AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 612
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Снимки на ейвънска бижутерия.
П.С. Благодаря за разрешението да ги публикувам на той си знае кой е.

Здравейте! Какъв размер пръстен си търсите /питам за пръстенчето с водния дракон/? Ако желаете пишете. Аз мога да Ви го предложа! Поздрави!
В кой каталог ги има пръстените?

# 451
Здравейте, търся мнения за спиралата за обем LUXE.Благодаря Peace

# 452
А, не съдя продукта, но според ефекта му върху моята кожа, не бих препоръчала.
Тази зима ще отворя и това с шоколадовите трюфели, силно се надявам то да не ми създава такъв дискомфорт. Peace
Ивче, не си спомням много добре, дали не цапаше дрехите шоколадовото суфле.Разделяше се, мисля.Отделя се отгоре по-течна част.Аромат прекрасен, както и на лотуса и жен-шена.Знам за този ефект, който имат върху кожата (белите следи, вкл. и върху черни дрехи, ако се обличат веднага след нанасяне на суфлето).Въпреки това си ги купувам и ползвам с удоволствие, най-често преди лягане, или ако ще обличам домашни дрехи.Ако ми предстои излизанене не посягам към суфле.

mamamishi, ползвала съм една спирала на Лукс ( не знам дали е за обем или друга), имам две пудри и едно червило.Това са ми най-несполучливите покупки от Ейвън.
Пудрите нямат покритие, ако сложа повече са придружени от брашнян ефект, червилото също  беше някак бозлесто, полу-прозрачно.
Спиралата беше с най-бледото черно, което можеш да си представиш.Последните два продукта веднага подарих.
За сметка на липсата на качества, опаковките са чудесни ...за гледане.Когато ги ползваш, остават отпечатъци от пръсти и за нула време се омазват целите  ooooh!.
Единственото хубаво нещо, което мога да споделя е големината на огледалата на пудрите.Не че ги ползвам.

Уф, това ми е най-лошото изказване за Ейвън. Blush
Ползвам доста техни продукти, някои харесвам много, други не толкова, но нямам търпение да я спрат тази серия.Скъпа и неефективна.
Моля се с две ръце, някой да не се съгласи с мен.Ще ми се проблема да е в мен  Tired.

# 453
Колкото хора толкова и мнения !  Hug

точно тази тема за спирала на Лукс вече сме я преговаряли преди време.
Тя не може да докара кукленски ефект и не е за тези, които искат да им личи че имат спирала. Стои много естствено не пластява и е подходяща за хора с чувствителни очи. при мен е купуван продукт или от дами със много светли мигли и визия, или от такива които има поставени допълнително миглени косъмчета  и искат просто да подчертая миглите без нищо повече.

червилото Лукс също ми е много поръчвано. Аз самата купувам два цвята,  които не мога д аповторя сред други ейвънски или не цветове червила. На мен ми трайно, кремообразно и похранващо за разлика примерно от тези на УКР или спрения колордизиак. Щом ми  е поръчват значи и дамите около мен го харесват. дори се оплакват че нямат по-широка гама, защото примерно любителките на прасковени и оранжевеещи червила не могат да си изберат нищо от тази серия .

За ФДТ и пудрите нямам мнение  -  никой около мен не позлва тези козметични продукти.

от сенките имах поръчани преди година ми се струва две палетки- някакви сезоннни издания на Лукс с нещо много неутрално Нюд Таупе ли беше нещо такова . Пак останах доволни дамите . но тук говоря все за жени моя възраст - 40+ които трябва много да внимават с грима и количеството му.

# 454
  • Стара Загора
Аз точно така и ги ползвам, но заради петната не поръчах това новото суфле със сандалово дърво и сусамово масло въпреки хубавия аромат. И без това имам 15 нови. Mr. Green

Много искам да пробвам някоя от палитрите със сенки Лукс, но 15 лв не мога да дам заради 1 цвят примерно, който нямам. Червилата съм пробвала някои от мостри, мазни и не особено трайни ми се сториха, аз напр. предпочитам UCR, но както казва Рени - вкусове и нужди всякакви. Peace

# 455
Момичета, някоя да има мнение или да е ползвала маската с черни минерали от Clearskin серията?   bouquet

# 456
Имате ли впечатления от малката черна чанта , с една дръжка за 19,90лв. ...здрава ли е кожата, размерите, изработката?
    Да на мен много ми харесва аз я нося като двойна дръжка и за мен лично е много удобна .

# 457
В К15 има страхотни намаления на тоалетните води. Пред голяма дилема съм кои да си поръчам. Единият със сигурност е Our Story. Вие кои бихте ми препоръчали предвид, че харесвам леките, нежни, флорални и лееко сладникави аромати?

# 458
  • София
Имате ли впечатления от малката черна чанта , с една дръжка за 19,90лв. ...здрава ли е кожата, размерите, изработката?
    Да на мен много ми харесва аз я нося като двойна дръжка и за мен лично е много удобна .

Аз я взех за колежка, но тя се отказа, че и била малка. Сега съм в чуденка дали да я оставя за мен или да я върна. Добра е изработката и материята.

# 459
   Чантата я имам и аз. Да, не е голяма, но побира колкото на мен ми трябва. Нося е през рамо и си освобождавам ръцете за торби с  бумаги. За мен е лека, удобна и практична чанта за 18 лв.

Имам си конфети за нокти/от тази к-я офертата 2 за 7,90/ - лилави и розови.
Доволна съм- много ситни топченца във виолетово, сребристо и турско син цвят са едните, в цикламено и сребристо са другите. Над лист хартия посипвам току-що лакираните нокти. Каквото изпадне, изсипвам  в малката кутийка. Ефектът е красив.

ПП
Серията Лукс- червилата са леко прозрачни, но са хидратиращи и ми харесва нанасянето,няколко са цветовете ми- коралово е едното, другите не ги помня; сенките много бързо се развалиха- ронят се и не се нанасят равномерно, трошливи са.

# 460
аз да похваля от лилавата серия solution писалка против бръчки youth express е направо уникална,на  секундата премахва бръчиците пачи крак- моите бръчици не са дълбоки и са малко,но в края на деня особено вече се забелязват,с това като мина и край все едно не съм се усмихвала цял ден.

# 461
Аз много харесвам суфлето за тяло със сандалово дърво и сусамово масло,много бързо ми попива и не цапа,маската за лице също ми хареса,само ексфолиянта от серията още те съм пробвала.
От червилата на Lyxe имам едно червено и при мен е доста сухо,покривно и сравнително трайно,но и аз харесвам повече УКР.

# 462
И аз да похваля ексфолианта и суфлето със сандалово дърво - много лек и приятен аромат, и омекотяват доволно Simple Smile Само маската ми се струва, че ми прави кожата малко оранжева, колкото и да я отмивам Grinning

# 463
Няко има ли пяната за вана "романтична роза". Поръчах я и скоро ще дойде. Имате ли впечатления от тези пяни?
Досега съм ползвала тази с къпина и ванилия и магнолията. Приятни са.
Аз ги ползвам като душ гелове-да малко е странно, но ми допадат и си ги позвам с удоволствие, а и са в доста голямо количество.

# 464
  • Бургас
Момичета, някоя да има мнение или да е ползвала маската с черни минерали от Clearskin серията?   bouquet
Имам я и ползвам редовно. Харесва ми , добре почиства и не ми дразни кожата. После ми е малко опъната, но с крем си решавам проблема. Определено почиства кожата . Пак бих я взела след като ми свърши. Взех я по препоръка и не се съжалявам .
 Поръчала съм си ексфолианта и суфлето със сусам и сандалово дърво. Нямам търпение да ги пробвам, аромата е страхотен .

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 15:07 от deadly_vesi

Общи условия

Активация на акаунт