Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile

• 346 305
  • 2 406
  •   1
Отговори
# 465
А нещо пак за прогноза за времето, но без часовник да се сещате? Rolling Eyes

# 466
  • София
От много време ползвам това https://play.google.com/store/apps/details?id=com.accuweather.android
Никога не съм имала проблеми с отчитането на местоположението, презареждането през 3G или wifi.
А нещо пак за прогноза за времето, но без часовник да се сещате? Rolling Eyes
На пръв поглед това
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handmark.expressweather

# 467
  • София
Яхуто има настройки през вифи или 3G да работи или и двете. И страхотни пейзажи от фликр.

# 468
Препоръчайте свястно приложение за прогнозата за времето, моля. Изпробвах някои от препоръчаните тук, но се обновяват само през wifi, не намират местоположнието ми и т.н Използвам само мобилни данни и ако не го обновя ръчно, си стои в едно положение постоянно. Днес грее слънце, то показва гръмотевични бури. Фабричното пък е пълна трагедия:(

Аз съм доволна от AccuWeather.  Вградено е, но е добро и с връзки към сайта. Има и почасови прогнози за отделните дни.

# 469
  • София
Предложете приложения за:
- разпознаване на песен
- самоснимачка - през определен интервал, n-брой снимки.
- task manager
- карта на София (с градския транспорт)
- имаше ли специално приложение за графика с gps на градския транспорт или това от сайта е само?

# 470
Shazam за разпознаване на песен и Софспирка за градски транспорт.

# 471
  • София
Софбус 24 за градския транспорт ползвам аз. Има опция за добавяне на любими спирки, също показва снимка от спирката.

# 472
  • София
Софбус 24 за градския транспорт ползвам аз. Има опция за добавяне на любими спирки, също показва снимка от спирката.

В сайта има на "Виртуални табла" ми харесва, че може да отвориш карта и къде точно се намира спирката.

Освен през Google Store - може ли по старомодния начин да се свалят/качват приложения и откъде ги сваляте?

# 473
  • 1st floor
Съфорумка преди време предложи приложението на Мтел за градски транспрот - изключително съм доволна.  Peace

Аз искам да попитам нещо странично. Ако на телефонът е пуснат мобилният интернет заедно с WiFi, към кое се свързва? newsm78

# 474
Зависи от натройките, при мен автоматично се свързва с WIFI  Peace

# 475
Как се казва приложението за промяна на снимки в pdf файл , но за айфон?
Спешно ми трябва

# 476
  • 1st floor
Зависи от натройките, при мен автоматично се свързва с WIFI  Peace
Благодаря!   bouquet  А от къде да го настроя и при мен да е от WiFi, защото мобилният ми е ограничен? Със Самсунг Коре Дуо съм.

# 477
 Ползвам HTC, настройки-> безжични връзки и мрежи-> мобилна мрежа, има опция "спящ режим при наличие на WiFi свързване". Щом твоят е ограничен май няма да се получи, защото когато не открива отворена мрежа директно се включва мобилният интернет и дори да не сърфираш се хабят мегабайти  Peace

# 478
  • ... рееща се.
Момичета, моля за помощ. Някой може ли да ми каже как се нарича това приложение за водене на дневник. Мисля, че е за iOS.

Скрит текст:

Organizer HD е приложението, имай предвид, че е само за iPad. Simple Smile

# 479
  • 1st floor
Ползвам HTC, настройки-> безжични връзки и мрежи-> мобилна мрежа, има опция "спящ режим при наличие на WiFi свързване". Щом твоят е ограничен май няма да се получи, защото когато не открива отворена мрежа директно се включва мобилният интернет и дори да не сърфираш се хабят мегабайти  Peace
Благодаря, ще пробвам! Peace

Общи условия

Активация на акаунт