Север-Юг по БТВ-тема 14

• 27 985
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Камелке, имаш право да се фукаш, дарлинг! Фантастични са! Толкова тлъсти и кичести сакъзчета рядко могат да се видят! Бравос!

Момичета, прочетох, че КСШ ще продължи и през 2015 г. Къванч и Фара са се съгласили да вземат по 25 хилки вместо по 65, само и само да продължат да го снимат.

Роминка, много ти хубави и на теб чичеците!

Камелке, темата не е в "затишие пред буря" а в затишие поради приспиване Joy Joy След сряда тук ще поопустее, ама няма да се даваме. Joy

Фенче, честит ти абитуриент, мила! сигурна съм, че е най-хубавият, дано да е и най-големият късметлия оттук нататък! (Ку не ти сЪ свиди, мож да пуснеш ина снимчица за малко)

# 556
Момичета, прочетох, че КСШ ще продължи и през 2015 г. Къванч и Фара са се съгласили да вземат по 25 хилки вместо по 65, само и само да продължат да го снимат.

А дано, това би било чудесно. Къде го прочете?

# 557

В темата за лошите момчета.

# 558

newsm78

# 559

newsm78

"Ийт Йозшенер и другите лоши момчета в турското кино"

# 560
Ох, Светле, много съм неинформирана  Rolling Eyes Blush

# 561
Ох, Светле, много съм неинформирана  Rolling Eyes Blush
Аз обичам да ги чета, там винаги има много актуална и интересна информация за турското кино, за сериалите, а и за политически и обществени събития в Турция.

# 562
Аз нямам време за друга тема, освен тази и за ЗП. А за нещата в Тр свекърва ми е най-добрият източник, а и повечето й роднини са си там.  Laughing

# 563
Мараба къзлар! Hug
Кво си праите ? Аз вече се прибрах ...
Светле  Heart Eyes ама естествено, че моето момче беше най-хубавото! Като ми изпратят снимки, ще ви го покажа - същи  Кузейчо - със сини очета с дълги златни мигли - нали прилича на баща си  Laughing На леля сладурчето  Heart Eyes Като беше по-малък му виках Бехлюлчо  hahaha
Нещо да се посмеем
https://www.facebook.com/photo.php?v=671851979537237&set=vb. … ype=2&theater

# 564
Фенче хелоу, страхотно е клипчето Hug

чак към края се усетих , че Киво го дават отдолу Wink Wink Wink
ама колко е хубав като се смее бее Heart Eyes

На Камелка Hug много са й убави китките Peace

Роминка Hug свекърва ти какво казва за КСШ?

# 565
  • Попово

Нищо не разбирах, но като гледах Къванч как се забавлява и на мен ми стана смешно.  hahaha

# 566
Вярно, супер са й китките на Ками. Зелени пръсти!  Heart Eyes

Аирче, за КСШ
Скрит текст:
ние двете със свекърва ми си го гледаме с голямо удоволствие, да не говорим, че без нея не всичко успявам да разбера. Ами на нея й харесва много филма, но смята, че тематиката е далеч от турското общество. Тя обаче е високо образована жена и дълго време е извън Турция. Според нея, тези войни и балове са чужди за зрителя в Тр и там филмът трудно се разбира. За сценария смята, че Еджето е надминала себе си  Laughing

# 567
Роминка Hug

Скрит текст:
и аз така мисля за турците, а и щом и тя го казва Peace. Но за сценария според моето скромно мнение си личи отсъствието на другата дама сценаристка newsm78

# 568
КСШ се продава извън пределите на Турция пък те нека си гледат техните типични драми с домашно насилие и чистене на леща.
Във видеото са подбрани сходни реплики в различни ситуации и все едно говореше едно и също едва ли не през целия сериал. Joy
Моменти, които ни предстоят да видим.

Последна редакция: нд, 25 май 2014, 22:58 от Neidjal

# 569
Именно затова става въпрос под *надмина себе си*, Аирче, защото иначе има скромни възможности  Laughing
Наде, кое видео? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт