този начин би могло да се завържат интересни дискусии и темата да е жива през отпускарския сезон.

Е, Наде, това подкрепям с две ръце.

Аз ще гледам Перла , изтървах й началото миналия път, но със сигурност и някои от любимите моменти пак ще си припомня. Към края, според мен, се превърна в типична сапунка и много ме ядосаха. Така че краят със сигурност ще пропусна.

# 460
Да, Наде, това също е интересно предложение. Приемам идеи за заглавие на темата.

# 461
newsm10

Ваня, те сега спират Север-Юг, така че тук ще останем само няколко човека. Защо да не коментираме Перла? Когато тя приключи, пак ще продължат Север-Юг есента.
newsm10

Аз мисля да го направим както казва Надя, пък като свърши КГ здраве да е , ще го мислим Peace

Роминка, ето я моята идея:

"Докато е в почивка Север-юг, ние с Къванч Татлъту пак сме тук"

малко шеговито звучи Wink

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 13:54 от Airra

# 462
  • ... да усещаш мириса на море ...

И аз смятам че по принцип темите, трябва да са аа филмите, а не за актьорите. Няма нищо лошо, когато 1 сериал приключи, да приключи и темате. Ако темата се продължи за "Къванч и колеги, след сериала" това само мултиплицира темите. Така в момента във форума има 2 теми за Енгин Ак. и сериал, и за самия сериал (защото една част са предимно фенове на Енгин, а други на Туба), за Еркан Петеккая и сериал, за Фериха, за Medcezir мисля че има 3, за Халит Ергенч и Великолепния век, и т.н. Нямам претенции за изчерпателност. Още по-лошо става когато темите си съперничат и се карат помежду си или се формират теми по "симпатии". Ако си безпристрастен и искаш да видиш всичко за любимия си актьор, трябва да влезеш в две теми и да прочетеш всичко изписано...
Според мен темата трябва да е за даден сериал, да се коментират героите и актьорите в него и всеки да може да изкаже личното си мнение, без да е заклеймяван за това, стига то да не е обидно. (Ох, последните ми две тези се борят, защото както сега "вървят" две теми за Къванч - за СЮ и за "Курт Сеит..."  #Crazy не знам  newsm78. Ако темата пък е само за актьора, някои се дразнят в прекаленото фаворизиране, за сметка на другите участници, а може и да не го харесват)

# 463
Ами на мен "Перла" не ми харесва, няма какво да й коментирам, но както мнозинството реши...
Не съм голям фен и на Къванч, просто ми харесва филма "Север-Юг".

# 464
Много ми хареса предложението на Айричка: ."Докато е в почивка Север-юг, ние с Къванч Татлъту пак сме тук". Чак ми попремина ядът от "лятната почивка" на сериала.  smile3501 newsm51 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт