AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 586
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Пяна за вана ползвам най вече за течен сапун или добавям за аромат във водата за почистване на подовете. Имала съм почти всички, най ми харесва смокинята, розата ще я взема в следващата/15/ кам-я заедно с душ-гела с Акай бери. Като ми се натрупат повечко отворени душ-гелове, веднага препращам към диспенсъра за сапун.
Някой да е тествал новия червен Инкандесенс от бутилка? От мостра  ми хареса, но не зная дали е траен...

# 481
Здравейте!
Някой ползвал ли е фон дьо тена на Avon - Color trend? Мислех да си го поръчам, но четох някъде, че бил много гъст и трудно се разнасял, а моята кожа е проблемна и чувствителна и искам да е лек и лесно да се разнася.

А какво мислите са този, някой ако е ползвал моля да сподели  http://static1.framar.bg/product/rimelstay-matte-103.jpg
Вторият не го взимай! Чуждестранните блогове бяха пълни с негативи за него.

# 482
Na Avon Успокояващият ФДТ SPF15 е хубав, в след.кампания е на цена 7,90 + мостра на парфюм.  Не слагай мазен крем под него, самият ФДТ е хидратиращ и омазняващ.

# 483
  • Варна
Благодаря за отговорите момичета!   bouquet

# 484
Аз от основата за сенки не съм доволна,значи иначе и без това устойчивите сенки държи цял ден,но когато реших да я използвам с едни прахообразни сенки и сенките на голден роуз които при мен без основа просто докато ги слагаш се посипват обилно по бузите, а това което си нанесъл изчезва или се събира в гънките, та с основата избегнах само посипването по бузите иначе сисе събираха след 2-3 часа пак в гънките.Докато на Арт деко кутийката пак същата като на Ейвън върши чудеса,дори и най-сухите сенки си стоят цял ден.Момичета знаете ли дали скоро пак ще се появи зимният крем  душ гел Cocoon че от тези с настъпването на есента започна много да ме сърби тялото след баня и минава известно време докато крема за тяло помогне,много е неприятно.

# 485
Момичета знаете ли дали скоро пак ще се появи зимният крем  душ гел Cocoon

Не го виждам за ега до К16 влк.
Има обаче доста други душкремове предлагани в момента.
Двата отпред и новия който ще взлел от следващата кампания

# 486
  • София
Получих очната линия Mega Effects. Вече няколко дни си я ползвам и съм много доволна. Цветът е наситено черен, точно какъвто се надявах да бъде. До преди не бях използвала очна линия с такъв писец и първите 2 пъти като си слагах ми се стори много неудобна за ползване, но после просто свикнах. Сега даже само с един размах си правя цялата линия на окото (а преди се налагаше по 2-3 за да стане както искам ;д )
Ползвам я с база отдолу и издържа до 10 часа. (а може и още, но досега не се е налагало да я държа повече)

# 487
поствам инфото и тук за тези които биха искали да знаят:

спортен сутиен и аксесуар за телефон при спортуване.
Оценката на дъщеря ми е отличен и като функционалност и като изработка. Тя е слабичка но с пищен бюст, а хубавият сутиен значи много когато спортуваш. Държача за телефон позволява работа с Тач скриин телефон през нейлоновото прозорче. Моята оценка е отличен за цената при това качество.

Цитат на: _link=topic=793131.msg29262620#msg29262620 date=1413645529
М размер ли си й взела? Отговарят ли си размерите?

Обиколката й е 87 см и й взех М. На нея й пасна точно , тя е ръст 165/55 кг.
Опитах го и аз но аз съм 181/67 и с обиколка 84. На мен ми беше малък. По-скоро къс и заради разпъването го усещах като малък. Излиза, че ако искам да си взема трябва да си взема Л с обиколка над 94.

Искам да кажа, че те го дават отговарящ на еди си каква обиколка, но трябва да се отчита и ръста.

# 488
Рени, можеш ли да покажеш държача за телефон?   bouquet

# 489
Рени, можеш ли да покажеш държача за телефон?   bouquet

Всикчи снимки са тук на този линк

https://plus.google.com/u/0/photos/112755161844152358349/albums/ … 68829350451197761

# 490
# 491
да кажа само че е от неопренова материя.
Има разпробити отвори отгоре и отдолу за кабел на слушалаки според модела телефон.
Прилича много на тези които сега масово виждам сред дамите тичащи с градината или във фитенс залата. Гледахме по сайтове и магазини подобни но поне двойно по скъпи и черни. На дъщеря ми й хареса че е розов така че това ми притеснение отпадна.

# 492
  • В къЩи.
Как ползвате основата за сенки?

Никога не съм ползвала,а по принцип слагам ФДТ и под очите и на клепачите...да я слагам върху ФДТ или около очите да ползвам само основата?  newsm78

# 493
Как ползвате основата за сенки?

Никога не съм ползвала,а по принцип слагам ФДТ и под очите и на клепачите...да я слагам върху ФДТ или около очите да ползвам само основата?  newsm78
около, над и под очите не слагай никога ФДТ. Там се слага само коректор. Иначе за базата - слагаш върху клепачите и отгоре нанасяш сенките.

# 494
  • В къЩи.
Не знаех,че не се слага ФДТ около очите... препоръчайте ми коректор?

Благодаря за отговора.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт