Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 53

• 67 231
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря, amini за надеждата ... Мира не ми дават мислите ми дали ще се оплоди утре ...

# 631
  • София
Kallaa, същата бях и аз ..Толкова вълнение дали ще се оплоди. Confused Confused после толкова вълнение дали ще се закрепи, а после вълненията стават безкрай.. Hug Вярвай и всичко ще се получи  Praynig

На всички, които чакат имате много  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover от нас.. Hug

# 632
Kalaa, и аз бях така-при първия ми опит извадиха една яйцеклетка, дори не се знаеше дали ще има изобщо такава. Сърчице правилно ти е казала- притесненията са на всяка крачка-дали ще има яйцеклетка, дали ще се оплоди, дали ще се дели /правилно, както ни се иска/, дали ще има трансфер, дали ще се закрепи, после чакането, теста и после още и още. Аз се убедих за себе си, че каквото и да правим, да се радваме, тревожим, мислим, каквото е писано, шанс, късмет, случайност. Ако е писано, ще стане. Така, че успокой се, когато човек е по-спокоен сякаш по-лесно се случват нещата. Стискам палци да се оплоди и всичко да е наред от там нататък до края!  Hug

# 633
Момичета, радвам се, че ви има... Благодаря... Сега се стягам и очаквам утре добри новини от ембриолозите.
На мен това ми е втори опит, предния път този страх го нямаше - извадихме 4, всичките хубави. 2 стигнаха до трансфер. Затова сега умирам от страх за едничката си клетчица...

# 634
Kallaa, миличка, рисувай с въображението си най-красивите неща, визуализирай това, за което мечтаеш.
Настройвай се положително.Мисли положително.Излъчвай положителна енергия.
 Мислено те подкрепям с една голяма виртуална прегръдка.
 Мисли положително.
 Дано думите ми ти помогнат малко поне, да не се поддаваш на страха.
 Аз самата в моментите, в които ми е най-тежко и тъжно започвам да мечтая за неродените си дечица.
 Представям си ги, как са облечени, как изглеждат косите им, звънките им гласчета, как едва ходят и се клатят като малки патета, защото си ги представям, че са две...красиви и усмихнати бебочета и това ми дава сила.
 bouquet

# 635
Дами, обадиха се, оплодена е!!!! Благодаря за положителната енергия на всички!
Тревогите, както казахте продължават на следващото ниво Simple Smile

# 636
  • Пазарджик
Kallaa успех миличка и дано всички притеснения завършат с едно чудесно бебче  Hug

# 637
Дами, обадиха се, оплодена е!!!! Благодаря за положителната енергия на всички!
Тревогите, както казахте продължават на следващото ниво Simple Smile

Kallaa, минах по твоя път преди малко повече от 5 г. Едничка оплодена, не спирах да мисля за нея и да й изпращам цялата си любов. Пожелавам ти да извървиш моя път оттук нататък - в момента е зад мен това къдрокосото момченце от снимката ми и си играе на телефона...!  Peace  bouquet

# 638
Момичета, страхотни сте Simple Smile много надежда ми вляхте... Не спирам да го мисля, може това да е моето шампионче Simple Smile  Praynig

# 639
Здравейте и от мен в тази темичка.
И при мен от 4 остана само едничка... искрено се надявам всичко да е наред и всичко да се случи както трябва.... Имам чувството, че всичко се случва безкрайно бавно и времето не ми минава...

# 640
И днес новините са добри, не смея да се зарадвам...
утре Praynig трансфер и - на седянката в чакащата темичка.
На всички желая много късмет и сбъднати мечти. Благодаря   Hug

# 641
Момичета, приемате ли нови попълнения  Hug
Вчера се потвърди, това което знаехме с ММ - ще правим ИКСИ. Записвам се, за да ви следя.

Успех на всички, които са в процедура!  fingerscrossed

# 642
Azzy87, разбира се, че приемаме, само темичката е леко тиха, защото май всички тайничко шпионираме в темата - Дългото чакане след трансфер Simple Smile

# 643
Момичета, ако има такива с таласемия, моля да ми пишат на лични! Имам нужда от повече информация.

# 644
Azzy87, разбира се, че приемаме, само темичката е леко тиха, защото май всички тайничко шпионираме в темата - Дългото чакане след трансфер Simple Smile

Стиснати пръстчета!!! Praynig

Може ли някой да ми каже какви са необходимите изследвания за двамата партньори преди ИКСИ? Разгледах из форума, но не се ориентирах  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт