AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 508
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте !
Бихте ли ми помогнали с избора  Praynig
Кой от тези комплекти бихте избрали :
Скрит текст:

Бих препоръчала първи, четвърти и пети комплект от показаните.  Peace Най-много, обаче, ми харесва този със смокинята.  Heart Eyes
+1 и от мен за този със смокинята

# 631
Момичета,
Моля някоя да даде мнение за новия парфюм Амбър на Лакроа. Една приятелка мисли да го поръча и не искам да я разочаровам, въпреки че го предложих с моята отстъпка. Знам, че съчетанието с различните типове кожа, хормонални промени и т.н оказва влияние върху разгръщането на всеки парфюм, но все пак...
Благодаря за мненията!

# 632
  • Варна
Здравейте !
Бихте ли ми помогнали с избора  Praynig
Кой от тези комплекти бихте избрали :
Скрит текст:

Бих препоръчала първи, четвърти и пети комплект от показаните.  Peace Най-много, обаче, ми харесва този със смокинята.  Heart Eyes
+1 и от мен за този със смокинята
Благодаря ви!
Поръчих комплекта с нар и манго Hug

# 633
  • София/Севлиево
Този с нара е страхотен-втори път си го поръчах, а аз гледам да не повтарям нещата, за да опитам всички, обаче този ми хареса страшно много.
Също от маските за лице на Планет спа съм ги ползвала почти всички (тази с черния хайвер не съм и със шеата и май още една), любимата ми беше отлепящата с бял чай( това ми беше любимата серия), сега най-ми харесват тази със жен-шена и имам малко останало от една с годжи бери,която вече я няма, най- ми беше гадна със саке и ориз, която вече също я няма.
Кремчетата Аню за възраст 25/30 + хубави ли са?Тях си поръчах за първи път, но ме притеснява нощния-той гел ли е, защото преди време си бях взела друг гел крем и хич не ми хареса , имах чувството че съм се намазала с олио, а слагах съвсем по малко.

# 634
  • Стара Загора
Кремчетата Аню за възраст 25/30 + хубави ли са?Тях си поръчах за първи път, но ме притеснява нощния-той гел ли е, защото преди време си бях взела друг гел крем и хич не ми хареса , имах чувството че съм се намазала с олио, а слагах съвсем по малко.

Аз ползвах от Витал серията, правеше ми кир ефект и едва го измазах. А е гел уж и трябва да е сранително лек.

Момичета,
Моля някоя да даде мнение за новия парфюм Амбър на Лакроа. Една приятелка мисли да го поръча и не искам да я разочаровам, въпреки че го предложих с моята отстъпка. Знам, че съчетанието с различните типове кожа, хормонални промени и т.н оказва влияние върху разгръщането на всеки парфюм, но все пак...
Благодаря за мненията!

Ето моето мнение.

Не знам дали е до кожа, но аз съм леко разочарована от Christian Lacroix Ambre или това, което се показва на моята кожа. Никак не ми се вписва в ценовата си категория, много различен от другите от серията. За мен дори е под нивото на Роклите. ooooh! Получих го в събота и тествах, но мислих че не съм наред нещо. Много нетраен ми се стори. Сега пак сложих от мострата, ами 15 минути минаха и вече почти не го усещам. Rolling Eyes
Един такъв опушен амбров аромат е, но никакво развитие за да кажа повече. newsm78
От новите аромати, Far Away Gold е добър. Мноооого траен и шлейфов. И двете дами, които си го поръчаха при мен като са напръскани не мога да сбъркам. Имам чувството, че се влачи километри след тях. В по-студено време е по-мек, а в топло е доста отчетлив. При всички случай е сполучлив и ако харесвате натрапчиви ванилови аромати, пробвайте. Peace

Аз бих препоръчала червеният Кристиан Лакроа. Преди 2 дни попитах дама напръскана с него, защото ми се стори познат, а не успях да го позная и тя ми сподели, че всеки я питал като е с него. Много им харесвал, като скъп парфюм и нищо общо с познатите тривиални аромати, които срещаме на улицата. Peace

# 635
  • Бургас
Ползвала съм и дневния, и нощния крем на Anew Vitale /розовата серия/, но кир ефект не съм видяла. Не знам на какво се дължи, но е факт, че някои се оплакват от това.

....... любимата ми беше отлепящата с бял чай( това ми беше любимата серия), .......

О, и на мен. Много хубава маска беше. Не мога да разбера защо винаги спират хубавите серии. Не ги продаваха чак толкова дълго време.

# 636
Ползвала съм и дневния, и нощния крем на Anew Vitale /розовата серия/, но кир ефект не съм видяла. Не знам на какво се дължи, но е факт, че някои се оплакват от това.

и аз това четох, но при мен го нямаше. Ползвах го лятото след плаж когато кожата е много пресушена - беше ми много подходящ. Пише че е гел, но е крем определено. Няма нищо общо е гелообразна консистенция.

# 637
Вижте на какво ревю попаднах на най-новия Ейвънски парфюм - LUCK (EDP).

http://svetlanabeauty.blogspot.com/2014/11/avon-luck-edp-body-lo … n-body-spray.html

# 638

http://svetlanabeauty.blogspot.com/2014/11/avon-luck-edp-body-lo … n-body-spray.html

Ау....това ще породи дискусия като парфюмираните бабички     Joy Joy Joy

# 639

и аз това четох, но при мен го нямаше. Ползвах го лятото след плаж когато кожата е много пресушена - беше ми много подходящ. Пише че е гел, но е крем определено. Няма нищо общо е гелообразна консистенция.
Аз бях една от тези, които се оплака от това, даже с Рени доста го обсъждахме тогава тук.
Припомням - взех си мостра - всичко беше ОК. Купих пълноразмерния - ужасяващ кир ефект. Най-лошото е, че се опитах да го изразходвам като крем за ръце - същата работа (досега не ми се беше случвало кир ефект на ръцете  #Cussing out ) Не знам дали беше от самия крем или конкретно тази опаковка, но е факт, че доста хора се оплакваха от същото.
П.с. - пробвах от мостра и дневния - също кир ефект при мен.  #Crazy

# 640

Аз ползвах от Витал серията, правеше ми кир ефект и едва го измазах. А е гел уж и трябва да е сранително лек.

Момичета,
Благодаря за мненията!

Ето моето мнение.

Не знам дали е до кожа, но аз съм леко разочарована от Christian Lacroix Ambre или това, което се показва на моята кожа. Никак не ми се вписва в ценовата си категория, много различен от другите от серията. За мен дори е под нивото на Роклите. ooooh! Получих го в събота и тествах, но мислих че не съм наред нещо. Много нетраен ми се стори. Сега пак сложих от мострата, ами 15 минути минаха и вече почти не го усещам. Rolling Eyes
Един такъв опушен амбров аромат е, но никакво развитие за да кажа повече. newsm78
От новите аромати, Far Away Gold е добър. Мноооого траен и шлейфов. И двете дами, които си го поръчаха при мен като са напръскани не мога да сбъркам. Имам чувството, че се влачи километри след тях. В по-студено време е по-мек, а в топло е доста отчетлив. При всички случай е сполучлив и ако харесвате натрапчиви ванилови аромати, пробвайте. Peace

Аз бих препоръчала червеният Кристиан Лакроа. Преди 2 дни попитах дама напръскана с него, защото ми се стори познат, а не успях да го позная и тя ми сподели, че всеки я питал като е с него. Много им харесвал, като скъп парфюм и нищо общо с познатите тривиални аромати, които срещаме на улицата. Peace

Благодаря ви много за отзивите!!!
 smile3508 smile3508

# 641

Едно откровено и искрено мнение. Малко хора се осмеляват да го направят. 
 Повечето коментари във форума са "напудрени" и "захаросани" хвалебствия.

# 642

Едно откровено и искрено мнение. Малко хора се осмеляват да го направят. 
 Повечето коментари във форума са "напудрени" и "захаросани" хвалебствия.

Откога негативното мнение е искренно и откровенно, а позитивното "захаросано"? Смятям, че всеки има вкус - един аромат не може да се хареса на всеки, но това, че някой тук го е харесал, не значи, че той лъже или "напудря" мнението си! На мен лично ароматът ми харесва и не, не съм бабичка, да не говорим, че като колекционер на аромати имам доста , ама доста качествени  Peace

# 643
О, не обръщайте внимание на госпожата с блога. Известно време се подвизаваше във форума, където стана известна със снобските си мнения и леко неадекватно поведение. Опита се да разпали няколко скандала и се омете, след като удари на дърво.  Laughing Завижда на популярните блогърки, че получават повече внимание от нея. Голяма част от публикациите в блога й са написани именно с цел да оплюят продукт, масово разпращан на блогърките за рецензия. Затова е купила и комплекта Luck.
Всеки може да прецени дали парфюмът му харесва, след като го пробва. Нямаме нужда от тенденциозни мнения.

# 644

Доста грубо и меко казано тенденциозно мнение на блогърката. Не й харесва, добре, но напиши мнението си културно, използвай епитети като човек завършил 2 висши (според нейните думи), а не жаргон, който се използва на улицата. Разбрахме, че не й харесва и че купува само от дюти фри шоповете бордовете класна козметика и парфюми. Аз например нямам възможности да си купя такива
екстри и  затова си купувам от местните магазини и приятелки.

Общи условия

Активация на акаунт