AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 723
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
ТТА Always  бе много търсен сред моите познати, свеж аромат, пролет- лято. Дано са го запазили такъв, какъвто беше.
Благодаря,че му се чудя дали да си го взема newsm78  bouquet,а не обичам тежки аромати.

# 301
  • Стара Загора
Всичко друго може, но не и тежък аромат. Един от най-хубавите парфюми на Ейвънци е.

# 302
Всичко друго може, но не и тежък аромат. Един от най-хубавите парфюми на Ейвънци е.
Да,разбрах нали точно за това питам какъв аромат е,защото не обичам тежки аромати.Надявам се да ми хареса,гледам,че има ароматна страничка но това като му дойде времето. Joy  bouquet

# 303
Здравейте момичета,
Искам да ви питам за новата рокля (розовата) какво мислите, хубаво ли мирише? И Femme и Sensual какво мислите? Благодаря ви предварително! Simple Smile)

# 304
Femme  ми е любим, харесвам и Розова рокля. Сеншуъл при мен се оказа нетраен , а и вече не ми допада.

# 305
Здравейте момичета,
Искам да ви питам за новата рокля (розовата) какво мислите, хубаво ли мирише? И Femme и Sensual какво мислите? Благодаря ви предварително! Simple Smile)
Взех си Femme  oще когато излезе.Доволна съм,траен е а с лосиона е още по хубав.Между него и Sensual избирам него.

# 306
Здравейте,

Днес си получих Little Red Dress. Страхотен е. Не съм ползвала много техни аромати и се зачудих дали са си техни оригинални разработки, или са наподобяващи аромати на някоя парфюмерийна/модна къща?  newsm78

# 307
Повечето дамски и мъжки аромати, не казвам 100 %, защото не сме ползвали абсолютно всички, са много близки до известни марки.

# 308
Напоследък с доста хубави нещица се сдобих на Avon - няколко аромата и някой нещица от бялата козметика.
Пуснах ревю на този спрей, който обожавам вече!  Embarassed

# 309
И аз го чакам моя "Citrus Burst".
Много ми харесва и спрея с боровинка и орхидея. Леко ми киселее на мирис.

# 310
  • Стара Загора
Снимки на 2 цвята от новите червила

http://emejdz.blogspot.com/2014/07/szminka-avon-ultra-color-bold-coral.html

И на всички от мостри
http://myszolec.blogspot.com/2014/07/wszystkie-15-kolorow-najnowszej-szminki.html

# 311
Момичета, кой от заздравителите за нокти ще ми препоръчате?
Преди време ползвах Mineral Fix-ера, но беше някакъв ужас - не се сваляше с нищо от ноктите и оставяше един оранжавеещ цвят. Та търся нещо , което да не оцветява ноктите, но не знам към кое да се ориентирам...

# 312
  • Варна
Струва ми се, че ще ми допадне парфюмът Малката Бяла Рокля, но ми се иска да го намеря на по-ниска цена, може и не нов. Някой от Варна да предлага такъв?

И за часовниците на Avon да питам: като цяло сполучливи ли са?

# 313
Малката бяла рокля е един от любимите ми аромати ...обужавам го ,малко е скъпичък ,за това го използвам само за по специални моменти  Laughing
А часовниците ...имам един вече 1 година и нещо ме кара...каишката се беше разлепила,ама я залепих ...иначе съм доволна.да не го казвам на лош час

# 314
Струва ми се, че ще ми допадне парфюмът Малката Бяла Рокля, но ми се иска да го намеря на по-ниска цена, може и не нов. Някой от Варна да предлага такъв?

И за часовниците на Avon да питам: като цяло сполучливи ли са?
Моята братовчедка е луда на тема часовници.Има 7-8 вида от AVON ,някои от тях от преди 2 години и е много доволна.Все пак имат и гаранция Naughty

Общи условия

Активация на акаунт