Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile

• 348 943
  • 2 406
  •   1
Отговори
# 225
  • sofia
 Върви си програмата, от второто зареждане- първо ти изписва, че има проблем, втори път стартираш и си тръгва. В момента гледам Червения орел по първа.

# 226
  • КиТ
Върви си програмата, от второто зареждане- първо ти изписва, че има проблем, втори път стартираш и си тръгва. В момента гледам Червения орел по първа.

Като вляза в маркета да я търся,въобще не ми излиза с търсачката  newsm78

# 227
  • sofia
Знам, но аз си я имам и си я гледам. Някой по-можещ и разбиращ да помогне. Има начин да се намери в интернет и да се свали и инсталира в таблета, така както ми подадоха линк, от който да сваля плей магазина.

# 228
# 229
  • КиТ
Стана  Crazy   bouquet Обаче преди имаше и филм +,а сега вече я няма  Rolling Eyes

# 230
здравейте,
да попитам има ли някой със Samsung Galaxy Note 3? След последната актуализация на софтуера ми прави страшни проблеми - изключва се и се включва пак сам, забива ми камерата а и други приложения и не знам как да го оправя. Ще се радвам да помогнете  Simple Smile

# 231
  • София, България
По принцип въпросът ти е за тук.

Иначе пробвай да върнеш фабрични настройки. Винаги след актуализация е хубаво да се връщат фабрични настройки. Но преди това си качи снимки, музика, контакти и всякакви важни неща на компютъра, защото всичко ще се изтрие  Peace

# 232
Благодаря за отговора, извинявам се че не съм писала където трябва.
За да съм по темата ще посоча някои приложения които аз харесвам и ползвам  - DailyBg - статии от вестници, WPS Office - докумети  - Word, PPT, Xls, Pdf, Txt и др., Flashlight -фенер, Cinexio - програмата на кината, Aldiko и FBReader- четци за книги, Night Clock, Deezer-страхотно приложение за музика с над 20000 изпълнителя - за който желае се заплаща по 6 евро на месец но пък си заслужава - аз лично много го ползвам. За сега това от мен. Има и други приложения които ползвам и харесвам но по нататък за тях Simple Smile

# 233
  • Karlovo
Моля препоръчайте ми календар с възможност за нагласяне на аларма след период от време. Пробвах на календара ,който си е в телефона ,но няма аларма .

# 234
  • София
Аз ползвам този
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.withouthat.acalendar
доволна съм.
И да ви препоръчам хубава аларма.
https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.bitspin.timely
Има много нежни мелодии,които ще ви събудят перфектно.

# 235
  • София
Слив, инсталирах си този календар, благодаря, че го препоръча  Hug

Аз се чудя нещо за Clean Master-а - възможно ли е през ден да чистя джънк-файлове от телефона и все да има какво да се чисти и то от порядъка на по 500-600 МБ?  newsm78
Нещо много ми се вижда...  newsm78

# 236

Офлайн ли е календарът? Свързан ли е с Гугъл календар и иска ли синхронизиране/поне еднократно/?

# 237

Аз се чудя нещо за Clean Master-а - възможно ли е през ден да чистя джънк-файлове от телефона и все да има какво да се чисти и то от порядъка на по 500-600 МБ?  newsm78
Нещо много ми се вижда...  newsm78

Ако цъкваш на почисти ненужните, там, автоматично се освобождава и рам и тези 100тици МВ са сбор, ако се загледаш, след като ти покаже колко имаш да чистиш, ще установиш, че файловете са само няколко МВ, а понякога нямат и 1 МВ. Поне при мен е така  Wink

# 238
  • София
Бубче,не мога на 100% процента да съм сигурна дали има синхронизация.
Мисля,че да,защото бях си записвала някакви неща в системния календар и те автоматично се прехвърлиха в новия.
Пробвай и виж Wink
Миж,аз периодично се персонализирам Hug
Инсталирам,тествам и трия ако не ми допадне нещо.Така онзи ден си инсталирах една аларма,ама толкова забавна,че не можах да я изключа и събудих цялата къща в 7 сутринта.
Който се интересува ето я
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.malangstudio.alarmmon
и подчертавам,че е много забавна,но по-добре я пробвайте,когато не бързате за работа Hug

# 239
Бубче,не мога на 100% процента да съм сигурна дали има синхронизация.
Мисля,че да,защото бях си записвала някакви неща в системния календар и те автоматично се прехвърлиха в новия.
Пробвай и виж Wink

Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт