AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 625
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
да не се изказвам неподготвено, но за информация да питам..тези суфлета с отмиване ли са, не са ли, на принципа на лосиона ли са?  newsm78

# 436
  • София/Севлиево
Преди време и аз го имах и ми се получи същото,което е показано на снимката.Обаче при мен беше на краката като бях отишла на басейн и беше голям ужас да го видя.Иначе аз си го харесвах,но не повторих с покупката му.

# 437
да не се изказвам неподготвено, но за информация да питам..тези суфлета с отмиване ли са, не са ли, на принципа на лосиона ли са?  newsm78

Не, не се отмиват. Като крем са но с малко по-бухнала консистенция.

# 438
Всички суфлета на AVON са такива,без това с трюфелите.

# 439
Аз имах старата версия с шоколад и трюфели - при намокряне ставаше бяло, затова под душа гледах да измивам винаги добре с гъбка. Иначе беше разкошно Simple Smile

# 440
  • Бургас / София
И с трюфелите лепне, единствените неща които поръчвам от Ейвън са на Спа ексфолиантите за тяло и на Натуралс спрейовете, душ геловете и лосионите. Другото всичко изсушава кожата, да не говорим за душ геловете от Есенс при продължителна употреба кир ефект.

# 441
да не говорим за душ геловете от Есенс при продължителна употреба кир ефект.

Кир ефект се получава от продукт, който не попива ( кремове лосиони ) или от наслояване по кожата ако не се ексфолира с индивидуалната за кожата честота. Няма как да стане от душ- гел.

# 442
  • Бургас / София
Може би защото използвах и суфлето тогава, но не кожата като се изсуши максимално и почва да се лющи. Просто казвам мнение, че тези душ гелове изсушават кожата, а суфлетата лепнат..

# 443
Може би защото използвах и суфлето тогава, но не кожата като се изсуши максимално и почва да се лющи. Просто казвам мнение, че тези душ гелове изсушават кожата, а суфлетата лепнат..

Разбира се че всичко е индивидуално и въпрос на кожа. моите се поливат с душ геловете сенсес и кожичката им хич не с пересушава, докато на мен глезените ми се лющят дори и с ежедневно ексфолиране и намазване с какво ли не. в светлианат на това най-добре ми действа намазването с масло за тяло Преди(!) вземането на душ. Другото което ми действа наистина подхранващо от Ейвън  е Спа калното измиващо от турски и бани, което за съжаление е излязлото вече от предлагане.След душ с него кожата е направо омазнена и подхранена.

# 444
  • Стара Загора
О, никакъв кир ефект няма при мен. А за лепнене, т.е. омазняване още по-малко може да става въпрос. То за секунди попива и все едно нищо не съм сложила. Кожата ми обаче е суха доста, особено през зимата. Миналото лято с приятелка в Рефан пробвахме някакъв крем за ръце, тя е с мазна кожа и след 10-ина минути я пипнах, усетих лек филм, а моята ръка беше абсолютна суха (без никакви признаци да съм я мазала с нещо Mr. Green).
Душ геловете на Сенсис не ми изсушават, но не бих казала и да нямам нужда от лосион след това. Аз съм си свикнала да слагам по принцип.
Само ме притеснява да не оставя петна това шоколадовото, които да не могат да се изперат... иначе няма проблем да го ползвам. Peace

# 445
Старите Senses бяха много изсушаващи, но новите са супер, нямам проблем с тях. Зимата ще ги сменя, де, но тогава става страшно Grinning

# 446
  • София
Някой поръчвал ли си е стягащия клин с полата от допълнителната книжка?

Последна редакция: чт, 09 окт 2014, 05:06 от Marleen

# 447
  • Бургас
Снимки на ейвънска бижутерия.
П.С. Благодаря за разрешението да ги публикувам на той си знае кой е.

В кой каталог ги има пръстените?

# 448
Снимки на ейвънска бижутерия.

В кой каталог ги има пръстените?

в К13 , но в К14 и 15 не ги виждам

# 449
  • София
Някой пробвал ли е очната линия Mega Effects ? Интересувам се най-вече от цвета, дали е наситено черен.
 Останала съм с впечатлението, че масово черните очните линии на Ейвън (с изключение на тази от серията Luxe ) не са наситено, тъмно черни, ами са бледи сякаш..  Или просто аз попадам на дефектни  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт