AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 650
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Днес ми пристигна плажната хавлия...въобще не останах очарована,даже хич ... Confused

# 76
zdraveite ot izvestno vreme vijdam edin nov produkt na avon mus za obem i kudrici,molq koito go e polzval da spodeli mnenie.iska mi se da go porucham no ne moga da razbera kato kakav produkt tochno se izpolzva,dali bi mogul da zameni pqnata za kosa?

# 77
Днес ми пристигна плажната хавлия...въобще не останах очарована,даже хич ... Confused

Имам предположение че е ужасно тънък и лигав памук.

# 78

Имам предположение че е ужасно тънък и лигав памук.
Ами все едно е от онея хавлийки,които ги продават малцинството на пазара,само където не е с грозни картинки  Confused

# 79
  • Стара Загора
Аз най-накрая си намерих достоен заместник на крема за ръце с лавандула и лайка от преди години, Тъкмо писах ревю за това ново кремче от Нейчърълс серията и съм повече от доволна!  Embarassed  bouquet Peace

И аз днес си взех моя. Хубав е наистина. Не оставя мазен филм, но и не попива абсолютно - все едно не си ползвал крем изобщо. Аромата за мен е повече на лотос. Wink
Гъстичък и се нанася лесно и приятно.

Получих си и новата ТВ Dynamic Fresh - приятно изненадана съм. Много лек и ненатрапчив свеж цитрусов аромат, който спокойно може да мине за дамски. Нищо спиртно, за 2 минути се развива и не дразни. Пръснах мъничко на китката около 19 часа и още се усеща леко. При добро напръскване вероятно ще ме изкара 5 часа поне. Peace

И обеците 7 броя от листовката (онези нещо си Tides) с морските фигурки взех. Симпатични и нежни са, но 15 лв не бих казала, че заслужават. Иначе не са нефелни откъм изработка и капака на кутийката е хубав, в блестящ тюркоазен цвят. Heart Eyes

# 80
  • Варна
_re_ge  благодаря  за информацията.

В карайна сметка реших да поръчам гланца от 71 стр.,също реших и тоалетната вода  Summer Sunrise да поръчам ,искам нещо свежо ,дано ми хареса.
Получих си и аз нещата ,гланца е супер,харесва ми.

Парфюма - изобщо не е това ,което съм  си представила ,според миризмата на страничката ,и хич не ми е свеж и лек ,пореден парфюм на Avon ,който няма да ползвам .Имам чувството ,че една и съща основа имат всичките им парфюми. Sad

# 81
Аз не съм ползвала парфюми на Ейвън (с изключение на един много отдавна, няма го вече в брошурите) точно защото всичките миришат еднакво и композицията им не ми харесва как се разгъва.

# 82
Аз не съм ползвала парфюми на Ейвън (с изключение на един много отдавна, няма го вече в брошурите) точно защото всичките миришат еднакво и композицията им не ми харесва как се разгъва.
Не съм съгласна с това обобщаване. За мен има хубави и нееднакво миришещи аромати - наистина парфюми./Перлите не са сходни с Ерве Леже Интриг или с Фар Ауейя, примерно./
Тоалетните води от по 7 или 9 лв. и парфюмите  от по 45-65 лв. не мога да ги приравня.
Вие сте си взела тоалетна вода, която аз в по-предна к-я взех за 5 лв., за тези пари си струва и ми допада, без да я смятам за нещо особено и без да очаквам да ми върши работата на марков парфюм. Peace

# 83
  • Варна
Не съм съгласна с това обобщаване. За мен има хубави и нееднакво миришещи аромати - наистина парфюми./Перлите не са сходни с Ерве Леже Интриг или с Фар Ауейя, примерно./
Тоалетните води от по 7 или 9 лв. и парфюмите  от по 45-65 лв. не мога да ги приравня.
Вие сте си взела тоалетна вода, която аз в по-предна к-я взех за 5 лв., за тези пари си струва и ми допада, без да я смятам за нещо особено и без да очаквам да ми върши работата на марков парфюм. Peace

За мен няма значение колко струва парфюма/тоал.вода,исках да е свеж и лек ,както беше на ароматизираната страничка,не ме интересуваше и дали е траен.

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 16:03 от Velina_p

# 84
  • София
Лака с гел-ефекта си е най-обикновен лак,нищо по-особено...дано поне да е траен...

# 85
За мен няма значение колко струва парфюама/тоал.вода,исках да е свеж и лек ,както беше на ароматизираата страничка,не ме интересуваше и дали е траен.

Имате представител, поръчайте си мостри. Има мостри за всички аромати предлагани от ейвън с изключение на един два.Само с мостра ще разберете дали ще се сприятелите с аромата или не, а ароматизираната страничка често се различава - все пак съчетавате Тв и парфюма при нанасяне с естествения аромат на кожата ви, няма как да не се получи изкривяване. Освен това как ще стане разгръщане на пирамидата от ароматизирана страничка.

Смятам че ароматизираните страници на ейвън не могат да са оринентир и обосновка че всички парфюми на ейвън миришат еднакво. За да стигнете до подобно заключение трябва да сте измирисали и опитали предлаганите от тях аромати които така като гледам от каталозите клонят към 50, а като добавя и тези които са сезонни и след година ги махат списъка нараства драстично.  Цената също не е определяща. и нека не се убеждаваме че тези които харесват някои ейвъснки аромат не ползват други. Аз мога да си позволя всякакви аромати , ползвам и оригинали и реплики , активно изпозлвам сменям експериментирам на всякакви цени и всякави марки но има ейвънски такива които бих повторила и потретила. Така че нека не слагаме етикети.

# 86
Лака с гел-ефекта си е най-обикновен лак,нищо по-особено...дано поне да е траен...

Взех си 4 лака, но съм пробвала само един от тях. Хареса ми как стои, цветът е Glimmer и  с топ лак издържа повече от седмица. Има хубав блясък.  Има добра покривност и с едно нанасяне. Аз много го харесах, затова си взех и два от червените нюанси и един син

Относно парфюмите на моята кожа не съм попадала на нетраен парфюм от Ейвън. Само имам определено любими и цената не е определяща. Passion dance например е сравнително евтин аромат, а е траен и се разтваря уникално.

# 87
  • София, Западен парк
За мен няма значение колко струва парфюма/тоал.вода,исках да е свеж и лек ,както беше на ароматизираната страничка,не ме интересуваше и дали е траен.
Да споделя и моя скромен опит: Съмър уайт сънрайз никак не е лек, само свеж. Лек е Съмър уайт сънсет. За мен разликата е огромна. Сънрайз ми е тежък и сладникав, сънсет - летен, лек и свеж. Харесват ми и Фърги Фреш, ТТА Амор, Сити Ръш и Спотлайт. Харесвам и почти всички останали, но не са за мен. Даже Ерве Леже Фам, колкото и да ми харесва, ми е силен. Класацията води Сити Ръш /може би е и най-харесвания парфюм на Ейвън/.

# 88
Пробвахте ли комплекта за обем с колаген, какви са ви отзивите?
Ивче, имам някакъв спомен, че беше взимала, пробва ли ги?

# 89
Лилавият Съмър или новия Персийв ще ми препоръчате?

Общи условия

Активация на акаунт