AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 523
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Макс Мочата ми изглеждаше доста по-различно в каталога - студено кафяво, къмто мъртвешко със син подтон, точно като Вива Глам на Риана  Mr. Green Но пък го поръчах от любопитство и такъв цвят рядко щях да нося (предполагам)
Ако е това от блога, съм много доволна - отдавна си търся такъв "шоколад"  Flutter
Червила аз рядко купувам, не са ми особена страст. Но пък реша ли да ги погледна - вземам по 3-4 (е, ако са от ИСЛ примерно - съм доста по-скромна  Mr. Green) Ще видя от тези, кои ще ми харесат.
Лошото е, че като гледам новите червила на Никс и от там ще отнеса някоя и друга бройка  Crazy
Да не споменавам, че и от новите на НАРС искам да си взема поне 1...Спирам  Whistling Money

# 571
  • Стара Загора
Макс Мочата ми изглеждаше доста по-различно в каталога - студено кафяво, къмто мъртвешко със син подтон, точно като Вива Глам на Риана  Mr. Green Но пък го поръчах от любопитство и такъв цвят рядко щях да нося (предполагам)
Ако е това от блога, съм много доволна - отдавна си търся такъв "шоколад"  Flutter
Червила аз рядко купувам, не са ми особена страст. Но пък реша ли да ги погледна - вземам по 3-4 (е, ако са от ИСЛ примерно - съм доста по-скромна  Mr. Green) Ще видя от тези, кои ще ми харесат.
Лошото е, че като гледам новите червила на Никс и от там ще отнеса някоя и друга бройка  Crazy
Да не споменавам, че и от новите на НАРС искам да си взема поне 1...Спирам  Whistling Money

Колко си скромна само. Mr. Green
Моите са 67 и затова не ми трябват изобщо. ooooh!

# 572
Колко си скромна само. Mr. Green
Моите са 67 и затова не ми трябват изобщо. ooooh!

Аз значи съм добре - имам около 30-ина (само  Mr. Green)

# 573
Ех,и аз си харесах чанта от този каталог,ама сега май ще ме откажете.  Rolling Eyes
Черна,голяма,за 26.90лв. с други покупки от брошурата.Аз също не купувам често чанти,а и доста ги пълня.Като се замисля и тази от магазина не дава никаква гаранция колко време ще е здрава...

# 574
Анчето, за споменатата от теб чанта пише, че е здрава и че има външни джобове, а дали е така....не се знае, но ако имах нужда от нова, бих я купила.

# 575
Да,Феята,наистина пише,че е здрава.Дано да е така.Хареса ми модела и,устройва ме и големината,пък и цената и е нормална.Мисля да я поръчам.  Peace

# 576
  • Варна
Бях питала тук дали ми трябва основата за сенки. И докато се чудех, мярнах в чантичката си за козметика коректор Color Trend под формата на червило (бях си го купила преди 2 години с идеята да заличавам петънца и пъпчици, но рядко го ползвах). Та реших да пробвам него да нанеса на клепачите (правих го като мацах с пръст) и искам да ви кажа, че добре стана - цветът на клепачите се изравни, не се събира в гънките и сенките, нанесени върху него изглеждат много по-добре.

С една дума си намерих евтин заместител.
Скрит текст:

# 577
  • Стара Загора
Много нежен бежов цвят е новият "Drive in" от Hollywood Collection.

На 2 слоя е, четката и консистенцията са удобни за нанасяне. Единствено леко прозира, но ако имате желание и търсите пълна покривност, може да сложите трети слой.

# 578
  • Стара Загора
Ако някой се интересува от Холивудската колекция
http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/2014/11/avon-hollywo … d-collection.html

# 579
  • Варна
Здравейте ,имам запитване за няколко доста известни аромата на Ейвън между които се колебая.Моля някой да ми напише отзиви ако е ползвал herve leger femme ,little black dress,little white dress.Трайни ли са ,ароматите към коя гама спадат,и от кой сте най-доволни,ще съм ви благодарна.

Последна редакция: пн, 03 ное 2014, 22:48 от Галина17

# 580
Здравейте ,имам запитване за няколко доста известни аромата на Ейвън между които се колебая.Моля някой да ми напише отзиви ако е ползвал herve leger femme ,little black dress,little white dress.Трайни ли са ,ароматите към коя гама спадат,и от кой сте най-доволни,ще съм ви благодаря.
Доста сме ги обсъждали по-назад, но аз мога да се изкажа за роклите. Черната е доста трайна, много наситена и силна - тип аромат, от който може да те заболи глава. Лично аз преди го обожавах, но сега ако го усетя ми става лошо...  #Crazy
Бялата е доста по-приятна, много повече ми харесва, тя е по-лека при мен. Не ме бива в обрисуванеот на аромати, но тя ми е флорална, докато черната е по-hard, наситена и тежка.
Иначе моята любима е златната  Embarassed
Herve Leger от мостра съм пробвала - стори ми се приятно наситен.

# 581
Здравейте ,имам запитване за няколко доста известни аромата на Ейвън между които се колебая.Моля някой да ми напише отзиви ако е ползвал herve leger femme ,little black dress,little white dress.Трайни ли са ,ароматите към коя гама спадат,и от кой сте най-доволни,ще съм ви благодаря.

Трите аромата са невероятно различни.... а парфюма на Ерве Леге Фемм се спира от призводство заедно с другите му двама събратя - Интриг и Ете.

Фемм на Ерве Леже в папратово дървесна , един от най-масово харесваните аромати от по-вискоя ценови клас междудругото , за любители на дървесни аромати каквито рядко се предлагат в ейвън- класика в истинския смисъл на думата - лек ненатрапчив не сладникав не цветен стои близко до кожата - с една дума изискан.

Литъл Уайт дресс-  най-лекият и ненаптрапчив от трите. И да пише в ароматната пирамида че има цитрус/мандарин май беше / той въобще не присъства нито напърво четене и нито като послевкусие. Има сякаш нещо божурено но е като лек повей. При мен се поръчва от любителите на леките цветни аромати.

Литъл блек дресс- се смята за классика - има дами пожизнено влюбени в него. плодово цветен или цветно плодов зависи към кое е по-чувствителен носа ви. за мен лично изпъква сливата но за повечето дами на първо четене присъства жасмин. Ярък, запомнящ се но и леко типичен вече за ейвн прекалено масов , но пък няма лошо- значи се харесва на много дами от различни възрастови категории.

# 582
  • Варна
Благодаря ви много за мненията дами ,сега ще ви помогна малко повече с информацията,понеже преди години случайно харесах един парфюм на една жена - J’Adore на Диор който е със  нотки на жасмин самбак, иланг-иланг ,магнолия и дамаска роза. Дали ще се намери нещо от Ейвън със ако не сходни,то близки до този парфюм съставки на независимо каква цена.Също ме интересува понеже Ерве Леге е тоалетна вода май,дали е така траен както парфюмите?
П.С Сега намирам една информация в която пише следното:

През 1999 г. ароматът J’Adore се появи под формата на парфюмна вода. През 2003 г. е пусната тоалетна вода J’Adore с нотки на бергамот. След това на бял свят се появяват и парфюмите – изтънчен екстракт с цветно-дървесен оттенък.

Следователно ако Ерве Леге е с дървесен отенък ,той най-много се доближава до това което търся.И ако все пак имате други предложения,моля пишете ще ми е интересно.

# 583
  • Стара Загора
Защо си мисля, че Incandessence прилича на Жадор. Имах го преди време и такива са ми спомените. От втория имам малко останало в момента, но ако искаш като него - Рефанската имитация е страхотна. Мирише повече от оригинала даже и аромата е да не кажа 1:1 изкопиран. Peace

# 584
  • Варна
Защо си мисля, че Incandessence прилича на Жадор. Имах го преди време и такива са ми спомените. От втория имам малко останало в момента, но ако искаш като него - Рефанската имитация е страхотна. Мирише повече от оригинала даже и аромата е да не кажа 1:1 изкопиран. Peace
Така ли ? Хм и как са цените там ,то на милилитри бяха,но съм забравила. newsm78 To и за трайноста ще е сигурно спорна работата,но за малко пари няма какво да очаквам,но ме впечатли с това че може би е към 1:1 утре ще мина през Рефаните да попитам.

П.С Ивче утре ще дадем мнения ,стига да го има,а incandessence днес търках в каталога - наистина са много близки.

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 08:29 от Галина17

Общи условия

Активация на акаунт