AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 698
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Имам два "гел-лака" и по нищо не се различават от всеки един лак!Определям ги като най-обикновени лакове.

# 331
аз мога да ''похваля'' бързо съхнещите за 60 сек. - никва работа не  правят.Не съхнат за 10 мин. като ли за 60 сек.  #2gunfire

# 332
аз мога да ''похваля'' бързо съхнещите за 60 сек. - никва работа не  правят.Не съхнат за 10 мин. като ли за 60 сек.  #2gunfire

аз имам и бързо съхнещите и при мен сихнат наистина за много бързо, докато налакирам едната ръка другата вече е изсъхнала. Любими са ми и ги препоръчвам, те са най-хубави от всички лакове на Ейвън

# 333

За мен те са най- големия боклук от лаковете, никой не ги харесва и никой не повтаря поръчка от тях. По дрогериите все пак е пълно и с по- евтини, и по- качествени и поне виждаш на живо цветовете.

# 334
  • Бургас
От лаковете на Avon не съм особено доволна.
Относно бързото изсъхване - взела съм си на Golden Rose, Quick Dry. Нанасям върху кой да е лак и до 1-2 минути е напълно сух. Струва под 5лв. Много добър изсушител е.

# 335
А само да попитам понеже съм нов консултант и някои неща не са ми все още ясни.тази сутрин си пуснах първата поръчка заедно със спонсорката ми,обясни ми  всичко което трябваше,но сега се сетих нещо но  не мога и да се свържа с нея,понеже тя замина за Гърция.та проблема ми е следния,понеже поръчката съм я заявила да ми бъде доставена по куриер на домашния адрес и ще пристигне в сряда а аз в сряда заминавам с детето на море и няма да мога да я дочакам и посочих интервал за доставка от 17-19:30ч времето в което мъжа ми ще се е върнал от работа,само забравих да попитам дали при получаването на пратката понеже е чрез куриер дали се плаща някаква такса за доставка на куриера,или всичко се плаща после заедно с фактурата.не че е проблем но все пак да си знам и занапред понеже така доставяйки ми я вкъщи по куриер ще ми е по удобно.който е по запознат моля да каже плаща ли се някаква сума при получаване на поръчката на самия куриер или се плаща всичко наведнъж при плащане на цялата сума по фактурата??

# 336
А само да попитам понеже съм нов консултант и някои неща не са ми все още ясни.тази сутрин си пуснах първата поръчка заедно със спонсорката ми,обясни ми  всичко което трябваше,но сега се сетих нещо но  не мога и да се свържа с нея,понеже тя замина за Гърция.та проблема ми е следния,понеже поръчката съм я заявила да ми бъде доставена по куриер на домашния адрес и ще пристигне в сряда а аз в сряда заминавам с детето на море и няма да мога да я дочакам и посочих интервал за доставка от 17-19:30ч времето в което мъжа ми ще се е върнал от работа,само забравих да попитам дали при получаването на пратката понеже е чрез куриер дали се плаща някаква такса за доставка на куриера,или всичко се плаща после заедно с фактурата.не че е проблем но все пак да си знам и занапред понеже така доставяйки ми я вкъщи по куриер ще ми е по удобно.който е по запознат моля да каже плаща ли се някаква сума при получаване на поръчката на самия куриер или се плаща всичко наведнъж при плащане на цялата сума по фактурата??
Ако не се лъжа се плаща 4,50лв при доставката на куриера.Това плащане няма да е отразено във фактурата.

# 337
Да похваля дневното кремче Anew Vitale (25+). Страхотно овлажнява, попива, и ми действа много благотворно на тона на кожата. Взех си втора опаковка, че и нощен този път. Ако и нощния ми хареса, ще си взема и другите неща от серията. Изключително приятно съм изненадана  Flowers Bouquet

# 338

За мен те са най- големия боклук от лаковете, никой не ги харесва и никой не повтаря поръчка от тях. По дрогериите все пак е пълно и с по- евтини, и по- качествени и поне виждаш на живо цветовете.
Това мнение наистина е впечатляващо! " Никой не ги харесва и не повтаря поръчка от тях."  Аз имам почти всички цветове от бързосъхнещите, както и от класическата серия, а и от Кълър тренд имам поне 30 цвята. От гел лаковете съм очарована! Всяка кампания имам поръчки от лаковете и  се шокирам от подобни изказвания!

# 339
Ами, шокирайте се  Flutter
Който иска да се набутва...проблема си е негов все пак. И аз , и дъщеря ми ползваме в къщи доста лакове от доста марки. Категорично тия са най- лошите за мен, бързосъхнещите говоря, гел лака е ОК. Един остана при мен заради неуцелен цвят- ами направо е като пресечен, без да съм го отваряла даже.

А който си ги харесва няма да се повлияе от моето мнение- споко  Peace

# 340
  • Варна
Някой може ли да ми опише парфюма Златната рокля? Черната ми харесва, чудя се този дали би ми допаднал също?  Rolling Eyes
Нямам възможност да поръчам мостра, а ми се очертава изгодна оферта за него.

# 341
Някой може ли да ми опише парфюма Златната рокля? Черната ми харесва, чудя се този дали би ми допаднал също?  Rolling Eyes

Аз не мога да описвам парфюми, но на мен много ми хареса. На всичко отгоре поне при мен е адски траен, един от най- трайните ейвънски аромати по мое мнение, а съм пробвала доста  Peace

# 342

Аз не мога да описвам парфюми, но на мен много ми хареса. На всичко отгоре поне при мен е адски траен, един от най- трайните ейвънски аромати по мое мнение, а съм пробвала доста  Peace
На мен също ми харесва,но не мога да ти го опиша.Става за пролет и есен и при мен е много траен,щом ти харесва Черната,ще останеш доволна и от този.

# 343
Да похваля дневното кремче Anew Vitale (25+). Страхотно овлажнява, попива, и ми действа много благотворно на тона на кожата. Взех си втора опаковка, че и нощен този път. Ако и нощния ми хареса, ще си взема и другите неща от серията. Изключително приятно съм изненадана.
На този крем Anew Vitale 25+ много му се чудя.
Заедно с опаковката дневен крем,бях получила и мостра на нощния.
Изпробвах я (мострата) през деня и лъснах като тиган.
Да отварям ли изобщо дневния за ползване, или направо както е запечатан да го предложа за размяна.
Наистина ли попива, никак ли не лъщее, или е според вида на кожата? newsm78

# 344
  • София
Изпробвах я (мострата) през деня и лъснах като тиган.

По принцип нощните кремове са по-мазни - това важи за всички серии и всички марки. През нощта докато спим кожата се "регенерира" и затова дневните и нощните кремове са с различен състав и консистенция.
Никой не може да ти каже как ще се повлияе твоята кожа от даден крем. Представителят ти е дал мостра, щеше да е хубаво, ако я беше използвала по предназначение.

Момичета, може би е добре да напомня, че мострите не са ни безплатни. Всичко, което даваме като подарък на клиентите, в 98% от случаите го плащаме от "печалбата си", включително каталози мостри на червила, на парфюми и на кремове. Правя тази отметка, тъй като често се сблъсквам, а предполагам и други представители, с пренебрежение към продуктите или мострите, които давам като подарък.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт