AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 566
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Това околоочно кремче за каква кожа е подходящо? Моята кожа е доста суха и искам нещо, което ще я подхранва през целия ден. Последно ми пробутаха някакво гелче на Ла Рош, което било супер за млада кожа, но моята не е съгласна с това.  Laughing

# 526
От кремовете за ръце и крака на планет спа всичко предлагано ми харесва.
Имат със-
- с Шеа
- с бери

Имаше и с вода лилия но едва сега виждам че са ги махнали

всичко изглеждат напълно еднакви като консистенция, добре попиват оставят лек филм който се усеща единствено и само като започнеш да си миеш ръцете. Ароматите им са много приятни но са дна идея по-силни.
Навремето ги правеха само в тубички и все ми беше неудобно като тръгват да привръшват и си миселх, че ако са в кутийки повече ще ми хареса. ами хареса ми ама не много. винаги имам крем за ръце в чантата и като е кутийка е страшно неудобно ползването. Докато като е тубичка- цвък в движение между два ангажимента като усетиш ръцете сипресъхнали и продължаваш. Така че чинаги имам и от кутийките  за в къщи и от тубичките за чантата.

# 527
  • София
Ползвала съм от тези кремчета с шея и с водна лилия. И двете са хубави, но това с шея ми е любимо.
Lemy , взимай го смело, на чудесна цена е в сегашния каталог.  Peace

# 528
Това околоочно кремче за каква кожа е подходящо? Моята кожа е доста суха и искам нещо, което ще я подхранва през целия ден. Последно ми пробутаха някакво гелче на Ла Рош, което било супер за млада кожа, но моята не е съгласна с това.  Laughing

тази серия Аню клинкал е безвърастна- за специфини нужди на кожата независимо от възрастта на притежателя й. Сякаш това кремче не съм чувала д аима недоволни.

За сведение в К 16 е на 13,00 лева

# 529
  • Sunshine state
На мен също крема ми харесва много-прави очите ми някак свежи през целия ден. Такова е усещането като го ползваш. Иначе за клепачът отгоре гелът не е за много суха кожа,но то там мястото е такова,че няма особено значение. Отдолу си е крем,който хидратира добре.  Peace
Сега е на хубава цена и не е за изпускане.  Peace

# 530
Сега е на хубава цена и не е за изпускане.  Peace
Благодаря. "Сега" за кой каталог става въпрос? Laughing

И друг въпрос - гледам има нов цвят на автоматичните моливи. Това Smoky Grey имате ли идея по какво се различава от предишното сиво?

# 531
  • Sunshine state
В каталога,който е показала Реге.  Peace

# 532
В каталога,който е показала Реге.  Peace

в момента тече К15 и крема е на 16,00. от 13.11 започва К16 и там ще е на 13,00 лева.

И друг въпрос - гледам има нов цвят на автоматичните моливи. Това Smoky Grey имате ли идея по какво се различава от предишното сиво?

4-те цвята между  smokey greу и  Teal watersТези са водоустойчиви.
погледнете снимки тук

http://irecommend.ru/content/karandash-dlya-glaz-avon-vodostoikii

http://irecommend.ru/content/lyubimye-karandashi-pochti-vse-tsve … zhemchug-teal-wat

http://irecommend.ru/content/i-snova-mne-karandashi-4-ottenka-mo … -smoky-grey-rozov

Последна редакция: пн, 27 окт 2014, 22:03 от _re_ge

# 533
Мерси. Харесва ми тоя новия цвят Grinning

# 534
Предполагам, че доста от вас са пробвали вече кремчетата от новата серия anew nutri - advance.  Бихте ли споделили мнение? Благодаря!  Hug

# 535
Ревю на три продукта от мен:

в блога

# 536
Здравейте,момичета! Може ли някой да даде отзиви за 2 маски - от каталог 15 на 123 стр. - с глина и расул е едната, другата е с минерали от мъртво море. Интересува ме какво е действието им и как се отразяват на кожата, добри ли са? Simple Smile

# 537
   avon_lady, аз си взех лекия подхранващ  anew nutri - advance и много ми хареса- пише,че може да се ползва като дневен и нощен. Аз за нощен го взех, защото другите нощни много мазни и тежки ми идват.

say yes, и двете маски са дълбокопочистващи. Аз лично много ги ползвам, като ги редувам с подхранващи. Добре действат на проблемна кожа.

# 538
  • Стара Загора
За мен тези маски са подходящи за лятото. Много добре почистват порите, но моята кожа е суха и в студа се бели около носа и щипе от тях, опъва ми. През зимата само хидратиращи и подхранващи ползвам.

# 539
svetlu6ka6, коя е по-изсушаваща?

Общи условия

Активация на акаунт