Север-Юг по БТВ-тема 14

• 27 817
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро!  wavey
След толкова хубава новина от вчера,
днес ще има още по-хубава!
Светле, стискам палци!
На всички - хубав ден!

# 631
  • Варна
Светленце, fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 632
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ДУбрЮтрУ Hug Hug Hug Hug

Светленце Heart Eyes Hug стискам палци мило, всичко да е ОК! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Малко със закъснение да поздравя Госпожата Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug, че не съм я засичала цяла вечност. Party Party Party Party

# 633
ДУбрЮтрУ Hug Hug Hug Hug

Светленце Heart Eyes Hug стискам палци мило, всичко да е ОК! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Малко със закъснение да поздравя Госпожата Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug, че не съм я засичала цяла вечност. Party Party Party Party

Светле,  Hug! Ти си знаеш !  Praynig Praynig Praynig

Зиз,  Heart Eyes Hug Heart Eyes и ти ми липсваш !  Heart Eyes

# 634
ДУбрЮтрУ Hug Hug Hug Hug

Госпожа, Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug баш ми е драго. Hug

Айдеее, вече е време за кафенца-мафенца....цяла вечност не сме се виждали. Whistling

# 635
ДУбрЮтрУ Hug Hug Hug Hug

Госпожа, Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug баш ми е драго. Hug

Айдеее, вече е време за кафенца-мафенца....цяла вечност не сме се виждали. Whistling

От другата седмица съм в отпуск и непременно ще се видим !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 636
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

# 637
# 638
# 639
Добро утроооо  Hug Hug Hug

Много се радвам, че темичката малко живна, защото последните няколко дни беше позамряла. Simple Smile

Фенче  Hug Алиска  Hug Ванче  Hug Ками  Hug Ваня  Hug Петенце  Hug Зизка  Hug Госпожата  Hug

Светле  Hug и аз ще стискам палци

Страхотна новина за сериала ни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 640
Марче Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 641
Здравейте. Hug
Еййй, ще се отърват от Ферхат най-накрая, Party едно бреме по-малко.

# 642
  • гр.Пловдив
УМИРАМ ОТ КЕФ МИЛИЧКИ newsm68 newsm44 smile3501  261uu  love001

Стархотна новина за сериалчето ни,ако знаете смао как бях овесила нос и ми беше супер тъпо тези дни,но сега като прочетох и се развеселих Hug Hug Hug

А Перла кога започва,да не е стартирала вече? Shocked newsm78

Хубав и усмихнат ден ви желая newsm51 Heart Eyes Heart Eyes

# 643
Ехх, че се радвам и аз! Супер новина! Значи и този четвъртък ще бързам да се прибирам  Mr. Green

# 644
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Момичета, готово, пускайте палците! Бебето се роди живо и здраво, добре са и двете с мама. 3 400 е. Още няма име, не могат да изберат Joy Joy
Забравих май да ви кажа, че се роди на рождения ми ден. (Ама аз бях забравила, че имам рожден ден в суматохата и сутринта снахата ми честити пред родилния дом, пък аз викам "ама аз нямам днеска, имам утре", а тя вика "Имаш, имаш."
Та така: най-хубавият подарък получих днес.
Ще ви черпя довечера, че сега се занимавам с баткото, който направо...луда ме праЙ. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт