Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile

• 346 319
  • 2 406
  •   2
Отговори
# 450
Да попитам има ли приложение на бг-мама че не откривам...може да е под друго име...

# 451
  • о`майна лунна нощ е
Отделно приложение не ми е известно. Има мобилна версия на сайта и аз си я ползвам на телефона. Поорязана е спрямо пълната, но за четене и писане по форумите е идеална.

# 452
  • София
Да попитам има ли приложение на бг-мама че не откривам...може да е под друго име...
Приложение няма. Използвайте мобилната версия - http://m.bg-mamma.com

# 453
Ако пък все пак държиш на отделно приложение за форум/и най-популярно и използвано е Tapatalk

# 454
  • Перник
Здравейте, можете ли да препоръчате клавиатура с БДС Simple Smile

# 455
  • Italia
Здравейте, можете ли да препоръчате клавиатура с БДС Simple Smile
Аз ползвам Touchpal, защото е много лесна и удобна, можеш само да приплъзнеш пръст върху буквите и изписва думата. Има и БДС, безплатна е

# 456
  • Перник
Точно нея ползвах, но смених телефона и сега не мога да я открия в Гугъл плей  Rolling Eyes

# 457
има ли такова и за уиндоус?

# 458
  • Бургас
Момичета, моля за помощ. Някой може ли да ми каже как се нарича това приложение за водене на дневник. Мисля, че е за iOS.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 12:01 от Irene Adler

# 459
  • Deutschland
Препоръчайте свястно приложение за прогнозата за времето, моля. Изпробвах някои от препоръчаните тук, но се обновяват само през wifi, не намират местоположнието ми и т.н Използвам само мобилни данни и ако не го обновя ръчно, си стои в едно положение постоянно. Днес грее слънце, то показва гръмотевични бури. Фабричното пък е пълна трагедия:(

# 460
  • София
В момента съм с това
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.exovoid.weather.app
пробвай.Може да ти хареса  Hug

# 461
# 462
  • София
И него ползвах известно време.Исках нещо с превод на български.

# 463
# 464
  • Deutschland

Не съм го пробвала, но сега ще го инсталирам. Изглежда обещаващо и с добър дизайн. Благодаря на всички за предложенията Peace

Общи условия

Активация на акаунт