Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile

• 348 943
  • 2 406
  •   1
Отговори
# 210
  • sofia
Нищо не се получава, изтрила съм нещо свързано с Гугъл, имам магазина, но не мога да влизам в него- изписва ми- няма връзка, повторен опит. Утре продължавам с опитите, че сега тръгвам на работа. Ако на някой му хрумне нещо, предварително благодаря.

# 211
Има ли хубаво приложение за приходи/разходи/бюджет на български?
Аз ползвам това, доволна съм Peace

# 212
Clean Master  - ако не е тя да съм задръстил отдавна смартфона Wink

Като ми изникнат приложения ще пиша Simple Smile

# 213

Peace подкрепам

# 214
ICQ Messenger - това наскоро май ще набере скорост, защото няма нужда другия човек да има приложението за получава съобщения.
Simple Smile Звучи обещаващо!

Помните ли ICQ на времето - възражда се Wink ?

# 215
FIFA 15 Ultimate Team
това е игричка, но и игрите са приложения.
При това е все по-реален футболен пристрастяващ симулатор.
Simple Smile

# 216
Някой ползвал ли е хубава програма за родителски контрол?  Thinking Плозвала съм KidsPlace, но беше много бъгава. ooooh!

Леле, а до каква степен контрол все пак Simple Smile ?

# 217
Hug Привет! Ползвате ли антивирусни на моб. устройства и какви. Дайте мнения... и ако може да са free  Wink

Ползвам тази https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.security много съм доволна. До сега вируси не е имало, прави си авто проверки всеки ден. Но знам, че работи, понеже я инсталирах на телефона на ММ (много му забиваше и даваше бъгове) още на първото сканиране му засече 2 вируса и една заплаха изчистихме ги и от тогава няма проблеми с бъгове или забиване.

Да страхотна е и аз много я харесвам, мулти-ефективна е!    
CM (Cleanmaster) Security

Щях да пиша за нея, но се радвам че вече си я споменала Simple Smile

# 218

Peace подкрепам

Нали?
Много ми харесва препоръчвам я Simple Smile !

# 219
Много я похвалихте Clean Master - ще взема да я дръпна. Да разбирам, че е хубаво да я има? (С нов телефон съм и още нямам кой знае какви приложения).
Излиза и Ccleaner в търсачката...кое е по-доброто? И двете имат доста положителни коментари.  newsm78

# 220
Много я похвалихте Clean Master - ще взема да я дръпна. Да разбирам, че е хубаво да я има? (С нов телефон съм и още нямам кой знае какви приложения).
Излиза и Ccleaner в търсачката...кое е по-доброто? И двете имат доста положителни коментари.  newsm78

Clean Master освен почистване на диска има антивирусна програма, диспечер на приложенията и ускоряване на RAM. В падащия панел на приложението има и функция фенерче. Можеш да тестваш дали процесора загрява (респ. дали работи добре). Тези са, които ползвам често (да некажа всеки ден). Другия не съм го пробвала и по тази причина изброих този клийнър какво предлага като най-полезни функции.

# 221
  • КиТ
Някой може ли да даде лик към  Waza TV,не мога да го намеря,а искам пак да го инсталирам,никаде не излиза  newsm78

# 222
  • София
Waza мисля, че го спряха, ако не се лъжа...
А за ICQ-то и аз напоследък забелязвам възраждане, което ме радва  Simple Smile Обичах си го преди години, а старата любов ръжда не хваща  Mr. Green

# 223
  • КиТ
Ми понеже на предната страница твърдяха,че върви и аз го търсих,но не го намерих  newsm78

# 224

Clean Master освен почистване на диска има антивирусна програма, диспечер на приложенията и ускоряване на RAM. В падащия панел на приложението има и функция фенерче. Можеш да тестваш дали процесора загрява (респ. дали работи добре). Тези са, които ползвам често (да некажа всеки ден). Другия не съм го пробвала и по тази причина изброих този клийнър какво предлага като най-полезни функции.

Мерси. Вече я дръпнах и сканирах за първи път  Laughing Laughing Изглежда ми много приятна програмка. Само не разбрах тази функция "boots" какво точно прави?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт