Север-Юг по БТВ-тема 14

• 27 827
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Брей този Ферат и майката на Симай използва, и след като вече няма да му е нужна, ще я погуби. Голям изверг е, голям. Добре, че малко му остава.

# 481
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Брей този Ферат и майката на Симай използва, и след като вече няма да му е нужна, ще я погуби. Голям изверг е, голям. Добре, че малко му остава.
Лелче, тъкмо оттатък ВероНИК разправяше как Ферхат с тия очилИ и мязал Вучков.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 482
Здрастииииии ! Липсвах ли ви ? Joy Joy Joy
Алиска  Heart Eyes на работа бях, какво ти празнуване  ooooh!
Ками  Hug ама теб има ли някой образ да не те дразни в този филм, освен Зейнепка ? Joy Joy Joy Joy Тая такава, оная онакава, а Ханданка героиня  smile3555 smile3555
Оооооо, Зизуняк,  Heart Eyes мараба къзлар!

# 483
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здрастииииии ! Липсвах ли ви ? Joy Joy Joy
Алиска  Heart Eyes на работа бях, какво ти празнуване  ooooh!
Ками  Hug ама теб има ли някой образ да не те дразни в този филм, освен Зейнепка ? Joy Joy Joy Joy Тая такава, оная онакава, а Ханданка героиня  smile3555 smile3555
Оооооо, Зизуняк,  Heart Eyes мараба къзлар!

Мераба къз Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug къзлар (мн.ч.)

# 484
Лелче, тъкмо оттатък ВероНИК разправяше как Ферхат с тия очилИ и мязал Вучков.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ха, ха, Joy ще дойда лелче след малко да видя какви ги вършите. Grinning
Липсваш ни Фенче и другите дружки, с които си коментираме по време на сериите също.
Ееееее, поне Ферхатчо, ще го гътнат преди да прекратят временно сериала.

# 485
  • София
Хаха, Ками! Как може да те дразнят  едни от най-свестните  образи в сериала - Джемре, Шереф, че дори и Гюлтен. Laughing
Много ми дожаля и за Джемре, и за Кузей. Ама каквото сам си направиш и другите не могат да ти направят. Докато  се съобразяват с всички егоистични и подли същества около себе си, ще бъдат нещастни.
В интерес на истината, в тази серия и за Баръш ми дожаля. Mr. Green

Комисаря можеше да истави Кузей сам, да си излее мъката на гроба на Али. Плачеше човека, искаше да остане сам, а онзи като Джемрето.Винаги е навсякъде. Разсипаха го този Кузей. smile3516

# 486
Аз съм тука #Silly
ама след толкова емоции не знам какво да кажа Mr. Green
И аз нямам търпение да се гътне тая гад Ф. и да спре тая окупация и тоя страх Mr. Green
Обаче мен пък за Баръш изобщо не ми беше жал. Как й се размина на Джемка не знам ooooh!обаче той я предупреди, че няма мърдане, да си знае мястото Mr. Green

# 487
  • гр.Пловдив
Леле,как ли ще удържи Джемрето атаките на Баръшчо? newsm78

# 488
Леле,как ли ще удържи Джемрето атаките на Баръшчо? newsm78

Ми тя е нашата нИпурочнЪ Станка, кЪ няма да удържи  Crazy Mr. Green

# 489
Добре, къз  hahaha нали ме знаеш, че съм мнооого добра с турския  Joy Joy Joy Joy Joy как пък не прихванах поне малко след толкова гледане на Къванч бей  newsm78 Е, знам 10 на думички, не е без хич  Laughing
Наде  Heart Eyes сега ще си го изкоментираме, джанъм! На мен ми беше мъчно и за двамата ... Кузей горкия не е на този свят, Джемре също ... ама така е, като  прави глупости  ooooh! Не трябваше да се съмнява в любовта на Кузей, не го ли познава ? Ама ... филм да става ... много им е рано още.
Гюней прозря какво гадно същество е Зейнеп и какво цели ... а пък лъже като дърта циганка, па и клюкарка го раздава ...  ooooh! учената европейка, същата махленка като всички  hahaha И е много доволна от себе си , нещастницата  hahaha
Бану се държи с Хандан като с парцал  hahaha нещо не я виждам хич влюбена в Гюней в този епизод  newsm78
Скрит текст:
все си мисля, че ако не беше забременяла, щеше да му бие дузпата и по-рано  newsm78
Тия двете си говорят пред Хандан, все едно нея я няма ... ама тя за тях не е никоя, защо ли се учудвам ?
Много ми беше мъчно за Кузей на гроба на Али .... а пък за комисаря  ooooh! мисля, че този разговор помогна на Кузей. Но се напи като тараба  Joy Joy Joy Шереф казва на Хандан какво почтено същество е синът и, онази простачка вика - само да не ти е в къщата  ooooh! Майка и половина  Mr. Green нямам думи ... Но и за нея ще дойде Видовден ...
Не ми стана мъчно за Баръш, но се радвам, че не е съвсем непочтен, не настоя да вземе своето.
Защо майката на Симай не каза на Кузей за Фърат ... щяха да го хванат, ама тя толкова се страхуваше, че едва ходеше ...
Забравих да кажа, че ми беше мъчно за противника на Кузей  Laughing мноого бой отнесе горкия ...
И сазът вече наистина замина!

# 490
Здравейте!
Много хубав беше епизодът тази вечер.

Брачната стая
Без да иска, с един цитат Баръш върна Джемре към нейн спомен и май изгуби шанса си...
Зейнеп ще е много разочарована да разбере, че нейното венче, с което тя искаше да предаде Джемре на Баръш завинаги, „доведе” Кузей в стаята.

Кузей къде да отиде – разбира се, на гарата.
Големите прозорци с решетки, най-близки до „затвора вътре в него”.
Решетката, през която гледа света и която го разделя от Джемре.
Чу нейния зов: „Кузей”, „видя я” до себе си и тъжен си тръгна...ами, разкошно са го направили.
                          [/b]
В Синанер са истеризирали и – смяна на тактиката: дойде му времето на подправения подпис на Баръш.
Гюней на Зейнеп: той знае защо е дала грешния адрес.
Като добавка Зейнеп получи два „бонуса”:
каза и, че Кузей е искал да спре сватбата;
и
„Зейнеп, ти си опасен човек. Гледаш ме в очите и ме лъжеш.”

Докато Гюлтен се самоубеждава колко правилно е постъпила,
има най-подходящия съгласен с всичко слушател - Хюсеин.

Боксов мач за Кузей
по време на
брачната нощ на Джемре и Баръш.
Светът на грубата мъжка сила и нежността между мъжа и жената.
Поваленият противник на земята и жената върху леглото.
(В точно това противопоставяне има и друго съдържание, но за него друг път.)
Страхотна е Хилял Сарал. Само дето по бтв и тази вечер посочиха като режисьор Мехмет Ада Йозтекин.  
През цялата нощ - моста вместо въпрос:
какво свързва героите в съответните сцени?

На гроба на Али
В дъното на сцената - осветеният мост, показан няколко пъти.
Кузей плаче на гроба.
Първо виждаме краката, после в цял ръст - Шереф. Сякаш „израства” от гробището..
Нов приятел идва на мястото на изгубен приятел.
Идея за безкрайността на приятелството (в сравнение с крайността на кръвната връзка: „Един брат имаш”, „Вие сте братя до края на живота си.”)
Тъжната история на Шереф ще вдъхне надежда на Кузей, че той не е единственият страдащ и най-важното - че ТЯ е жива.
Продължават при Тунджер.
Отпусна се Кузей пред Шереф.

Гюней:
Гюней страда все повече за Джемре („Всичко тепърва започва”), а Хандан все повече се безпокои да не изгуби своя рай.
В думите на Гюней прозвуча желание за отмъщение.

Шереф докара пияния Кузей.
Непоносима Хандан.
Още по-непоносим Гюней, който знае защо Кузей е в това състояние.
Шереф:” Имате прекрасен син. Кузей е много почтено момче.”
На Гюней нищо от казаното от Шереф не му хареса.

Без ПБН, ще имат отделни спални, ще я чака утре сутринта да отиде при него...
Май хубавата част от този брак свърши.

На сутринта Кузей счупи саза. Дано така се освободи от Джемре в сърцето си?
Все пак прибра парчетата.

Започва акцията Фърат – Кузей.
Майката на Симай – връзка между Фърат и Кузей.
Кузей е готов – с  пистолета и тениската с кръвта на Али, която е до сърцето.
Избяга на полицията.

На сутринта:
Синанер – атака срещу Баръш.
Джемре разбра, че Кузей е бил пред гражданското.
Тя е готова да прекрати брака. Баръш ще го защитава.

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 22:08 от vanja@

# 491
# 492
Аз понеже като гледам, не мога да пиша, много съм пропуснала.
Ками, мила, то никой не остана! Кажи поне един, който да става. Joy
Фенче, сега чух в българския вариант, че майката на Симай каза Фърат да освободи братята и. Явно ги е взел заложници.

# 493
Душииици ей ме на и мене в цялата ми прелест! Няма да съм многословна, че напоследък хич не ме отразявате... ама хич!И от Роминка съм по-зле  Joy Joy
Та по същество- поредна много тежка серия. В днешния епизод за пореден път се видя, че каквото сами си направим, никой друг не може! И Джема и Кузей вече съжаляват за взетите решения, ама дет се вика шанс! Ай стига ви толкоз, че няма кой да ме чете  Joy

# 494
Аз понеже като гледам, не мога да пиша, много съм пропуснала.
Ками, мила, то никой не остана! Кажи поне един, който да става. Joy
Фенче, сега чух в българския вариант, че майката на Симай каза Фърат да освободи братята и. Явно ги е взел заложници.

Ясно! Аз сега съм си го върнала и гледам , не съм стигнала още до там. Благодаря!
Много ми хареса разговорът на Кузей и Шереф ... ето, това е истинската любов, такава , каквато я описа Шереф ...
Инче  Heart Eyes недей да дрънкаш щуротии, щото ша та гръмна  #2gunfire Кви са сега тез приказки от теб? Кой не те отразява ? Аз те отразявам, стой тук, че ше те бия  hahaha
Ама Гюней много си е повярвал - какви са тези закани, какво е това нещо ?

Общи условия

Активация на акаунт