AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 569
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
О, далеч съм от мисълта, че това е грешно или го отричам. Споделих това от гледна точка на тенденциите , а и коректорът е направен точно за това, той е отделен тип продукт, който е създаден само за околоочната зона и/или несъвършенствата. Но в крайна сметка е факт, че всеки трябва да прави това, с което се чувства добре.  Peace
И докато сме на темата - кореторък на Avon, който пуснаха (течния) наскоро, не ми харесва изобщо. Доста оранжавее, а и няма добро покритие.

# 511
В К 15 моливите са намалени. Днес клиентка ме попита има ли светлосин молив и доста се замислих. Аз поне не се сещам. Подскажете, ако някой е ползвал светлосин ейвънски.

# 512
  • Стара Загора
В К 15 моливите са намалени. Днес клиентка ме попита има ли светлосин молив и доста се замислих. Аз поне не се сещам. Подскажете, ако някой е ползвал светлосин ейвънски.

Освен за Aqua Shock от летните цветове, които пуснаха, не се сещам за друг. Ако иска обаче небесносин, то да потърси при Импала и Голдън Роуз.
От време на време се появяват и от Колор Тренд, но не съм доволна от тях лично аз. Размазват ми се и се чупят много при остренето.

# 513
Ивче,благодаря ти. Колор тренд моливите не ги харесвам, но май и от тях няма толкова светло.

# 514
имаше от дебелите моливи преди мнооого години. имаше много красиви нюанси- светло синьо, светло зелено, светло меко розово. Бяха ми любими. После не знам защо запонаха да ги правят в някакви странни цветове- черно, тъмно кафяво, лилаво, кремаво - все неприложими за мен.

# 515
имаше от дебелите моливи преди мнооого години. имаше много красиви нюанси- светло синьо, светло зелено, светло меко розово. Бяха ми любими. После не знам защо запонаха да ги правят в някакви странни цветове- черно, тъмно кафяво, лилаво, кремаво - все неприложими за мен.

Мисля, че и аз си ги спомням Laughing Имах нещо като тюркоазено и лилаво-розовко smile3502
А имаше и едни цветни спирали Simple Smile и те бяха много сладки

# 516
при непоискана или непотърсена поръчка на Avon какво следва,връщат ли се поръчаните продукти как и на кого и има ли някаква глоба?

# 517
при непоискана или непотърсена поръчка на Avon какво следва,връщат ли се поръчаните продукти как и на кого и има ли някаква глоба?

За темата за представители е върпоса.Ето за тук

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=805911.30

# 518
Изпробвах вече пяната "Романтична роза"-ухае страхотно, измива добре и не ми дразни на кожата. Супер е доволна съм. Имам и новата индийска серия спа-след като я използвам повече време ще споделя и за нея.  Simple Smile

# 519
Извинявам се за грешката си

# 520
# 521
  • Sunshine state
Здравейте,дами!   bouquet
Отдавна не съм се разписвала,но все така си ползвам продуктите на Ейвън,от които съм доволна. Сега пробвах и нещо ново за мен-двойният крем на Anew Clinical за околоочен контур,но убийте ме,не знам кое от него за коя част на окото е-за горната ли,или за долната.  Embarassed Изхвърлих капачето м/у опаковката и капачката и упътването по навик и се обърках.  ooooh!
Сега чакам доставка на любимия Трезел и на новия крем за крака с макадамия.  Heart Eyes

# 522
Здравейте,дами!   bouquet
Отдавна не съм се разписвала,но все така си ползвам продуктите на Ейвън,от които съм доволна. Сега пробвах и нещо ново за мен-двойният крем на Anew Clinical за околоочен контур,но убийте ме,не знам кое от него за коя част на окото е-за горната ли,или за долната.  Embarassed Изхвърлих капачето м/у опаковката и капачката и упътването по навик и се обърках.  ooooh!

Гелчето с телесен цвят за клепача, а кремчето с бял цвят за зоната "пачи крак"

# 523
  • Sunshine state
Благодаря ти,Ре!   bouquet Аз си мислех,че е обратното..  Whistling  ooooh!

# 524
Рени   bouquet

Момичета, имам спомени, че хвалехте преди време едно кремче от Планет спа, това ли беше и добра ли е цената му в момента?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт