Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile

• 346 293
  • 2 406
  •   1
Отговори
# 2 370
  • София
Аз пък още не съм срещнал мобилно приложение без което не мога. Освен разбира се операционната система на смартфона.

# 2 371
Аз пък още не съм срещнал мобилно приложение без което не мога. Освен разбира се операционната система на смартфона.
Без много неща можем, но животът ни е по-лесен с тях.

# 2 372
  • София
Без много неща можем, но животът ни е по-лесен с тях.
Лятото казах на ММ, че ще си купя телефон с копчета... "Ама за какво ти е???"
И майка ми преди 10г държеше в ръка смартфон, но казваше, че ние робуваме на телефоните си и те по принцип трябвали да се използват само за телефония, а не за забавление.
Аз преди 10г по памет въртях 12-15 цифрен номер на телефон, но сега не си правя труда да помня. Зная само телефоните на ММ и децата + моя естествено Simple Smile А ММ понякога забравя неговия.
Слушалки, телефон, ридър - и ми е чудно.

# 2 373
паметта се тренира
намерете й занимание

# 2 374
Операционната система не е приложение.

# 2 375
  • София
Ахахахаа ми вероятно не мога без P tracker-а си и приложението за ваучерите тъй като ежеднвено пазарувам и ми е удобно да знам с колко разполагам.

# 2 376
Като стана дума за тракери - използвам "Parcels" и съм доволна.
Още като пазарувах повечко от Алиекспрес ми го препоръчаха, та до ден днешен го използвам. Въвежда се номера на тракинга, независимо от сайта, и то проследява всичко. Разбира се, има особености, понякога не  засича всичко, когато е извън България. Като цяло е доста удобно, когато имаш повечко пратки от различни места и искаш да следиш.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brightstripe.parcels

# 2 377
Google Maps, Facebook, Revolut, NewsSQ, Waze, Weather

# 2 378
  • София
Здравейте, добри хора 😊
Вмъквам се в темата с молба да споделите от кой родителски контрол сте доволни (платен или безплатен...няма значение)? Изчетох доста, но се обърках съвсем. Имам една госпожица, която скоро става на 12 и ми се иска да знам какво прави на телефона.
Благодаря предварително!

# 2 379
  • Пловдив
Откакто децата са със смартфони, ползваме Family Link. Преди това съм ползвала и безплатната версия на Find my kids, но определено, според мен, Family Link е доста по юзър френдли Simple Smile

# 2 380
Аз също препоръчвам Family Link. Много е удобно, лесно за използване. Виждаш всичко, дори търсенията в интернет, можеш да забраниш по категории съдържанието в Google play, одобряваш всичко през твоето приложение, можеш да сложиш и лимит за време, както и да заключиш телефона, когато решиш.

# 2 381
Аз също препоръчвам Family Link. Много е удобно, лесно за използване. Виждаш всичко, дори търсенията в интернет, можеш да забраниш по категории съдържанието в Google play, одобряваш всичко през твоето приложение, можеш да сложиш и лимит за време, както и да заключиш телефона, когато решиш.

А хлапето не може ли да го деинсталира?

# 2 382
^^^ Моят син на 11 год се беше почувствал ограничен от Family Link  и беше ровил из нета докато намери начин да го овъррайдне. Не помня как, но добре помня, че баща му беше бесен.

# 2 383
Family Link и от мен, доволна съм. Адекватно е, локацията също с точност я показва, а на мен това ми е важно. Засега няма проблем, не е особено доволна, когато ѝ заключвам телефона дистанционно, но това е положението - винаги е с причина. Grinning

# 2 384
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
😁Моята хубавица на почти 14г.е с три проследяващи приложения - Фемили, Find my kids и Life 360.Доволна съм от всички, но с приоритет е Фемилито, че може да и въня и при изключен звук. Хич не е щастлива на ограниченията, но това е положението. 😁

Общи условия

Активация на акаунт