Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile

• 348 977
  • 2 406
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, моля препоръчайте ми интересен app за заключен екран.

# 151
Някой използва ли навигатор, който не изисква интернет?

# 152
  • КиТ
MapFactor  Hug

# 153
  • Бургас
Може да ви прозвучи малко смешно или нереално, но докато спя Sleep as agent издава някакъв много странен звук, с който направо ме плаши и се събуждам... Някой сблъсквал ли се е с този проблем?  Thinking Не мога да разбера за какво иде реч...  Confused

Да не би да е някакъв бял шум.

# 154
"Апликация наказва деца, ако не отговарят на обажданията на майките им"(но е платена):
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1312416

# 155
  • София
Инсталирах си нова игра, много интересна, стратегия - Godus, правиш цивилизация, развиваш я...

# 156
Може да ви прозвучи малко смешно или нереално, но докато спя Sleep as agent издава някакъв много странен звук, с който направо ме плаши и се събуждам... Някой сблъсквал ли се е с този проблем?  Thinking Не мога да разбера за какво иде реч...  Confused

Какво значи бял шум... Thinking

# 157

Какво значи бял шум... Thinking
http://bebetomi.com/sleep/

# 158
  • Бургас
Момичета, накой ако може да ми препоръча програма подобна на evernotе web clipper. Повечето, които пробвах запаметява избраното като снимка, а не като текст и снимки.

# 159
  • Germany
Момичета, накой ако може да ми препоръча програма подобна на evernotе web clipper. Повечето, които пробвах запаметява избраното като снимка, а не като текст и снимки.

Аз съм много довола от Keep, но не съм сигурна дали ще ти свърши работа точно за целта. Peace

# 160
Може ли някой да ми прати инсталационен файл(така ли се казва, не знам  Embarassed) на някоя програма за четене на книги. Искам да си я кача на таблета, а на него нямам нет.
А дали мога от телефона да си прехвърлям разни програми на таблета през компютъра?

# 161
Може ли някой да ми прати инсталационен файл(така ли се казва, не знам  Embarassed) на някоя програма за четене на книги. Искам да си я кача на таблета, а на него нямам нет.
А дали мога от телефона да си прехвърлям разни програми на таблета през компютъра?

Не може да нямаш wifi.

# 162
blackisback, имам, но нямам около мен такова място с безплатен нет в момента.

# 163
  • София
За жалост,според мен,след като нямаш никакъв нет,няма как да направиш нещата.
Най-лесното е един бърз безжичен,теглиш си някой райдър от гугъл магазин и четеш.

# 164
Имам ОТГ кабел, мога ли да използвам нета от телефона и как точно става това?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт